• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Taze zencefil alcam bende.

Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.

Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.

Insallah dinlenebilirim canım saol.

Neyyy tatilmiii:52::53:
Allah soyletti galiba canım, öyle anladım ben
bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu hafta:43: ama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..

Cekirdek yok kuzum ondandır:1:

anladım canım bende çocuk yok yinede yoğunum diyorum senin cidden karışık bu ara.. işyerleri yaz dönemi hep öyle işte yoruluyoruz en fazla 20 gün izin yapıcaz diye..bende ağustosun 1inden başlattım iznimi 1 ay olmıycam gerçi pc de benimle gelecek heryere o ayrı.. sen yine buralarda olacaksan bi sorun çıkacagını zannetmiyorum elin takımın üstünde olur senin:1: sırf kılo almamak için izne ayrılmıycam bakalım nasıl olacak bu yıl..sonuç olarak bende buralarda olurum..
Öyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.
bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu hafta:43: ama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..
Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.
Allah soyletti galiba canım, öyle anladım ben

Cekirdek yok kuzum ondandır:1:

Acaip ihtiyacım var aslında tatile:37:

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Öyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.

Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.

Acaip ihtiyacım var aslında tatile:37:
Benimde benimde:1:
Şöyle 1 ay kumsalda yatıp, ekmek elden su gölden takılıp, bacaklarımı şezlonga uzatıp kitap okuyasım var.

Olur öyle canım ya stresli zamanların fazla oluyor sonuçta. Ben buraya hedef kaç demiştim hatırlamıyorum ama bi 50 iyi olur yani başlamışken :1:

Vay artık gelme diyen diyetisyen ilk defa duyuyorum :1: Umarım hedefine güzelce ulaşırsın.

Benim diyetisyen garipti boşuna para verme demişti:)) bana hazırladığı liste hala duruyor evde yayınlarım fırsat bulunca.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Grubun en kilolusu benim:) hadi hayırlısı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben diyetisyene gittiğim dönemde bana daha ilk listede vermişti sütlü tatlı:1: bu menü fazla veremem dedikçe verirsin kaç kilo fazlan varki 2 aylık işimiz var seninle diyordu.. 1 ayın sonunda 0 kilo düşüş oldugunu görünce vazgeçtik ve kendi yolumu kendi litemi belirledim ben..200 gr da olsa veriyorum enazından artık ki kaçamaklarda oluyor arada..

Ben hesap ettim. Diyetisyene başladığım ilk hafta günde 1200-1300 kalori aldım. Normalde almam gereken 2100 civarı çıkıyordu. Bu sayede kilo verdim. Sonraki 12 günde ise sanırım metabolizma hızım daha da arttı çünkü hesabıma göre almam gereken 2400 civarı oldu. Yine 1400 kalori alıyordum. Eğer 2400'de devam ederse haftada 1 tatlının bana zararı 200-300 kalori olur sanırım. Ama düşünmem tatlıyı artık.
Bir de diyette yenilenler çok önemli gerçekten. Sağlıklı kilo vermek için kas ve kemikten kaybetmemek lazım. Ben ilk dönemde aldığım 1 kilo kasın 0,7 kilosunu geri vermişim. Keşke onu koruyabilseydim metabolizmam da yüksek kalırdı. Şimdi hayvansal proteini artırdım. Örneğin bu hafta 2 defa köfte yedim, akşama tekrar köfte yiyeceğim. Haftada 3 gün çorba menüsü biraz düşürecek sanırım ama onu da yoğurt, tarhana çorbası şeklinde tüketmeyi düşünüyorum.

kilo güzel inmiş yine tebrikler canım.. bu arada o nasıl işyeri öyle kart falan mı basıyorsunuz siz ne kadar katıymış kurallar..
Teşekkür ederim canım. Ben de memnunum. Ama bu kez yağ kaybım daha az. Sporu hızlandırmam lazım.
Bizim kuruma giriş kartlı. Acil işimiz olursa saatlik resmi izin alıyoruz. O da aylık toplam 8 saati geçerse yıllık izinden düşüyor. Kurallar katı.
Bizim denetimlerimiz çok.
Sahaya çıktığımızda geç dönsek veya proje incelerken mesaiye kalsak eklenmiyor maalesef.
Bizim devlet kurumu değil özel sektör gibi. Yaptığımız işler örneklemeyle kontrol ediliyor vs. Ama ben seviyorum. Serbest piyasada ticaret veya hekimlik yapmaktan daha iyi. Yeni mezun arkadaşlar zorlanıyor ama ben özel sektörü de, serbest meslek icrasını da gördüğüm için kötünün iyisi diyorum.:51:

Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi:-) 8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Bu arada bu hafta sabit kilom, maalesef. Regl olmamın etkisi vardır sanırım.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Gogocum iyi tatiller dilerim.
Hepinizi öpüyorum.
Buralardayım bugün, çamaşır, bulaşık islerim var toparlayıp geliyorum.

