• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimkilerde o yasa gelsede bende veli toplantisina gitsem ozendim valla:)
nasilmis cocuklar yaramazlik yok ins.
Yarin yds sinavina gidicem ama cocuklardan dolayi hic calismadim:KK43:oylesine giricem bakalim...
Uzmanvet menunde hep kefir oluyo....hic icmedim..diyete faydali mi?
Bide haftada yarim kilo bile olsa en onemlisi saglikli beslenme ki sen bunun hakkini veriyosun:)
O kadar hızlı büyüyorlar ki bugünlerini özleyeceksin inan. Oğlumun 8. Sınıf programını su gibi içtim. Ben martta girmeyi düşündüğüm YDS'ye çalışamam herhalde.
Kefir alışma süresi bünyeye göre değişiyor. Alıştıktan sonra da sindirim sistemindeki rahatsızlıkları düzenliyor. 2 gündür bıkkınlıktan dolayı kefir içmiyorum bakalım nasıl etkileyecek.

Iyi akşamlar kızlar. Eskişehir deyiz bugün de. Burda tartı var yarın sabah tartilmayi düşünüyorum bakalım ne kadar almışım kilo.
Bugün biraz çarşıya çıktık kendime etek gömlek aldım birde elbise hepsi 40 beden baya hoşuma gitti siyahtan kurtulmak,açık renkleri rahatça giymek. Artık tatil rehavetinden kurtulmaya karar verdim yarından itibaren menülerimi duzenliycem 1400 kalorilik bi diyetle basliyim diyorum bakalım artık.

Dunku menumu paylasayiim

Kahvalti: meyveli yogurt
Seftali
Kahve
Ogle: balli hardal soslu izgara tavuk
Ara : yesilcay ve bir kac badem
Aksam: bamya yemegi ve bol yogurt

Herkes nerdekii öğlen oldu pazar rehavetimi yoksa piknik havuz sefası gezmelerdemisiniz kızlar

Selam iki gündür dogru düzgün giremiyorum misafirden.bugünde esim evde akşamda evlilik yil donumumuzu kutliycaz diyeti bozmadim dünde 1000 kalori aldım ne yediklerimi yazamıyorum zamanim yok aksam izgara yerim görüşürüz

Yds sinavi na girdim bugun ohhh ne kadar attim bi gorceksiniz :KK71:bide cikista yagmura yakalandim:Dtam oldu..Allah im bu metrobuste bi kalabalik:KK11:neyse sag salim evdeyim:)
Dunku menum
Sabah hep ayni bi haslama yumurta bi karper peynir on zeytin iki dilim ekmek
Ara bi bardak sut
Oglen ton balikli salata ve fasulye
Ara turk kahvesi ve ufak bitter cikolata
Aksam 125GR yogurt ve semizotu cok az pilav
Toplam kalori 1400

İyi akşamlar. Bugün arkadaşın düğünü için şehir dışındaydım. Gelince de yorgunluktan uyumuşum.

Dünkü menüm;
Kahvaltı: bal, peynir, tereyağında yumurta, 1 dilim buğday ekmeği, salatalık, 15 kiraz domates, yeşillik, çay
Ara: 2 kurabiye, çay (veli toplantısında)

Öğlen:1 lahmacun, yarım kase mercimek çorbası, çay
Ara: nescafe ikisi bir arada, çay

Akşam :1 tabak etli taze fasulye, 1 çikolatalı kek (buğday unu ve hurma suyuyla deneme), çay

1465 kalori

2,5 litre su
1 saat orta hızda yürüyüş

Iyi akşamlar kızlar. Eskişehir deyiz bugün de. Burda tartı var yarın sabah tartilmayi düşünüyorum bakalım ne kadar almışım kilo.
Bugün biraz çarşıya çıktık kendime etek gömlek aldım birde elbise hepsi 40 beden baya hoşuma gitti siyahtan kurtulmak,açık renkleri rahatça giymek. Artık tatil rehavetinden kurtulmaya karar verdim yarından itibaren menülerimi duzenliycem 1400 kalorilik bi diyetle basliyim diyorum bakalım artık.
Hoşgeldin canım. 40 beden çok güzel. Ben de kızıma hamile kalmadan önceki takımımı giyip düğüne gittim. Çok hoşuma gitti. Yeni elbiseler almak için 2 kilo daha var.
1400 kalori güzel bence. Yarım veya 1 saat de yürüyüşle güzel olur.

