• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

image.webp

Iyi geceler hatunlar
Eve yeni geldim bir selam vermeden yatmayim dedim.yazilanlari okudum kisaca cevaplayim.face Twitter Instagram falan kullanmiyom.face yasakti zaten.ama bir Instagram acarim nö Problem .bu saatte Menü yorumlamak sacmaaaaaaa olur diye yapmiyom ama begendigim bir Menü var ama kiminnnnnn?
Takimin toparlanmasina bir katkim Yok hepiniz olumlu seyler yazmisiniz ama selin hanim koca bir pastayi hupletmis.mezdekeyle göz boyamaya calisiyor sanirim okuduniz.yarin ki menusune nasil cemkirecegimi okumanizi siddetle tavsiye ederim.
fotograflarina bayildim :)
Yarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
1,5 yemek kasigi cig badem
1 yemek kasigi Kadar cig cekirdek ici
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek

Öglen
150 gr tavuk gögsü izgara
Bir Tabak haslama Brokkoli
1 armut
2 dilim tahil ekmek

Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma

Su 2 yi gecti ama tam olcu Yok
Sporda bir sure Yok

Gözünüz Menü görsün üleynnnnnn.bugunku en güzel menuydü bence.
cok tesekkur ederim canim senin
menunu de cok begendim . tam tadinda olmuş.

kizlaar özlem yine elenmedi kapidan kovulsa bacadan gircek valla nasil sinir bisey:)
bu arada kiz kardesim bana supriz yapti geldi ben suan havalarda :)

iyi geceleer..

ayyyy şu özlem gitse de kurtulsaaam bu tarz benim kafasi yasiyorum suan
Canm ben onu az bi izledm hepsi bi acayp biraktm :))
Iyi geceler hatunlar
Eve yeni geldim bir selam vermeden yatmayim dedim.yazilanlari okudum kisaca cevaplayim.face Twitter Instagram falan kullanmiyom.face yasakti zaten.ama bir Instagram acarim nö Problem .bu saatte Menü yorumlamak sacmaaaaaaa olur diye yapmiyom ama begendigim bir Menü var ama kiminnnnnn?
Takimin toparlanmasina bir katkim Yok hepiniz olumlu seyler yazmisiniz ama selin hanim koca bir pastayi hupletmis.mezdekeyle göz boyamaya calisiyor sanirim okuduniz.yarin ki menusune nasil cemkirecegimi okumanizi siddetle tavsiye ederim.
Oooo yoo ben yandim dostlar nasil bir hata yaptmda yediim ama ooh olsn bana daha agzma surermiiiym surmeem ama yemistm daha once yazaydm yemeden belki tepki karsisnda yemezdm ama oldu bi kere affedn beni :o_O
Sabah
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek

Öglen
1 armut
2 dilim tahil ekmek

Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma

Sporda bir sure Yok

Sabah
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek

Öglen
1 armut
2 dilim tahil ekmek

Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma

Sporda bir sure Yok
canm menun cok guzelms gerckten benmkilerde boyle olsn insallah :)

Inanki ederim.takimdaki diger kizlara ibret olsun diye keyfine yaparim.bir Kilo verme bu haftada goreyim.
ins vericem bugn daha cok spor yapaym merdivenlerde gezeym bisyler yapaym ben :))

Beni Merak etmisiniz karsinizdayim.

canm anne ve kizlar fistiksiniz masllah dunku gezmeden heralde resmler he sizi gidi sizi :)) cmcime ayri bi tatli :))

Bunlarda ikizler balim ve naz alindaki dikis izi olmasa ayirt edemezsiniz

Buda benim hasom yasliligimiza bakiyoz
Canm 3 cocukla beraber fzign cok guzel gozukuyor gercekten imrendim ufaklik cok sekeer :))

kizlaar özlem yine elenmedi kapidan kovulsa bacadan gircek valla nasil sinir bisey:)

iyi geceleer..
canm cok sevndm kardes candir :))

Ben menumu yazaym susaym beril cunku neler dick kimbilir :(

Sababh 1 dilm ekmek 1 haslanms yumrta peynr zeytin 1 catal recl

Ara yesilcay badem fistk yarm avuc

Oglen tavuk izgara 2 catal tavuk sote yogurt

Ara biskuvili pasta bir dilimm :(((((

Aksam izgara kofte 4 adet domates sogan maydnozdan salata ve yogurt

A
Gece yesilcay elma az badem

iyi geceleer..
Özlem Kim kiz
Gözlerin güzel görüyor arkadasim
Canm ben onu az bi izledm hepsi bi acayp biraktm :))

Oooo yoo ben yandim dostlar nasil bir hata yaptmda yediim ama ooh olsn bana daha agzma surermiiiym surmeem ama yemistm daha once yazaydm yemeden belki tepki karsisnda yemezdm ama oldu bi kere affedn beni :eek:_O
Bir Bela Bin nasihatten iyidir.bir daha yemekmi.hele bir incel ödül günü veririm eltin yapar yersin Canim

canm menun cok guzelms gerckten benmkilerde boyle olsn insallah :)

ins vericem bugn daha cok spor yapaym merdivenlerde gezeym bisyler yapaym ben :))

canm anne ve kizlar fistiksiniz masllah dunku gezmeden heralde resmler he sizi gidi sizi :)) cmcime ayri bi tatli :))
Bir kac gunluk dun alis veris yaptik kaynanam Ben hasta oldugumdan beri bizdeydi kiyamam.ustelik anneannemiz yeni vefat etmisti.yinede acisini yasamadan benim yanimdaydi bugun evine gidecek.sanirim onun gerginligindende uyuyamadim.anemi pek bir severim.teyzesi elifim Baleye baslamis buda yazin gösteride cekilmis.