Ben de kitap kurduyum. Tavsiyelerde bulunabiliriz birbirimize. Sonuçta sıkılıp bir şeyler atıştırmaktan daha iyi.
Nazan Bekiroğlu'nun Nar ağacı okuduğum en edebi romanlardan biriydi. Sanki o halıyı ben dokudum, Trabzon'dan İstanbul'a ben gittim. Başta biraz sıkıyor, anlatan kişinin sık sık araya girmesi büyüyü bozuyor ama anlatım süperdi. Bu sene KPSS'ye hazırlanmak yerine (masamın yanında kitaplar bana baktı ben onlara baktım) bolca roman okudum. Sıkıntım, stresim gitti. İyi ki de çalışmamışım.:1:

Ben de kitap kurduyum. Tavsiyelerde bulunabiliriz birbirimize. Sonuçta sıkılıp bir şeyler atıştırmaktan daha iyi.
Nazan Bekiroğlu'nun Nar ağacı okuduğum en edebi romanlardan biriydi. Sanki o halıyı ben dokudum, Trabzon'dan İstanbul'a ben gittim. Başta biraz sıkıyor, anlatan kişinin sık sık araya girmesi büyüyü bozuyor ama anlatım süperdi. Bu sene KPSS'ye hazırlanmak yerine (masamın yanında kitaplar bana baktı ben onlara baktım) bolca roman okudum. Sıkıntım, stresim gitti. İyi ki de çalışmamışım.:1:
Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadim
Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü'nü bitirdim gece, simdi Ruh ve Yürek'i okuyacağım aynı yazarın. D&R'da indirimli kitaplar var, bir bak istersen canım. 5'Tl'ye Doğan Yayınlarının kitapları vardı.

Evet doğru tebrik ederim, çok iyisin:46:

Normalde tatlı kaçamaklarım fazla oluyor benim pek düzelmem ama en azından bu kadar canım istemez :)

:) enteresanmış. 200 gr çok iyi bence kilon için, benimde baştan beri hedefim hep 200 gr'dı :)

Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.

Sağol canım. Desteklerinizle oluyor. Gerçekten. Bir de burada yazacağım için yediklerimi sınırlıyorum. Kaçamak yapmak isteyince yorumları duyar gibi oluyorum, vazgeçiyorum.

Yağ yerine kas yapmışsın canım. Çok güzel. Kasların harcadığı enerji daha fazla. Yani bazal metabolizmanın yaktığı kalori artmış. Aynı kiloda 2 kişinin görünümlerini çoook farklı yapan da yağ-kas oranı. Kilo veremedim diye üzülme zamanla verirsin.

kilom fazla olmadığı için ciddiye almamıştı canım günlük 1400 kalorilik bir listeydi ve her araöğünde meyve +2 kaşık yoğurt vardı.. tabi onun önünden yaptıgım isvec diyeti de etkiliydi resmen metabolizmamı durdurmuş..e biraz bünye alıştı çaylar ve sporda eklenince daha rahat vermeye başladım.. kimse yok diye eve ekmek hiç almıyorum bakalım ne olacak bu 2 haftada farkedecek mi ? aslında uzmanvetin listesini de yapmak istiyorum ama yine kilo veremeden geçen bir süreye katlanamam..

İlk haftanın dışında listenin bir zorluğu yok canım. 1400 kalori ama yoğurttan dolayı metabolizma acayip hızlanıyor sanırım. Tavsiye ederim.
Yemeklerin susuz yenmesi olayı nedeniyle diyetisyenime itiraz ettim. O kadar yağdan bir şey olmaz diye ve dökmek de istemiyordum. Çok önemli olmadığını söyledi. Bana da bir zararı olmadı zaten. Kolay uygulanabilir bir diyet ancak dikkat edilmesi gereken yaş ve ağırlığın kalori hesabına etkisi var. Bu yüzden bazal metabolizma hızını hesap edip listeyi ona göre uyarlayabilirsiniz.

Bazal Metabolizma Hızı:Kadınlar= 655 + ( 9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )
http://diyet.com.tr/index.asp?actions=bazalmetabolizma

Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadim
Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü'nü bitirdim gece, simdi Ruh ve Yürek'i okuyacağım aynı yazarın. D&R'da indirimli kitaplar var, bir bak istersen canım. 5'Tl'ye Doğan Yayınlarının kitapları vardı.
Sağol canım tavsiyelerin için. Benim bu sene kitap için hepsiburadaya ödediğim para zaten çook fazla.:32: Yalnız bu kadar kitap içinde tek bir tane diyet kitabım var. Gerçi diyet değil de beslenme modeli. Ahmet Aydın'ın Taş Devri Diyeti.

selam kızlar öğleden sonra öyle bir uyumuşum ki :1: 5 saat gündüz uykusu hayatımda yaptıgım birşey değildi..yorgunluk birikmiş kaç gündür.. yemeğim yok dışarı çıkıcam arkadaşlara eşlik etmeye gelince burda olan olursa görüşürüz yine..

selam kızlar öğleden sonra öyle bir uyumuşum ki :1: 5 saat gündüz uykusu hayatımda yaptıgım birşey değildi..yorgunluk birikmiş kaç gündür.. yemeğim yok dışarı çıkıcam arkadaşlara eşlik etmeye gelince burda olan olursa görüşürüz yine..

canım özendim şimdi sana ,o kadar yorgunum stresli bir gün geçirdimki anlatamam.bayramda kapıdan dışarı adım atmak istemiyorum o derece yorgunum:2:
yarın sabah tartılıyoruz değilmi?

Back
X