Ben goncaya yakinm kuzm kocaelide yasiyorm izmt :) evet tatlim kapaliym kiskanclik farkli biboyutta bizmkinde amaa ailece bunlar yni hepsi ayniyok canim benim bu ikinci gazammmm 3 yil oncede bir olay yasamistik boyle.yine ben yendim.yasasin kötülükkkkkkkkkkk
ben sadece duyunca sasiriyorum.mesela elifin bezi birakmasini görmedim oraya buraya isediginde cemkiremedim.falan filan.tamam soz bitti gitti.her aile farkli inan bbenim hayatim roman zaten ama yinede gulmek guzel.gerci benimki gulmenin ötesinde hayati kicindan okumak gibi bir hale geldi.
selin kapalimisin.merak ettim hani esin kiskaniyor ya pazara felan gidemiyorsun.kiz bana yakinmisin ben getireyim.ben ortaköydeyim.inan yuksunmem de.
hmm selin buna bayildi kesnlkle yapiyorm bugn kask olaraj aklndaysa yaz canm ona gore hasliyiim :)70 gr.kadar eger olcun yoksa ben kasikla felan olcerim yazarim sana.kirmizi mercimegi az tuz ekleyip hasla.ama kurutma suzme hafif yas olsun suluda degil.icine maydanoz sogan biber evde ne varsa iste yesillik domates vs.ekle tuzunu tamamla karabiber ekle ben bol acili yerim meto hizlansin diye.karistirdiginda koca bor tabak salata yanina ayran yada yogurt tamamdir ben aksam yiyecem bakliyat tok tutuyor ustunede bir meyve yeterli.resimleyim sana.
Banada oyle normalde pazarlari hic sevmem buraya yazyorm vakt nasil gecyor anlamadm bende kendme geldiim :))kizlar farkindamisini 2 gundur epey dokturduk.sanirim burada yazismak banada iyi geldi bugun sabah odemden kurtulmus haldeyim.cumaya korksunlar bizden.
kahve istiyor canim ya ama
useniyommmmmmmmm herkezde uyuyor
bugun beraber kahvalti yapmak istiyorum.[/
QUOTE]ben coktan yaptm misir puskulu cayimi yudumluyorm su an :))
ben bir sabah kahvaltisnda yedm smdi yemege calisyorm oglen aksm flanda ama aliskanligm yoktu hic o kadar ekmek napsm bilemediimselin unuttum ben her yemekte iki dilim ekmek yerim.
[/ben bir asagi gid
ip kahve yapiyim geliyom
QUOTE]afiyet olsn cannm
Süper bi duygu dimi bende evelsi gün lc den âldim pantolon ordan hep 38 aliyodum bu defa 36 aldım acik beli sıkıyor ama olsun.kizlaaarr yahu son alisverise ciktiklarimda hep 42 beden aldim.artik normal magazalardan da pantolon almak guzel geldi :)
Güzel olmuş ta ara öğün niye yok bakiimYarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
1,5 yemek kasigi cig badem
1 yemek kasigi Kadar cig cekirdek ici
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek
Öglen
150 gr tavuk gögsü izgara
Bir Tabak haslama Brokkoli
1 armut
2 dilim tahil ekmek
Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma
Su 2 yi gecti ama tam olcu Yok
Sporda bir sure Yok
Ben menumu yazaym susaym beril cunku neler dick kimbilir
Sababh 1 dilm ekmek 1 haslanms yumrta peynr zeytin 1 catal recl
Ara yesilcay badem fistk yarm avuc
Oglen tavuk izgara 2 catal tavuk sote yogurt
Ara biskuvili pasta bir dilimm((((
Aksam izgara kofte 4 adet domates sogan maydnozdan salata ve yogurt
A
Gece yesilcay elma az badem
Ben ogleni anlamadim iki çeşit tavukmu var salata olsa birde pasta olmasa iyi.Spor dans aerobik ,yarm saat 2.5 lt su
Bugn sebze bulup yicem soz :)
Güzel olmuş canım bazı balıkları ızgara yapamiyosun maalesef.bende menümü yazayım korkarak
Sabah:kepek ekmekli domatesli tost,1 bardak mandalina suyu
Öğle:yarım tabak tavuk sote,1 kase yoğurt,1 dlim k.ekmeği,salata
Ara:sütlü kahve,1 dilim minik tarçınlı kek
Akşam:1 balık ama ızgara değil çok az yağda ve mısır unlu,roka salatası
Ara:2 mandalina 2,5 litre su yarım saat akşam yürüyüşü hafif tempoda
Evet kepekli ekmek anemi yapıyor.Cok kötü degil salatalar yagsizsa baliktaki bir kasik yagi dert etme.unsuz kizart olurmu misir unu deme sakin oda un.mandalin suyu cok Canim ya iki mandalin ye posasi olur en azindan.birde kepek ekmegi fazla tuketmeyin vucuttaki demiri emiyor diye hatirlixom.ama Hasana bir soruyum bugun yinede.
