• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi akşamlar kızlar.bugün esim calistigi icin kizmla evdeyiz.sadeve sabahtan disari kahvaltiya gittik sonra evdeydiz.
Wvde gecen pazarları pek sevmiyorum ama napalim böyle oldu.
Yemek yaptım bende ispanak pırasa ve corba hafta basina iyi oldu.sizler neler yaptiniz pazariniz nasil geciyor?
Biz sabah annemle pazara gittik kendime börülce, kâra kabak, turpotu aldım süper oldu anneme lahana sectirdim tursusunu yapıcam. Şimdide yoldayız evimize dönüyoruz kismetse.
Dunki menumu yazayim
Dun ve bugun biraz duzensiZ oldu ama ins çok kalorili olmamistir.
Sabah;bir küçük yagsiz kasarli tost
Ara;1 mandalina
Öğlen;1 kruvasan
Ara;1 elma
Akşam;Izgara balik+salata+2dilim ekmek
Ara;1 melengic kahvesi+2 3 çakıl çikolata
Aslında az olmuş kruvasan güzel bi öğünü kaplamis tek başına.

Kasım ayı sonuna kadar hedef kilo

Beril 74
Gogo 67

Selin
Masum

Uzman 62
Oluröyle 72
Begüm 80
Seyfo 88

Yani nasılım canım?

Akşam erken yatıp (23 ve 02 arasında uyuyor olmak lazım) sabah erken kalkmak kilo vermek açısından önemli. Doğanın kanunu bu. Alışmak uzun sürer ama eninde sonunda alışılıyor. Ben de eşimi gece kuşu olmaktan vazgeçirmeye çalışıyorum. Ayrıca suni ışıkta uzun süre kalmak bazı hastalıkları tetikliyormuş. Bu yüzden gün ışığından mümkün olduğunca uzun faydalanmak lazım.

Az değil mi ama? Kuş kadar yemişsin. Diyetisyenin mi verdi bu menüyü.
Ben Karatay diyetinde bir sürü şey yiyorum ama yine de kilo veriyorum. Aradaki kaçamaklar diyetin dışında tabi.
yani coook tatlisin :) ben oglen kalktigim icin aksamdan sonra yemiyorum canim o yuzden
yada oglenden aksama 3 ogun 2 ara ogun sikistirmak istemiyorum.
Iyiyim canım. Sen nasılsın

Sen öyle yaşamayı seviyorsan bişey diyemiycem ama sağlıklı olanı gece uyku gündüz ayakta olmak alışmak biriki haftani alır tabi herhangi birseyin alışkanlık haline gelmesi için 15 gün yapmak gerekiyormuş. Ama diyetisyene para veren sensin ve karar senin.

Hayatını çok etkilemiycekse normal düzene alışmaya çalış. Istemiyorsanda gitme başkasını bulursun.

Çok az olmuş metabolizmani çok yavaslaticaksin.

Yaparsın yaa niye yapmiyosun sağlıklı bi diyet.

Ben şu an bu mesajı yolda yazıyorum. Izmirden izmite gidiyoruz.

Öğlen bayaa hamur işi olmus ama kalori çok olmamış.

tartima pil aldim yarin alisverisimi yapip kendime ceki duzen veriyorum canim benim

gogocum ben facedeki ekle yerini degistirdim
haberin olsun veee keske gorusseydik izmire geldigini niye demiyoon
Tamam bakarım şimdi. Izmir'e gidiyoruz diye yazdiydim cuma günü ama kısıtlı bi zaman olunca çok zor görüşmek daha uzun kaldigimda inşallah görüşürüz. Ancak kardeşimin isteklerini yaptım geçmiş olsuna gelenler oldu annemle başbaşa bile bi yarım saat kalabildik.