Verecektim selin baska Caren YokYok

Ben menumu yazaym susaym beril cunku neler dick kimbilir :KK43:

Sababh 1 dilm ekmek 1 haslanms yumrta peynr zeytin 1 catal recl

Ara yesilcay badem fistk yarm avuc

Oglen tavuk izgara 2 catal tavuk sote yogurt

Ara biskuvili pasta bir dilimm :KK43:((((

Aksam izgara kofte 4 adet domates sogan maydnozdan salata ve yogurt

A
Gece yesilcay elma az badem
Sabah güzel ama fistik 15 civari olsun avuc ici yaniltir.aslinda 25 gr.fistik
Tavuk izgara ve tavuk soteyi anlamadim ama yinede kuru olmus sebze sart anacim lifli yiyemezsen wc sorunun cikar.kabizlikki hic Kilo verdirmez.aksama bir dilim ekmek bile giderdi amaaaaaaasaaaw BISKUITLI PASTA olmasa.
Spor dans aerobik ,yarm saat 2.5 lt su
Bugn sebze bulup yicem soz :)
Kurtar kendini bendenbenden

Özlem Kim kiz
Gözlerin güzel görüyor arkadasim

Bir Bela Bin nasihatten iyidir.bir daha yemekmi.hele bir incel ödül günü veririm eltin yapar yersin Canim

Bir kac gunluk dun alis veris yaptik kaynanam Ben hasta oldugumdan beri bizdeydi kiyamam.ustelik anneannemiz yeni vefat etmisti.yinede acisini yasamadan benim yanimdaydi bugun evine gidecek.sanirim onun gerginligindende uyuyamadim.anemi pek bir severim.teyzesi elifim Baleye baslamis buda yazin gösteride cekilmis.

Verecektim selin baska Caren YokYok
Ay bende kynvaldemi annm gbi severm ne mutlu anlasmanz senn yaninda olmasi allhm bozmasn aranizi canm benm ay kuzu cok sirn olmus ama :))

Evet canm baska bi yol yok bana :)
fiziğine bayıldım ve çok kıskandım
turkuaz renginide çok severim sanada çok

yakışmış canım:KK15:
canm aramizda bende feci kiskandm sorma napp edip.bizmde o hale gelmemz laziiiiimmmmm,:)

fiziğine bayıldım ve çok kıskandım turkuaz renginide çok severim sanada çok yakışmış canım:KK15:
Canim 78 kiloyum eccik balina etliyim.boy varya yirtiyom.birde önceki yillarin spor etkisinin ekmegini yiyorum hala.tesekkürler.beni kiskanma cunku Ben yarimim Allah hepinize saglikli ömürler versin
kim elendi canım ben izleyemedim özlem çok gıcık çok yapmacık uyuz oluyorum ya favorim ikizler:KK37:
Merak ettim simdide ikizler Kim

Bu arada coklu Alintiyida yaptim

Ay bende kynvaldemi annm gbi severm ne mutlu anlasmanz senn yaninda olmasi allhm bozmasn aranizi canm benm ay kuzu cok sirn olmus ama :))

Evet canm baska bi yol yok bana :)
canm aramizda bende feci kiskandm sorma napp edip.bizmde o hale gelmemz laziiiiimmmmm,:)
Emegi coktur bende Biz 6 etliyiz ama biri haric cok sevisiriz.esim en buyuk biraz ondan birazda Ben kolay kirmam kimseyi.
Evet sirin pazartasi yuvaya beraber gidecez insallah.cok sey kacirdim göremedim hala yaniyorum.
Kiz 62 kiloya dustuydum bu Takimda haydi calisin.selin acil sebze isini cöz Canim.komsun eltin kimse biri yardim etsin ne olur.

bende menümü yazayım korkarak
Sabah:kepek ekmekli domatesli tost,1 bardak mandalina suyu
Öğle:yarım tabak tavuk sote,1 kase yoğurt,1 dlim k.ekmeği,salata
Ara:sütlü kahve,1 dilim minik tarçınlı kek
Akşam:1 balık ama ızgara değil çok az yağda ve mısır unluo_O,roka salatası
Ara:2 mandalina 2,5 litre su yarım saat akşam yürüyüşü hafif tempoda

Canim 78 kiloyum eccik balina etliyim.boy varya yirtiyom.birde önceki yillarin spor etkisinin ekmegini yiyorum hala.tesekkürler.beni kiskanma cunku Ben yarimim Allah hepinize saglikli ömürler versin

Merak ettim simdide ikizler Kim

Bu arada coklu Alintiyida yaptim
uzun boyun faydaları bende boyda yok.yarımım derken canım gayet sağlıklı duruyorsun maşallah.ikizlerde bu tarz benimde yarışmacılar canım Show tvde moda yarışması.eşim yokken izliyorum o varken 90 60 90 mini elbiseli hatunları açmam:p

Back
X