Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotograflarina bayildim :)Iyi geceler hatunlar
Eve yeni geldim bir selam vermeden yatmayim dedim.yazilanlari okudum kisaca cevaplayim.face Twitter Instagram falan kullanmiyom.face yasakti zaten.ama bir Instagram acarim nö Problem .bu saatte Menü yorumlamak sacmaaaaaaa olur diye yapmiyom ama begendigim bir Menü var ama kiminnnnnn?
Takimin toparlanmasina bir katkim Yok hepiniz olumlu seyler yazmisiniz ama selin hanim koca bir pastayi hupletmis.mezdekeyle göz boyamaya calisiyor sanirim okuduniz.yarin ki menusune nasil cemkirecegimi okumanizi siddetle tavsiye ederim.
Yarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
1,5 yemek kasigi cig badem
1 yemek kasigi Kadar cig cekirdek ici
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek
Öglen
150 gr tavuk gögsü izgara
Bir Tabak haslama Brokkoli
1 armut
2 dilim tahil ekmek
Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma
Su 2 yi gecti ama tam olcu Yok
Sporda bir sure Yok
cok tesekkur ederim canim seninGözünüz Menü görsün üleynnnnnn.bugunku en güzel menuydü bence.
Canm ben onu az bi izledm hepsi bi acayp biraktm :))ayyyy şu özlem gitse de kurtulsaaam bu tarz benim kafasi yasiyorum suan
Oooo yoo ben yandim dostlar nasil bir hata yaptmda yediim ama ooh olsn bana daha agzma surermiiiym surmeem ama yemistm daha once yazaydm yemeden belki tepki karsisnda yemezdm ama oldu bi kere affedn beniIyi geceler hatunlar
Eve yeni geldim bir selam vermeden yatmayim dedim.yazilanlari okudum kisaca cevaplayim.face Twitter Instagram falan kullanmiyom.face yasakti zaten.ama bir Instagram acarim nö Problem .bu saatte Menü yorumlamak sacmaaaaaaa olur diye yapmiyom ama begendigim bir Menü var ama kiminnnnnn?
Takimin toparlanmasina bir katkim Yok hepiniz olumlu seyler yazmisiniz ama selin hanim koca bir pastayi hupletmis.mezdekeyle göz boyamaya calisiyor sanirim okuduniz.yarin ki menusune nasil cemkirecegimi okumanizi siddetle tavsiye ederim.
Yarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek
Öglen
1 armut
2 dilim tahil ekmek
Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma
Sporda bir sure Yok
canm menun cok guzelms gerckten benmkilerde boyle olsn insallah :)Yarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek
Öglen
1 armut
2 dilim tahil ekmek
Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma
Sporda bir sure Yok
ins vericem bugn daha cok spor yapaym merdivenlerde gezeym bisyler yapaym ben :))Inanki ederim.takimdaki diger kizlara ibret olsun diye keyfine yaparim.bir Kilo verme bu haftada goreyim.
Beni Merak etmisiniz karsinizdayim.
canm anne ve kizlar fistiksiniz masllah dunku gezmeden heralde resmler he sizi gidi sizi :)) cmcime ayri bi tatli :))
Bunlarda ikizler balim ve naz alindaki dikis izi olmasa ayirt edemezsiniz
Canm 3 cocukla beraber fzign cok guzel gozukuyor gercekten imrendim ufaklik cok sekeer :))Buda benim hasom yasliligimiza bakiyoz
canm cok sevndm kardes candir :))fotograflarina bayildim :)
cok tesekkur ederim canim senin
menunu de cok begendim . tam tadinda olmuş.
kizlaar özlem yine elenmedi kapidan kovulsa bacadan gircek valla nasil sinir bisey:)
bu arada kiz kardesim bana supriz yapti geldi ben suan havalarda :)
iyi geceleer..
Özlem Kim kizfotograflarina bayildim :)
cok tesekkur ederim canim senin
menunu de cok begendim . tam tadinda olmuş.
kizlaar özlem yine elenmedi kapidan kovulsa bacadan gircek valla nasil sinir bisey:)
bu arada kiz kardesim bana supriz yapti geldi ben suan havalarda :)
iyi geceleer..