Beril 74
Gogo 67

Selin
Masum 76

Uzman 62
Oluröyle 72
Begüm 80

Seyfo

Selam kızlar kusura bakmayın yazamadım hiç yoğun geçti gelen giden falan firsat bulamadım. Birde tel iyi çekmiyor orada. Beslenme düzensiz oldu karbonhidrat ağırlıklı şeyler yedik hep:( insallah toparlarim persembeye kadar.

Beril 74
Gogo 67

Selin
Masum 76
Uzman 62
Oluröyle 72
Begüm 80
Seyfo 88

Son düzenleme:
Selam kızlar kusura bakmayın yazamadım hiç yoğun geçti gelen giden falan firsat bulamadım. Birde tel iyi çekmiyor orada. Beslenme düzensiz oldu karbonhidrat ağırlıklı şeyler yedik hep:KK43: insallah toparlarim persembeye kadar.
Toparlnir canım daha 4 gün var.
Gogo rengini duzeltemedim bunun. Sizi sizi herkes çok temkinli davranmis sanki :)
Evet kendi adıma temkinli davrandim ben :KK53::KK47:

Kaç saattir çeşitli yazılar okudum karatay, metabolik balans falan bir süre ara öğün yapmamaya karar verdim ne dersiniz. Uzmancim anlatiyodun sende 5 saat ara vermek lazım falan yanlışmı hatırlıyorum acaba. Ben böyle 3 öğün deniycem biraz sanırım o_O:KK23::KK31:

Biz sabah annemle pazara gittik kendime börülce, kâra kabak, turpotu aldım süper oldu anneme lahana sectirdim tursusunu yapıcam. Şimdide yoldayız evimize dönüyoruz kismetse.
Aslında az olmuş kruvasan güzel bi öğünü kaplamis tek başına.

karakabak neymis ki ben hiç duymamistim.afiyet bal olsun.sebze agirlikli bi hafta olucak desene super

Kaç saattir çeşitli yazılar okudum karatay, metabolik balans falan bir süre ara öğün yapmamaya karar verdim ne dersiniz. Uzmancim anlatiyodun sende 5 saat ara vermek lazım falan yanlışmı hatırlıyorum acaba. Ben böyle 3 öğün deniycem biraz sanırım o_O:KK23::KK31:

Ben şöyle bir yazı okumustum.
Eger ara öğün yapmazsak vücut yaglari tutuyormus kıtlık var yemek gelmiyo diye ama eğer ara öğün yaparsak bolluk var nasilsa yemek geliyo diye yaglari salarmis.
Bana çok mantıklı geldi.
Bence ara ogunlerden vazgecme derim

Eki Görüntüle 1289597 geçen hafta çektiğim fotoğraf
Canm super olmussu masllah sakin bozma menulerini bu halintam bir citir masllah :)
Ne var ne yok kızlar nasılsınız.
ben cok iyiym canm yeni geldik evimi toparladm

bizde bu gece arkadaslarla çocuksuz olarak disari çıktık yemege sonrada kahveye gittik guzel bir geceydi.yatmadan da size yazmak istedim.herkese iyi geceler iyi pazarlar

Selinn sen piknikte birde yersin demi

kizlar size bisey danismak istiyorum.
ben diyetistyeni birakmayi dusunuyorum zaten son gorusmeye de gitmedim.daha onceden uyku saatlerime gore yediklerim duzenleniyodu simdi bana illa 9da kalkcaksin diyo.mumkun degil uyamiyorum 2 hafta denedim.cok mutsuz oluyorum erken kalktigimda .uykumu alsam da almasam da .
butun gunum kotu geciyor.ben gece yasamayi seviyorum gece resim yapiyorum muzik dinliyorum kitap okuyorum ders vcalisiyorum.
arkadaslarimla cok zaman geciriyorum hepimiz de gece gec yatiyoruz.memlekete gidiyorum gece gec yatiyo bizimkiler de. yani benim icin gercekten cok zor.uyananamamak falan da degil artik benim problemim ben gece yasamayi seviyorum. napicam bilemedim

Back
X