Dunku menumu paylasayiim

Kahvalti: meyveli yogurt
Seftali
Kahve
Ogle: balli hardal soslu izgara tavuk
Ara : yesilcay ve bir kac badem
Aksam: bamya yemegi ve bol yogurt
Az değil mi canım ya?

Selam iki gündür dogru düzgün giremiyorum misafirden.bugünde esim evde akşamda evlilik yil donumumuzu kutliycaz diyeti bozmadim dünde 1000 kalori aldım ne yediklerimi yazamıyorum zamanim yok aksam izgara yerim görüşürüz
Hayırlı olsun. Eşinle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Hoşgeldin canım. 40 beden çok güzel. Ben de kızıma hamile kalmadan önceki takımımı giyip düğüne gittim. Çok hoşuma gitti. Yeni elbiseler almak için 2 kilo daha var.

Az değil mi canım ya?

Benim kızımdan önceden kiyafetim yok sanırım ama kızım 2 yaşındayken 62 kiloydum o zamandan var bi elbisem eve gidince deniyim. Sabah tartildim 70.5 gösterdi tartı tatil öncesine göre 2 kilo almışım yinede 40 beden oldu şaşırdım sikilasmisim demek 62 yken 40 giyiyodum çünkü. Senin elbiseye girmene çok sevindim insan çok mutlu oluyo.

Kizlar gunaydinlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz gecmisi okudum oyle geldim sizide cok ozledim inanki burdan gittgmden beri beslenme duzenim yerle bir oldu tartiya cikmaya korkuyorm ama butun gun yne hareket halindeydim bahcelerde ama sadece aksam eve gelip ne yapildiysa ondan yemek zornda kaldm ve ondan sonrada butn gunn yorgunlugu uatme coktu ve yattm ne yaziikki cocuklarim icn cok guzel bi gezi oldu ama kucck oglm niye oldu anlamadm popisi cok feci pisik oldu yedigo bisy farkli geldi sanrmki onnla ugrasyorm gece gundz 2 sindede bu zamana kadar hic boyle bisy gormemistm nasil geciricem hic bilmiyorum :/

Kizlar gunaydinlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz gecmisi okudum oyle geldim sizide cok ozledim inanki burdan gittgmden beri beslenme duzenim yerle bir oldu tartiya cikmaya korkuyorm ama butun gun yne hareket halindeydim bahcelerde ama sadece aksam eve gelip ne yapildiysa ondan yemek zornda kaldm ve ondan sonrada butn gunn yorgunlugu uatme coktu ve yattm ne yaziikki cocuklarim icn cok guzel bi gezi oldu ama kucck oglm niye oldu anlamadm popisi cok feci pisik oldu yedigo bisy farkli geldi sanrmki onnla ugrasyorm gece gundz 2 sindede bu zamana kadar hic boyle bisy gormemistm nasil geciricem hic bilmiyorum :/
günaydın canım hoş geldin bebişine geçmiş olsun ben kızıma pişik için SUDOKREM kullandım eczanelerde var çok iyi geldi pişik olmadığı zamanlardada kullandım birdahada pişik olmadı.inşallah seninkininde geçer

Az değil mi canım ya?

teşekkür ederim

Kızlar günaydın

Dünkü menüm;
Kahvaltı: bal, peynir, tereyağında yumurta, 1,5 dilim buğday ekmeği, salatalık, 15 kiraz domates, yeşillik, çay
Ara: 1 parça pekmez-ceviz sucuğu
Ara: 3 kurabiye, capy vişne suyu (düğünde)

