Hayatımdan makarna ve pilavı tamamen çıkarttım, sadece hevesimi almak için 1 veya iki çatal tadına bakıyorum o da canım çok çok isterse. Evde yazın zaten yemekleri ben yapıyorum annemden yükü almak için, pişirirken insanın gözü de doyuyor biraz zaten. Bunun dışında asla yemem dediğim patlıcan, semizotu, fasulye gibi sebzeleri hayatıma soktum ve doğru pişirme yöntemiyle ne kadar lezzetli olduklarını keşfettim :) Ben kalori sayma yöntemini uyguluyorum, dukan karatay vs. hiç bir zaman işe yaramadı, tüm verdiklerimi hep geri aldım ama kalori sayımı ve sporla böyle bişey söz konusu olmuyor. En büyük motivasyonu babam sağladı bana spor konusunda, o 10.000 adım tek başına gidilmiyor :)) Hergün sohbet ede ede 10.000 adım nasıl bitiyor anlamıyoruz bile :) Oysa ki ben eskiden yere eşyam düşse eğilip almaya erinen bi insandım

şimdi elimden geldiğince hareket ediyorum

asla aç kalmıyorum, ama midem küçüldükçe otomatik olarak porsiyonlarım da çok küçüldü. Kısacası hareket, kalori sayımı ve sebze protein ağırlıklı beslenme, yeşilçay, ve yoğurt sağolsun, 11 buçuk kilo gitti, geriye kaldı 12 buçuk

inşallah hep beraber veririz