Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım bana biraz az gibi geldi öğlen yememişsin sabah geç yediğin için o saate kadar dayanabilsem 2 ana öğün çok iyi olur aslında ama sana göre az çünkü senin vermen gereken kilo az canım

tamm canm bitms guzel olms bugn guzel bir diyete baslayalm hepimiz

Tesekkurler canm inss hep byle olur ..

O zaman baska bisy yap canm riske atma kendni uzmanvet yapiyordu ya karnini ice cekip birakma onuda sureklu yapsan mutlaka fyda eder tatlim :)

günaydın canım gözüme batan bir şey olmadı suda güzel ama pazar olmamış tabi.eşinle neden tartıştın canım üzme kendini bizde hafta sonları bazen tartışıyoruz evde olunca ister istemez birşeyler yanlış anlaşılıyor tartışma çıkıyor benimde tüm günüm mahvoluyor sudan sebeplerle bile birbirimizi kırdığımız oluyor evlilikte normal galiba

Günaydın kızlar. Kızım Ankara'da yanımda yatmaya alıştığı için dün gece de beni uyutmadı, en son sabah 6 gibi kendimi onun yatağına attım da 40 dakika uyumuşum. Gidip gelen suyla da zorla duş aldım. Bugün akşamı zor edeceğim gibi geliyor. Ama diyet için bahane yok artık. Sabah Karatay'ıma başladım yine.

Sağol canım. Hastane görmek istemiyorum. Allah düşürmesin yokluğunu da göstermesin.
Kafam sağlamdır biraz, toparlarım. Yorgunlukla beraber sarsıldım sanırım.

Diyeti bozdun herhalde. Öğlen yememişsin ama yine de iyi frenlemişsin. Menün güzel olmuş.

Arada olur böyle, üzme kendini. Bazen hafif hafif atışırız, bazen şiddetli kavga ederiz. İnsanlık hali. Kalpler çok kırılmadan, telafisi olmayan hata yapmadan dozunda bırakabilmek önemli tabi. Ancak öyle olmasa bile zaman geçtikçe affediyoruz değil mi? İçimizde bir kırgınlık kalıyor ama sevince karşımızdakinin en affedilmeyecek halini bili affediyoruz.
Cumartesi menün güzel olmuş. Pazar yememen daha iyi sanırım çünkü insan üzgünken sindirim enzimleri düzgün çalışmıyor. Bugün telafi edersin, tabi abartmadan.

Canım ya birşeycikler yok. O göbek de zamanla gidecek.
Ben kilomdan memnunum ama göbek yüzünden Karatay diyetine başladım. 99 cm'den 93'e kadar indirdim bakalım. Bel çevrem de 84. 80'in altına inmeden sağlık riski hala bulunuyor. İki doğumum da sezeryanla olduğu için kaslarımı çalıştıramamıştım.

Sağol canım. Biraz daha iyiyim.

Menün çok güzel olmuş. Tebrikler. Bu hafta tartını merak ediyorum.

Bu Kek ne simdi kaptan
Hadi keki yuttum bir Avuc findik fistik uzum ne
Fistik ve üzüm oldumu

Menü guzel ama bir cupra en kücügü bile 600-700 gr. Cok degilmi
Üzüldüm yasadiklarina ama sen psikologtun hatirladigim kadariyla bir yontemi yokmu kavgayi engellememenin yada siddetini azaltmanin
Keki ye
Göbis diyede selfileeee ne deyim fistiksin leynnnnn deyim
2 tk recel
Aradaki badem tamamda fistikla uzum ne
Salatasi cevizi gormuyom ekmek Yok diye
Leslie 1 Mile bile 15 dakika sen 20 dakika hangi Leslie yaptin bacim ya
Menude tatli yoktu hani Pastanin cezasi olarak
Hamile olmayasin.gerci stresste gecistiriyoruz
hani canım göbiş nerde ben göremedimfacedeki resmin yenimi çok zayıf görünüyorsun
m
O resmi bende istiyorum

Gunaydin kizlar

Hep iyi ol canm :)
oglende yemistm 1 dilm bak yazmamism ama aksam yemedm sadece salata yedim cayida evet okumustm canm bakalm deniycem bir etkisini gorcekmiyim :)
Dene bakalım benim de evde var unutuyorum içmeyi.
CAnım küçük küçük birikmiş şeyler patlama yaptı. Bizde sık sık tartısırız ama dün biraz daha kötüydü normalde çok uzatmam o da uzatmaz ama dün hiç konuşmadım bugün de henüz konuşmadım bakalım ne olacak.
Sevince illaki affediyor insan ama o kırgınlıklar biraz kendimi geri çekmeme sebep oluyor. o eski sıcaklığı tekrar yakalamak zaman istiyor.

