• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım özendim şimdi sana ,o kadar yorgunum stresli bir gün geçirdimki anlatamam.bayramda kapıdan dışarı adım atmak istemiyorum o derece yorgunum:2:
yarın sabah tartılıyoruz değilmi?

özenme canım benim hiç özenilecek halim yok:1: sanada geçmiş olsun bende sık yaşıyorum bu ara o stresli günleri..tartı günümüz takım kararıyla perşembe olmuştu ama senin ilk kilon baz alınacağı ve bu hafta deneme süren olduğu için sıkıntı yok.. ama perşembe normalde unutma diğer haftalarda :34:

Allah soyletti galiba canım, öyle anladım ben

Cekirdek yok kuzum ondandır:1:
:52::52: evde kalanları çöpe attım midemde durmasından iyidir diye.. şimdide kabuklu fıstık var ama az yeniyor ondan korkmuyorum ara öğün oluyor bana..
Öyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.

Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.

Acaip ihtiyacım var aslında tatile:37:

yaz girdimi tatil istiyor insan.. ramazan olmasa çoktan giderdim bende yaz sonu olunca zor geliyor bana...ben buralarda olmayınca bozuyorum canım ya bakıcam artık duruma aktif olamazsam izne ayrılırım bende tabiki.. bi gelsinde su tatil..

Ben hesap ettim. Diyetisyene başladığım ilk hafta günde 1200-1300 kalori aldım. Normalde almam gereken 2100 civarı çıkıyordu. Bu sayede kilo verdim. Sonraki 12 günde ise sanırım metabolizma hızım daha da arttı çünkü hesabıma göre almam gereken 2400 civarı oldu. Yine 1400 kalori alıyordum. Eğer 2400'de devam ederse haftada 1 tatlının bana zararı 200-300 kalori olur sanırım. Ama düşünmem tatlıyı artık.
Bir de diyette yenilenler çok önemli gerçekten. Sağlıklı kilo vermek için kas ve kemikten kaybetmemek lazım. Ben ilk dönemde aldığım 1 kilo kasın 0,7 kilosunu geri vermişim. Keşke onu koruyabilseydim metabolizmam da yüksek kalırdı. Şimdi hayvansal proteini artırdım. Örneğin bu hafta 2 defa köfte yedim, akşama tekrar köfte yiyeceğim. Haftada 3 gün çorba menüsü biraz düşürecek sanırım ama onu da yoğurt, tarhana çorbası şeklinde tüketmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım. Ben de memnunum. Ama bu kez yağ kaybım daha az. Sporu hızlandırmam lazım.
Bizim kuruma giriş kartlı. Acil işimiz olursa saatlik resmi izin alıyoruz. O da aylık toplam 8 saati geçerse yıllık izinden düşüyor. Kurallar katı.
Bizim denetimlerimiz çok.
Sahaya çıktığımızda geç dönsek veya proje incelerken mesaiye kalsak eklenmiyor maalesef.
Bizim devlet kurumu değil özel sektör gibi. Yaptığımız işler örneklemeyle kontrol ediliyor vs. Ama ben seviyorum. Serbest piyasada ticaret veya hekimlik yapmaktan daha iyi. Yeni mezun arkadaşlar zorlanıyor ama ben özel sektörü de, serbest meslek icrasını da gördüğüm için kötünün iyisi diyorum.:51:

aldıgın mı alman gerekenmi canım senin boyun uzunmuydu? benim hesabıma göre sabit kalmam için 1600 civarı almam gerekiyor..bu arada benim boy 153 cm.. 1400 kalori alıp 300 kalori sporla yakmam lazım ki ayda 2 kilo vereyim ben..daha fazla olmuyor zaten sağlıksız oluyor bu defa..ben eti sevdiğim için sıkıntı yaşamıyorum hergün mutlaka protein alırım arada kaçamaklar olmasa iyi veriyorum aslında.. bu ara nöbetler sağolsun sporda iyi gitmiyor..yağ oranı doğru ölçtü heralde benim belim inceldi gibi bu ara:1: :1: şuan %26,9 gösteriyor da % 24 e inene kadar devam.. işyerine de hayran kaldım bu arada zor ama düzenli anladığım kadarıyla.. ben biraz düzen insanıyımdır kuralları iyi gelir bana..

Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadim
Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü'nü bitirdim gece, simdi Ruh ve Yürek'i okuyacağım aynı yazarın. D&R'da indirimli kitaplar var, bir bak istersen canım. 5'Tl'ye Doğan Yayınlarının kitapları vardı.

aynı yazarın ateşböceklerinin mevsimi var bendede... güzeldi indirimdekilerde varsa alabilirsin okumadıysan.. nar ağacını alamadım birtürlü onu bende istiyorum..

İlk haftanın dışında listenin bir zorluğu yok canım. 1400 kalori ama yoğurttan dolayı metabolizma acayip hızlanıyor sanırım. Tavsiye ederim.
Yemeklerin susuz yenmesi olayı nedeniyle diyetisyenime itiraz ettim. O kadar yağdan bir şey olmaz diye ve dökmek de istemiyordum. Çok önemli olmadığını söyledi. Bana da bir zararı olmadı zaten. Kolay uygulanabilir bir diyet ancak dikkat edilmesi gereken yaş ve ağırlığın kalori hesabına etkisi var. Bu yüzden bazal metabolizma hızını hesap edip listeyi ona göre uyarlayabilirsiniz.

