Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiizzz o yemek kasigi dedigim o yemek yapilan buyuk kasiklardan corba kasigi degiiil :))
Bilmem Biz pek kusmexiz kavgamizda sayili olur.
Ama küsünce esim küs cikmaz evden benide cikarmaz.ölüm var küs gidipte geridekini vicdan azabiyla birakmayalim der.oyle sikarki aman susta git baristik dedirtir
eeeen guzeli.iste aradigim sey.küs kalinmaz asla asla
Esim yillar önce kardesimin ardindan Birsey dedi evi terkettim.o gün bugun haddini bilir.
Simaran kadin olmali bence iliskide.naz kusluk dozunda kapris kadina yakisir.küsen erkege gicik olurum.cüzdani bile etkilemez

bana küsmek kapris naz vs yorucu geliyor.
hic sevmiyorum oyle seyleri. cuzdani etkilemez derken anlamadim ama

berilcim vanim sen psikologmusun kizlar oyle mi yazmis ben mi yanlis gordum acaba.
bu arada ben de sosyologum ve aile danışmanıyım

Eğer çok kararliysan yazarim paylaşıma iyi düşün geri dönüş yok sonra.
Ben yatagi salona tasidim. Mügeye bakiyom sikiliyom herif uyuyor.arada bir topik topik geziyom
Mugeyi sevmem ben hiç nedense.

Valla yolarim tavrini ben hazir valiz kacarimki.....küsmem pistir.vok cingene olurum vallahi.bizde alis veris manyagi hasodur.ben kizlarin esyalara corekleniyom.ama laf sokmada pek bir kavga sebebi yawww
ay alisveris seven bir es dusunemiyorm bile bizmki bisy bulur onn bin cesit rengni alir ve cikar dusun yani

berilcim vanim sen psikologmusun kizlar oyle mi yazmis ben mi yanlis gordum acaba.
bu arada ben de sosyologum ve aile danışmanıyım
ay ne guzel ne gibi bisyler danisabilirz meselaaa :)

Eğer çok kararliysan yazarim paylaşıma iyi düşün geri dönüş yok sonra.

Mugeyi sevmem ben hiç nedense.
benbir donem izliyordum baktm cok kaptiriyirm birakym sonrada izleyemedim bir daha :)

Canim Biz oyun grubuna gidiyoruz.ogleden Sonra ikizlere ders yaptirmiyor evdede sikiliyor.

Buyur be gülüm gezersiniz Sonra bir pantalon bir canta icin girisirsiniz.suan ikizlerle öyleyiz
ay negüzel inşallah canım arkadaş gibi olmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…