Bir Bela Bin nasihatten iyidir.bir daha yemekmi.hele bir incel ödül günü veririm eltin yapar yersin CanimCanm ben onu az bi izledm hepsi bi acayp biraktm :))
Oooo yoo ben yandim dostlar nasil bir hata yaptmda yediim ama ooh olsn bana daha agzma surermiiiym surmeem ama yemistm daha once yazaydm yemeden belki tepki karsisnda yemezdm ama oldu bi kere affedn beni_O
Bir kac gunluk dun alis veris yaptik kaynanam Ben hasta oldugumdan beri bizdeydi kiyamam.ustelik anneannemiz yeni vefat etmisti.yinede acisini yasamadan benim yanimdaydi bugun evine gidecek.sanirim onun gerginligindende uyuyamadim.anemi pek bir severim.teyzesi elifim Baleye baslamis buda yazin gösteride cekilmis.canm menun cok guzelms gerckten benmkilerde boyle olsn insallah :)
ins vericem bugn daha cok spor yapaym merdivenlerde gezeym bisyler yapaym ben :))
canm anne ve kizlar fistiksiniz masllah dunku gezmeden heralde resmler he sizi gidi sizi :)) cmcime ayri bi tatli :))
fiziğine bayıldım ve çok kıskandım turkuaz renginide çok severim sanada çok yakışmış canım
kim elendi canım ben izleyemedim özlem çok gıcık çok yapmacık uyuz oluyorum ya favorim ikizlerayyyy şu özlem gitse de kurtulsaaam bu tarz benim kafasi yasiyorum suan
Sabah güzel ama fistik 15 civari olsun avuc ici yaniltir.aslinda 25 gr.fistikBen menumu yazaym susaym beril cunku neler dick kimbilir
Sababh 1 dilm ekmek 1 haslanms yumrta peynr zeytin 1 catal recl
Ara yesilcay badem fistk yarm avuc
Oglen tavuk izgara 2 catal tavuk sote yogurt
Ara biskuvili pasta bir dilimm((((
Aksam izgara kofte 4 adet domates sogan maydnozdan salata ve yogurt
A
Gece yesilcay elma az badem
Kurtar kendini bendenbendenSpor dans aerobik ,yarm saat 2.5 lt su
Bugn sebze bulup yicem soz :)
Ay bende kynvaldemi annm gbi severm ne mutlu anlasmanz senn yaninda olmasi allhm bozmasn aranizi canm benm ay kuzu cok sirn olmus ama :))Özlem Kim kiz
Gözlerin güzel görüyor arkadasim
Bir Bela Bin nasihatten iyidir.bir daha yemekmi.hele bir incel ödül günü veririm eltin yapar yersin Canim
Bir kac gunluk dun alis veris yaptik kaynanam Ben hasta oldugumdan beri bizdeydi kiyamam.ustelik anneannemiz yeni vefat etmisti.yinede acisini yasamadan benim yanimdaydi bugun evine gidecek.sanirim onun gerginligindende uyuyamadim.anemi pek bir severim.teyzesi elifim Baleye baslamis buda yazin gösteride cekilmis.
Verecektim selin baska Caren YokYok
canm aramizda bende feci kiskandm sorma napp edip.bizmde o hale gelmemz laziiiiimmmmm,:)fiziğine bayıldım ve çok kıskandım
turkuaz renginide çok severim sanada çok
yakışmış canım![]()
Canim 78 kiloyum eccik balina etliyim.boy varya yirtiyom.birde önceki yillarin spor etkisinin ekmegini yiyorum hala.tesekkürler.beni kiskanma cunku Ben yarimim Allah hepinize saglikli ömürler versinfiziğine bayıldım ve çok kıskandım turkuaz renginide çok severim sanada çok yakışmış canım![]()
Merak ettim simdide ikizler Kimkim elendi canım ben izleyemedim özlem çok gıcık çok yapmacık uyuz oluyorum ya favorim ikizler![]()
Emegi coktur bende Biz 6 etliyiz ama biri haric cok sevisiriz.esim en buyuk biraz ondan birazda Ben kolay kirmam kimseyi.Ay bende kynvaldemi annm gbi severm ne mutlu anlasmanz senn yaninda olmasi allhm bozmasn aranizi canm benm ay kuzu cok sirn olmus ama :))
Evet canm baska bi yol yok bana :)
canm aramizda bende feci kiskandm sorma napp edip.bizmde o hale gelmemz laziiiiimmmmm,:)
uzun boyun faydaları bende boyda yok.yarımım derken canım gayet sağlıklı duruyorsun maşallah.ikizlerde bu tarz benimde yarışmacılar canım Show tvde moda yarışması.eşim yokken izliyorum o varken 90 60 90 mini elbiseli hatunları açmamCanim 78 kiloyum eccik balina etliyim.boy varya yirtiyom.birde önceki yillarin spor etkisinin ekmegini yiyorum hala.tesekkürler.beni kiskanma cunku Ben yarimim Allah hepinize saglikli ömürler versin
Merak ettim simdide ikizler Kim
Bu arada coklu Alintiyida yaptim