Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben kivrck koyamadm ama gelince onnlada deniycem pulbiber eklemeyi unuttm bak gornce aklma geldi ama salata cok hosuma gitti sk sk yapacagm ekmek yemedm ama meyve ve kahve icmeyi dusunuyorm
Ben ara yapmadigimdan meyveyi biraz arayla yiyom
Sevmene sevindim
Nohutlu yesil mercimekli bulgurlu olur

ay canm bende bugn ole olaydm keske tadini cikart canm benm evlenip coluk cocuk olunca inan cok ozluyorsun :))
cocuk hic istemiyorum zaten inanin hic de sevimli gelmiyorlar bana .
olursa belki 1 tane ama regl donemimi bile cok zor atlatiyorum cocuk kahri nasil cekerim bilemiyorum.arkadaslariminkini sevmek bana yetiyor . bazen tutuver diye kucagima veriyolar valla katlanamiyorum.boyle konusuyorum komusuyorum allah basima verir kesin yillar sonra dogum kilolarimi vermeye yine gelirim
canm dogak formuller vardi ama benm bayadr basima gelmiyor
aklmda kalmadi hic sicak havlu flan koysan gecirir belki bide ponstan forte siye bi ilac vermisti doktorm bana bilmem ise yaararmi ama :/
kardesim nobetci eczane bulamadi marketten vermidon aldi onu ictim artik.
karisik bitki cayi ictim o da iyi geldi biraz.
zaten ne zaman regl olsam tuvalete cikamiyorjm o yuzden bukadar agri cekiyorum

Merhaba 4.takımımmm.canım arkadaşlarım.gözünüz aydın berilimiz dönmüş.Allah onu bu takımdan eksik etmesin...galiba eskilerden masumum ve maymuşum burada...hepinizi
öpüyorum...

damlanuuuurrr canim beniiiim eski nickimi bile unutmamissiiiin :)) hosgeldin sefalar getirdin nasilsiiiin :) eskileri gorjnce seviniyorum valla.
kac kilosun diyet durumlari ne alemde

damlanuuuurrr canim beniiiim eski nickimi bile unutmamissiiiin :)) hosgeldin sefalar getirdin nasilsiiiin :) eskileri gorjnce seviniyorum valla.
kac kilosun diyet durumlari ne alemde
Unuturmuyum bitanem.ben buralardayım.7.takıma kaptanlık yapıyorum.haberin yok her halde.kilom iyi çok şükür.58e bile inmişdim 1hafta önce.şimdi annemlerden geliyorum durum ne bilemem :) :) :)

Oluyoroylebazen Canim gecmis olsun.sicak düs yap fazla geliyorsa Reglin biraz Sicak suda kal.cocuk konusunda deme öyle ya....

Ben ara yapmadigimdan meyveyi biraz arayla yiyom
Sevmene sevindim
Nohutlu yesil mercimekli bulgurlu olur
onlarida denycem canm resm atmaya caliscm yne ama nye atlmyor anlamdm dosya olcusunden sebep flan dedi ama :/ nasil gecti gunn biraz durgn gibi geldin bana ama

Canmm deme oyle dunyann en guzel seyleri onlar bi gun elbt sennde olucak o gun anlycaksn onu gorup kucagna aldgnda seninle beslendignde emnimki dhasinida isticeksin:) agrilar gecicek canm o zamn guven bana

Selin annem gitti.ayriliklari sevmiyorum.bugun yemegi sen yap yiyomuyorum yoksa dedi.neyse yemegi yaptim yoruldum.doktorun kendini yorma dediginide anlamis oldum.cocuklarla Pasta yapalim eglenelim dediydik.
Simdi senle muabbet yaninda cay birazdan duzeltir beni

Unuturmuyum bitanem.ben buralardayım.7.takıma kaptanlık yapıyorum.haberin yok her halde.kilom iyi çok şükür.58e bile inmişdim 1hafta önce.şimdi annemlerden geliyorum durum ne bilemem :) :) :)
ooo supermis darisi benim basima :)
baktim hemen listede adini goremedim cuma bildiriminde :)
Oluyoroylebazen Canim gecmis olsun.sicak düs yap fazla geliyorsa Reglin biraz Sicak suda kal.cocuk konusunda deme öyle ya....
tamam canim demem :) simdik iyiyim sagolasın duşa da gircem birazdan

yaaa benim cocugum olunca pisman olurum dediklerimden eminim :) belki de sevdigim biri yok o yuzden :) sevdigim olunca isterim belki..

haaa bir de gulmeyin bana ama bende hamile kalinca aldatilirim korkum var .

kendine zaman ver biraz canm benm zamanla bunlarda gecicek sen bunlarida asicaksin eminim ben buna kendne vakt ayir kitap oku film izle yorma kendni sonra acisini cikartirsin bunlarin olmazmi :) annecigin yne gelir bak esin kuzularin yaninda evindesin ne guzel dimi ama al cayinida dur bende bi kahve yapiym bak paasta yerim he duzelt bakiym moralini bk yiyorium

canm nye gulelim cevrende bunu yasamis biri var sanrm he sendebunn etkisinde cok kalmissin cocuk olmadan once taniyacksn guveniceksn seviceksn ondn sonra evlilik cocuk tabki bu korkuya kalirsa kmse cocuk ypmazdi cunku buyuk konsmayalm hepimizn basna gelebilr bunu yasiyan birsuru insanda vardr ama o senn canin olucak sana arkadas kuvvet can olucak birde burdan dusun :)

raporum

sabah
yarim simit
1 yumurta sarisi
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 cay kasigi çilek reşeli

ara
1 turk kahvesi

oglen
kalan yarim simit

karisik bitki cayi
bi avuc uzum

aksam
dolu dolu 1 yemek kasigi taze fasulye
2,5 nugget
4 kasik semizotlu yogurt

sporum yok
2 litre su

bugun diyetistyene pek uymadim

aksam

Olmamis Canim ya. Sancindan olsa gerek bu duzendizim Menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…