Bazal Metabolizma Hızı:Kadınlar= 655 + ( 9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )
http://diyet.com.tr/index.asp?actions=bazalmetabolizma

Yağ yerine kas yapmışsın canım. Çok güzel. Kasların harcadığı enerji daha fazla. Yani bazal metabolizmanın yaktığı kalori artmış. Aynı kiloda 2 kişinin görünümlerini çoook farklı yapan da yağ-kas oranı. Kilo veremedim diye üzülme zamanla verirsin.

bakalım bi kendime geldim bu hafta nöbet dışında evden çıkmayıda düşünmüyorum umarım hızlanır biraz kilo vermem.. 1 aydır yerimde sayıyorum nerdeyse sıkıldım artık..kendime söz bu haftada veremezsem senin listene biraz miktarlarda oynama yaparak başlıyorum..

Sagol canim evet dusunuyorum boyum kisa benim:D aslinda gobek ve kalcadan epey gitti hatta tum kiloyu bu bolgelerden verdm herhalde:) tek derdim bacaklarim simdi.

Spora gidiyormuydun gidiyorsan tek bacak çalışabilirsin yararı olur.valla ben şu hAntal kiloları bi atsam nerden olursa olsun göbek atacağım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzeller kaçıyorum bende gece gece kimsede yok herkes ben gibi saatlerce gündüz uykusu yapmadı tabi:1: menümü yazayım sonra dizi izler yatarım yarın evdeyim çok şükür..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: yarım kase kabuklu fıstık
öğle:2 yumurtadan 2 biberden yapılmış omlet, 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ara: yok bolca uyku var
akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 2 kaşık kadar arnavut ciğeri, 1 dilim karpuz, 2 ısırık diyeyim pide
ara: 1 avuç fındık badem karışımı
su 2 lt kadar, spor yok,meto çayı 2 kupa

Spora gidiyormuydun gidiyorsan tek bacak çalışabilirsin yararı olur.valla ben şu hAntal kiloları bi atsam nerden olursa olsun göbek atacağım:)

vericeksin canım sende acele yok yavaş yavaş kalıcı ve sağlıklı olarak gidecek hepsi:34:

özenme canım benim hiç özenilecek halim yok:1: sanada geçmiş olsun bende sık yaşıyorum bu ara o stresli günleri..tartı günümüz takım kararıyla perşembe olmuştu ama senin ilk kilon baz alınacağı ve bu hafta deneme süren olduğu için sıkıntı yok.. ama perşembe normalde unutma diğer haftalarda :34:

Tşk canım ozaman ben önümüzdeki haftayı beklicem dört gözle:) takıma alınacakmıyım bakalım biraz tüyo verin bari:)

Tşk canım ozaman ben önümüzdeki haftayı beklicem dört gözle:) takıma alınacakmıyım bakalım biraz tüyo verin bari:)

canım benim takıma alınman için paylaşımın, buralarda olman yeterli :1: deneme süresini sınav gibi görme amaç sadece kalıcı mı yoksa öylesine bi hevesle gelenlerden mi olduğunu görmek.. kaptanımız verir kararı ama dediğim gibi bi sınav yok burda:52:

canım benim takıma alınman için paylaşımın, buralarda olman yeterli :1: deneme süresini sınav gibi görme amaç sadece kalıcı mı yoksa öylesine bi hevesle gelenlerden mi olduğunu görmek.. kaptanımız verir kararı ama dediğim gibi bi sınav yok burda:52:

Anladım canım ozaman işim kolay fırsat bulunca kapağı buraya atıyorum :0)

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / 55.1/ 0.6/% 1.08)
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / 55.1/ 0.6/% 1.08)
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar benmi kaçırdım yoksa bildirimde bulunmayanlarmi var nerdesiniz bakayım ellanazz ve oluroylebazen:20::19:

Kizlar kilo almisim malesef 95.0 olmusum

Kusura bakmayin anca firsatim oldu yazmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim simdik onemli olan birbirimizin motivasyonunu arttirmak ve takima katilimci olmak (tabi ben bu aralar olamasam da)
Menulerini paylas bizle birlikte hatalarimizi dogrularimizi gorelim

Canim simdik onemli olan birbirimizin motivasyonunu arttirmak ve takima katilimci olmak (tabi ben bu aralar olamasam da)
Menulerini paylas bizle birlikte hatalarimizi dogrularimizi gorelim

Günaydın kızlar dünün menüsü
Sanah
Kibrit kutusu peynir, 5 adet kuru kayısı ekmek yok
Öğle
2 salatalık, 2 domates ekmek yok
Akşam
1 salatalık, 1 elma, 1 kase yoğurt ekmek yok
İçtiğim su 3 lt
Spor yarım saat dışarıda yürüyüş
Hepsi bu

Back