Suda guzel
Fotoğraflar çok güzel canım elifi görmeyi özlemişim ikizleri görmemiştim sana benziyolar.masallah hepinize nazar değmesin.yok canim benim bu ikinci gazammmm 3 yil oncede bir olay yasamistik boyle.yine ben yendim.yasasin kötülükkkkkkkkkkk
ben sadece duyunca sasiriyorum.mesela elifin bezi birakmasini görmedim oraya buraya isediginde cemkiremedim.falan filan.tamam soz bitti gitti.her aile farkli inan bbenim hayatim roman zaten ama yinede gulmek guzel.gerci benimki gulmenin ötesinde hayati kicindan okumak gibi bir hale geldi.
selin kapalimisin.merak ettim hani esin kiskaniyor ya pazara felan gidemiyorsun.kiz bana yakinmisin ben getireyim.ben ortaköydeyim.inan yuksunmem de.
Evet canm sorma benmkler sabahn korunde kalkaar bi bktm saat kac butn islermi bitrdm dha saat kac olley :)Afiyet olsun bugunde saatler geri alninca bi türlü öğlen olmadı bende kahve severim fal bakan olursa daha bi severim
3 Aya kadar zayiflayacan diyor Falun
Yilbadinda alis veris görünüyor
Ay temizlik yapacan dolaptaki sana büyük gelecekleri dagitiyon
Dur bakiyim bir kadin görüyom sisko Kara adinda b harfi var kösede yemeyesin diye bekliyor
Selin nerde kizz
Pasta yemeyemi kactin yoksa
Canm zamanla bol gelir ins pantolonuun :)Süper bi duygu dimi bende evelsi gün lc den âldim pantolon ordan hep 38 aliyodum bu defa 36 aldım acik beli sıkıyor ama olsun.
Güzel olmuş ta ara öğün niye yok bakiim
Ben ogleni anlamadim iki çeşit tavukmu var salata olsa birde pasta olmasa iyi.
Güzel olmuş canım bazı balıkları ızgara yapamiyosun maalesef.
Evet kepekli ekmek anemi yapıyor.
Fotoğraflar çok güzel canım elifi görmeyi özlemişim ikizleri görmemiştim sana benziyolar.masallah hepinize nazar değmesin.
Selin Kocaeli'de yaşıyor ama ikimiź ayri uclardayiz blki bigün bulusup selfi cekeriz :)
yok canm evi supuruyorduum yermiym daha pasta evde tatli matli hic bisy yok cok sukurEvet
canm sorma benmkler sabahn korunde kalkaar bi bktm saat kac butn islermi bitrdm dha saat kac olley :)
Hee anlad simdi.[QUOTE\]selinmehmethamza, post: 37481890, member: 618440"]Canm zamanla bol gelir ins pantolonuun :)
Tavuk sotem vardi cok az bende yanina birazda izgara tavuk ekledm yediim :)
İnsallah canmm yada ben hasta olayim sana geleym
yok canm evi supuruyorduum yermiym daha pasta evde tatli matli hic bisy yok cok sukur
canm menun guzel bence ama yemek hic yokmus nasil acikmadinnBenim tbnu aldılar elimden oyun oynuyorlar kızımın minik telefonuna kaldım dolma parmaklarımla yazmaya çalışıyorum. Dünkü menüsü yazayım
sabah 11 de üç renk meyve kefir
ara kahvaltı peynir domates salatalık maydanoz tere 2 dilim ekmek 2 çatal balkaymak
ara ince dilim kek kahve
ara yarım mandalina
akşam 2 kepçe çorba 2 minik biber dolması bol salata
şu 3 lt.
Spor 20 dk yürüyüş 100 ip atlama
tamm canm hasliyorm simdik resmini cekicem :) iyi gezmler sanada :)Kizlar Ben cikiyom gelince yazisiriz
SELiN bir dolu cay bardagi 70 gr i biraz geciyor.sen kuru haline bakma haslaninca göz dolduruyor
iyi gezmeler canm :)Bende birazdan çıkıcam alışverişe akşam görüşürüz kızlar.
Eyvah yanlz kaldim bebde o zamsn pasta yeriiiimBende annemlere gidiyorum aksam gorusuruz kizlar
oglen uemegm ton baligi taze fasulye gerci ben ackmadm tam pismedn yedm ama olsn guzeldi :)
butarz benimde yarismaci bakma zaten psikolojin bozulir aman aman :)Özlem Kim kiz
Gözlerin güzel görüyor arkadasim
Bir Bela Bin nasihatten iyidir.bir daha yemekmi.hele bir incel ödül günü veririm eltin yapar yersin Canim
Bir kac gunluk dun alis veris yaptik kaynanam Ben hasta oldugumdan beri bizdeydi kiyamam.ustelik anneannemiz yeni vefat etmisti.yinede acisini yasamadan benim yanimdaydi bugun evine gidecek.sanirim onun gerginligindende uyuyamadim.anemi pek bir severim.teyzesi elifim Baleye baslamis buda yazin gösteride cekilmis.
Verecektim selin baska Caren YokYok
kim elendi canım ben izleyemedim özlem çok gıcık çok yapmacık uyuz oluyorum ya favorim ikizler
ay canm bende bugn ole olaydm keske tadini cikart canm benm evlenip coluk cocuk olunca inan cok ozluyorsun :))kizlar regl oldum ev arkadasim regl oldu kiz kardesim bugunlerde olucak biz evde kalmis kiz kurulari olarak aksama kadar sadece koltuk degistirerek hayatimiza renk kattik.
karnim felaket agriyor 2 ilaçla geçti oglen az kendime geldim suan yine sanci girdi eczane de ilac da yok zaten.
ne icsem ne yesem bana bi care
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?