Çupra o kadar büyük değildi ikisi 800 gr dı ben küçük olanı yedim zaten birazını kuzuma yedirdim :) valla psikoloğum ama insan kendi hayatında bunu çok gösteremiyor hele ki karşıdaki sen psikologsun diye senin sürekli daha anlayışlı olmanı bekliyorsa hiç olmuyor. ben de insanım dimi ama :)

Benim menüde gece es kurbani oldu ama yaziyom
Sabah
2 dilim ekmek haslama 2 yumurta bol marul
4 y.zeytin

Öglen
Disardaydim 1 kepekli peynirli tost
Meyve biraz mandalin biraz ayva

Aksam
Mercimekli salata
2 dilim ekmek
Elma

Gece saat 3.30 da haso geldi icmis pek bir sebelek
Hadi Uni yemegi diye tutturdu
Uni yemegi meshurdur arkadaslariyla kavun yada uzum peynir ve ekmek yermis.neyse beni kaldirdi Birsey anlatacam diye dolaptan meyve peynir ekmek cikarmis hadi yiyelim diyor.yok dedikce birseyler anlatiyor guluyor sebeklesixor Onu seyrederken yedim.güldüm ama onun Hallerine bir ara video cektim
Durum böyle pismanim diyemem kocamin bu sebelek hali 40 yilda bir olur agir abiyizdir biz

Bilmem Biz pek kusmexiz kavgamizda sayili olur.
Ama küsünce esim küs cikmaz evden benide cikarmaz.ölüm var küs gidipte geridekini vicdan azabiyla birakmayalim der.oyle sikarki aman susta git baristik dedirtir

günaydın kızlar bende yazayım annemlere gitmeyeydik iyiydi
Sabah:evde kepekli ekmek vardı oyüzden 2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir,3 yeşil zeytin
Ara:sütlü kahve
Öğle:yarım tabaktan fazla etli patlıcan tavası,3 kaşık pirinç pilavı,salata.ayran
Ara:şekersiz çay,annem kek yapmışşş 1 dilim yemesem olmaz ki yedim
Akşam:ızgara tavuk,2 dilim normal ekmek ,1 bardak şalgam,salata

Hayırdır inşallah test yaptinmii
Haftasonu geç kalktım kizimla eşim daha gec kalktilar onları bekledim.
tamm canm bitms guzel olms bugn guzel bir diyete baslayalm hepimiz

Tesekkurler canm inss hep byle olur ..

O zaman baska bisy yap canm riske atma kendni uzmanvet yapiyordu ya karnini ice cekip birakma onuda sureklu yapsan mutlaka fyda eder tatlim :)
Aklıma geldikçe yapıyorum onuda sürekli yapsam işe yariycak gibi sanki
hani canım göbiş nerde ben göremedimfacedeki resmin yenimi çok zayıf görünüyorsun
Yok canım çok eski 57 kiloydum ordaa.
Yok bozdum denemez pazar rehaveti biraz birde sabah meyve kefir yaptım yine yazmayı unutmuşum.

Erkekleri simartmamak lazim helede nisanlilik flört doneminde secde ediyoz sanki.oysa biraz korku yasamali hep giderse ayrilirsa diye bir Kurt kemirmeli bence.

Kekkkkkkk
Siktiniz bu ne ya kek yiyen gelmis küstümmmmmm

Canlarım ya kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alan neresi acaba?

Gogo bu resimde cok ince kizmada Eski resimlerini hatirladim profildede vardi bir ara onlara göre cok genclesmis görünüyon.imrendimmmmm

afiyet olsun canım iyi yapmışsın arada olur tabi gün içindede abartılı hiçbişey yememişsin.videoyu bizde görcesmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…