Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben goncaya yakinm kuzm kocaelide yasiyorm izmt :) evet tatlim kapaliym kiskanclik farkli biboyutta bizmkinde amaa ailece bunlar yni hepsi ayni canm dusnmen yetr ya kiyamam :) ben senn kadr pozitf kalirmiydm bilemiyorm ama bende kotu seylr yasadm cevremde kendmde ama hala mutluyum mutlu olmaya calisyirm gulmeyi sevyirm enerjk olmayidaa :))
hmm selin buna bayildi kesnlkle yapiyorm bugn kask olaraj aklndaysa yaz canm ona gore hasliyiim :)

kizlar farkindamisini 2 gundur epey dokturduk.sanirim burada yazismak banada iyi geldi bugun sabah odemden kurtulmus haldeyim.cumaya korksunlar bizden.
Banada oyle normalde pazarlari hic sevmem buraya yazyorm vakt nasil gecyor anlamadm bende kendme geldiim :))

kizlaaarr yahu son alisverise ciktiklarimda hep 42 beden aldim.artik normal magazalardan da pantolon almak guzel geldi :)
Süper bi duygu dimi bende evelsi gün lc den âldim pantolon ordan hep 38 aliyodum bu defa 36 aldım acik beli sıkıyor ama olsun.
Güzel olmuş ta ara öğün niye yok bakiim

Spor dans aerobik ,yarm saat 2.5 lt su
Bugn sebze bulup yicem soz :)
Ben ogleni anlamadim iki çeşit tavukmu var salata olsa birde pasta olmasa iyi.
Güzel olmuş canım bazı balıkları ızgara yapamiyosun maalesef.
Evet kepekli ekmek anemi yapıyor.
Fotoğraflar çok güzel canım elifi görmeyi özlemişim ikizleri görmemiştim sana benziyolar.masallah hepinize nazar değmesin.
Selin Kocaeli'de yaşıyor ama ikimiź ayri uclardayiz blki bigün bulusup selfi cekeriz :)

Afiyet olsun bugunde saatler geri alninca bi türlü öğlen olmadı bende kahve severim fal bakan olursa daha bi severim
Evet canm sorma benmkler sabahn korunde kalkaar bi bktm saat kac butn islermi bitrdm dha saat kac olley :)
3 Aya kadar zayiflayacan diyor Falun
Yilbadinda alis veris görünüyor
Ay temizlik yapacan dolaptaki sana büyük gelecekleri dagitiyon
Dur bakiyim bir kadin görüyom sisko Kara adinda b harfi var kösede yemeyesin diye bekliyor

Selin nerde kizz
Pasta yemeyemi kactin yoksa

Canm zamanla bol gelir ins pantolonuun :)

Tavuk sotem vardi cok az bende yanina birazda izgara tavuk ekledm yediim :)

İnsallah canmm yada ben hasta olayim sana geleym

Evet
canm sorma benmkler sabahn korunde kalkaar bi bktm saat kac butn islermi bitrdm dha saat kac olley :)
yok canm evi supuruyorduum yermiym daha pasta evde tatli matli hic bisy yok cok sukur

[QUOTE\]selinmehmethamza, post: 37481890, member: 618440"]Canm zamanla bol gelir ins pantolonuun :)

Tavuk sotem vardi cok az bende yanina birazda izgara tavuk ekledm yediim :)

İnsallah canmm yada ben hasta olayim sana geleym

yok canm evi supuruyorduum yermiym daha pasta evde tatli matli hic bisy yok cok sukur [/QUOTE]
Hee anlad simdi.
canim yaa sen hasta olma saglikli bulusalim.

Hee anlad simdi.
canim yaa sen hasta olma saglikli bulusalim.[/QUOTE]Bencede canm hatta cocuklar baya bi buyuyene kadar hic olmasam keske cok zor oluyor

Benim telefonu aldılar elimden oyun oynuyorlar kızımın minik telefonuna kaldım dolma parmaklarımla yazmaya çalışıyorum. Dünkü menüsü yazayım
sabah 11 de üç renk meyve kefir

ara kahvaltı peynir domates salatalık maydanoz tere 2 dilim ekmek 2 çatal balkaymak

ara ince dilim kek kahve

ara yarım mandalina

akşam 2 kepçe çorba 2 minik biber dolması bol salata

şu 3 lt.
Spor 20 dk yürüyüş 100 ip atlama

Kizlar Ben cikiyom gelince yazisiriz
SELiN bir dolu cay bardagi 70 gr i biraz geciyor.sen kuru haline bakma haslaninca göz dolduruyor

canm menun guzel bence ama yemek hic yokmus nasil acikmadinn
Kizlar Ben cikiyom gelince yazisiriz
SELiN bir dolu cay bardagi 70 gr i biraz geciyor.sen kuru haline bakma haslaninca göz dolduruyor
tamm canm hasliyorm simdik resmini cekicem :) iyi gezmler sanada :)

butarz benimde yarismaci bakma zaten psikolojin bozulir aman aman :)
kim elendi canım ben izleyemedim özlem çok gıcık çok yapmacık uyuz oluyorum ya favorim ikizler

ayyyy aysenur elendi sapitmiati zaten o benim favorim ezgi yaa cok hanimefendi

kizlar regl oldum ev arkadasim regl oldu kiz kardesim bugunlerde olucak biz evde kalmis kiz kurulari olarak aksama kadar sadece koltuk degistirerek hayatimiza renk kattik.
karnim felaket agriyor 2 ilaçla geçti oglen az kendime geldim suan yine sanci girdi eczane de ilac da yok zaten.
ne icsem ne yesem bana bi care

ay canm bende bugn ole olaydm keske tadini cikart canm benm evlenip coluk cocuk olunca inan cok ozluyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…