• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam grubun yeni uyesiyim.....29 yqsindayim...77.6 kiloyum 22 ayluk oglum var...istanbuldayim
Hoşgeldin canım daha önce yarismissin galiba.ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.
saol...

kahvalti donates salatalij yulaf kepekli krep peynir zeytin yesil cay

ara sutlusekersiz turk kahvesi

ogke ....ayran parca et sebzeli pilav

Canım bigun önceki menümü zu paylaşıyoruz tabi su ve spor miktarını da paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz

IMG_20140818_134101.webp
Öğlen yemeğim kızlar.

Ana yemek nefis gozukuyor firindami yaptn tarifini istiyormm :))
Tavada yaptım saol canım. Tavuk pirzola kemiğini çıkarıp yapismaz tavada arkali onlu pisirdim altı pişti cevirdikten sonra sebzeleri attım onlarda pişti agzi kapalı sonra tuz baharat ekledim.cok pratik bi yemek aynı şekilde koftede yapiyorum super oluyo sebzelerle birlikte.

Tavada yaptım saol canım. Tavuk pirzola kemiğini çıkarıp yapismaz tavada arkali onlu pisirdim altı pişti cevirdikten sonra sebzeleri attım onlarda pişti agzi kapalı sonra tuz baharat ekledim.cok pratik bi yemek aynı şekilde koftede yapiyorum super oluyo sebzelerle birlikte.
Ellerne saglik canm kesnlikle deniycem hem doyurucu hem saglikli :))

Bugun sabah deneme sinavina yetisebilmek icin kahvaltida 1 cilekli yogurt yedim ve nescafe ictim. Eve 1 saat once geldim ve ogle yemegi olarak 2 tabak mercimek corbasi ictim. Deneme sinavinda oldugum icin ara ogun yapamadim ama aksam yemeginden once 5-6 adet findik ve ayran icecegim, aksam yemegi olarak da 2 ince parca izgara tavugumu hazirladim, yaninda da 2 veya 3 kasik yogurt yiyerek gunu tamamlayacagim. Dun gece cok yakin bir arkadasimin basina kotu bir olay geldi, destek olmak icin sabaha kadar telefonda konustuk ve hic uyuyamadim ve suan cok halsizim ondan bugun spor yapamayacagim :(

Bugun sabah deneme sinavina yetisebilmek icin kahvaltida 1 cilekli yogurt yedim ve nescafe ictim. Eve 1 saat once geldim ve ogle yemegi olarak 2 tabak mercimek corbasi ictim. Deneme sinavinda oldugum icin ara ogun yapamadim ama aksam yemeginden once 5-6 adet findik ve ayran icecegim, aksam yemegi olarak da 2 ince parca izgara tavugumu hazirladim, yaninda da 2 veya 3 kasik yogurt yiyerek gunu tamamlayacagim. Dun gece cok yakin bir arkadasimin basina kotu bir olay geldi, destek olmak icin sabaha kadar telefonda konustuk ve hic uyuyamadim ve suan cok halsizim ondan bugun spor yapamayacagim :KK43:
Kötü birgün gecirmissin ama yarin toparlarsın. Yanliz bugünkü menümüzü değil birgün oncek8ni paylasiyoruzki kopukluk olmasin.

slm kızlar bende yeni katıldım.boy 1.58 kilom şu an 63 yaşım 32 iki cocugum var biri 5yaşında digeri 1.5 yaşında sizde tahmin edersiniz benimde sorunum doğumdan kalan kilo lar

ben bugün diytte başladım bakalım cumaya kadar ne gidecek.hedefin 52 kilo. sabah güne ballı tarçınlı çayla başladım.

slm kızlar bende yeni katıldım.boy 1.58 kilom şu an 63 yaşım 32 iki cocugum var biri 5yaşında digeri 1.5 yaşında sizde tahmin edersiniz benimde sorunum doğumdan kalan kilo lar

ben bugün diytte başladım bakalım cumaya kadar ne gidecek.hedefin 52 kilo. sabah güne ballı tarçınlı çayla başladım.
Hosgeldin aramiza ins beraberce guzelce kilolar vereliim :) hic sorma o dogum kilolarni zaten benimde 2.den sonra katlanarak geldilerbidaha gitmediler ama bu sefer gitmek zorundalar pes etmek yok :)
Bildirmler persembe gunu yapiliyor ama birdekaptanmz zaten soyler ama bende soylems olym her sabah bi onceki gunn bildirimini yapiyorz ictgin su yaptgin sporla beraber simdiden basarilar :D

Hosgeldin aramiza ins beraberce guzelce kilolar vereliim :) hic sorma o dogum kilolarni zaten benimde 2.den sonra katlanarak geldilerbidaha gitmediler ama bu sefer gitmek zorundalar pes etmek yok :)
Bildirmler persembe gunu yapiliyor ama birdekaptanmz zaten soyler ama bende soylems olym her sabah bi onceki gunn bildirimini yapiyorz ictgin su yaptgin sporla beraber simdiden basarilar :D

çok teşekkür ederim evet doğum kilolarıyapıştılar gitmiyolar her doğumdan 6 kilo kaldı amabu sefer pes etmek yok

Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Hedef kilonuda ogrenirsem iyi olur.

selam grubun yeni uyesiyim.....29 yqsindayim...77.6 kiloyum 22 ayluk oglum var...istanbuldayim

Hoşgeldiniz. Doğum kilolarımızdan beraber kurtulmak dileğiyle kolay gelsin.
Geçen yıl kurtulduğum 3 kilo eğitimlerde otellerde aldığımdı, bu sene verdiğim 7 kilo kızımdan kalmaydı. Bundan sonra vereceklerim de oğlumdan kalanlar (9 kilo). Gerçi hedefim 3 kilo daha ama verdikçe veresi geliyor insanın.

Bugün her ne kadar uykusuzluktan dolayı spor yapamasam da, 3 aydır okuldaki arkadaşlarım ve hocalarım ilk kez beni gördüler ve şoka girdiler :) İnanılmaz motive oldum tek korkum sınav,ödev,test derken şu an uyguladığım yoğun spor programını uygulayamayacak olmam :( Çünkü günde en az 3 saatimi ayırıyordum ama bu senenin temposunda okuldan dönüp 3 saat spor/yürüyüş yapmam imkansız :( 45 dakika ile sınırlandırmak zorunda kalıcam, malum üniversite hedefleri büyük :) biraz yavaşlayacak diye tahmin ediyorum ondan kilo vermem ama umarım duraklamaya girmem :/

Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Hedef kilonuda ogrenirsem iyi olur.
hoşbuduk teşekkür ederim kuralları kabul ediyorum. ben bu gün diyete başşadım bu yüzden bü günkü listemi yarın paylaşıcam hedef kilom 52 olmak istiyorum.

Geçen yıl kurtulduğum 3 kilo eğitimlerde otellerde aldığımdı, bu sene verdiğim 7 kilo kızımdan kalmaydı. Bundan sonra vereceklerim de oğlumdan kalanlar (9 kilo). Gerçi hedefim 3 kilo daha ama verdikçe veresi geliyor insanın.
hoş buldum saol inş hep bereber bu kilolalardan kurtulucaz sizlerle burada konuştukca daha da heveslendim

Aybu çok güzel verdikçe veresi geliyor insanin coknsevdim bu sözü

Bende o gunlre geleckmiym uf korkuyorm ya vermezsem ya vabalarm umtlerm bosa giderse diye ama bi yandanda icmde buyuk bi hirs var hic bir zaamn olmadgi kadar esim saolsun :(

Back
X