Öğlen: yarım porsiyon iskender, çay

Akşam :3 yemek kaşığı etli taze fasulye, 2 dilim buğday ekmeği-yarım dilim kaşarlı tost, 1 çikolatalı kek , çay
Ara:2 kırmızı erik, 100 ml kefir
1540 kalori
2 litre su
(diyet açısından sakıncalı bir gün oldu.:110:)

Hoşgeldin canım. Belki azı diş cikartiyodur benim kızımda olmuştu hiç bi krem gecirmedi. Sızma zeytinyağını isitip sogutup pamukla sürmüştü m o geçirdi. Annem söylemişti gecmeyen pisikte iyi geliuo.

Dünkü menüm;
Kahvaltı:3 incir reçeli,1 dilim peynir,1 kepekli ekmek
Ara:neskafe,2 diyet bisküvi
Öğlen: yarım porsiyon közlenmiş patlıcan salatası,ayran,1 dilim k.ekmek
Akşam :1 porsiyon ızgara tavuk,şalgam sonrada bicibici 1000 kaloriden az

günaydın canım hoş geldin bebişine geçmiş olsun ben kızıma pişik için SUDOKREM kullandım eczanelerde var çok iyi geldi pişik olmadığı zamanlardada kullandım birdahada pişik olmadı.inşallah seninkininde geçer
Hosbuldum tatlm :) bende zeytinyagi ile birlikye kullaniyorm insallh en ksa zamanda ggecer tatlm tesekkrler onerin icin :)

Kızlar günaydın

Dünkü menüm;
Kahvaltı: bal, peynir, tereyağında yumurta, 1,5 dilim buğday ekmeği, salatalık, 15 kiraz domates, yeşillik, çay
Ara: 1 parça pekmez-ceviz sucuğu
Ara: 3 kurabiye, capy vişne suyu (düğünde)

Öğlen: yarım porsiyon iskender, çay

Akşam :3 yemek kaşığı etli taze fasulye, 2 dilim buğday ekmeği-yarım dilim kaşarlı tost, 1 çikolatalı kek , çay
Ara:2 kırmızı erik, 100 ml kefir
1540 kalori
2 litre su
(diyet açısından sakıncalı bir gün oldu.:110:)
Evet canm kendnde fark etmssin kalori olarak cok olmamis ama cis bakimindan cok dolu olmus bugn eminmki daha dikkatli olucaksindir :)

Hoşgeldin canım. Belki azı diş cikartiyodur benim kızımda olmuştu hiç bi krem gecirmedi. Sızma zeytinyağını isitip sogutup pamukla sürmüştü m o geçirdi. Annem söylemişti gecmeyen pisikte iyi geliuo.
evet tatlm cikartiyor olablir cunku bu zamana kadar hic basima gelmdi bende bol zeytnyagi kullaniyorm bakalm nolucak :/

Dünkü menüm;
Kahvaltı:3 incir reçeli,1 dilim peynir,1 kepekli ekmek
Ara:neskafe,2 diyet bisküvi
Öğlen: yarım porsiyon közlenmiş patlıcan salatası,ayran,1 dilim k.ekmek
Akşam :1 porsiyon ızgara tavuk,şalgam sonrada bicibici 1000 kaloriden az
Canm baya bi az olmus acikmadinmi hic

Canm baya bi az olmus acikmadinmi hic
acıkmaya fırsatım olmadı dün kızım çok huysuzdu sözde dışarıya yemeğe gittik hiçbişey anlamadım.sesten rahatsız oldu galiba.yemekmi beni yedi benmi yemeği yedim anlamadım.aksam yerim diyede gündüz fazla yemedim ondan böyle oldu.buarada kilo vermemde durdu perşembeden beri hiç kilo kaybım yok moralim bozuluyor ya

Back
X