• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum :KK52:.
Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
15.00: 1 elma
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-190 kalori)
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
20.30: 1 çay, yarım su bardağı tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su, yoğun ev işi olduğundan spor yok :KK16:.
Vor yanlislik var bu Menü 1150 olamaz
Patates kizartmasi, kizartma karnibahar, makarna, cocostar vs....kalorili.baska bir sitede daha kontrol etsen.hatta tartip tam gramiyla girsen

Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
günaydın canım kızartmalar fazla gibi geldi.akşamda canın tatlı istedi galiba ama tarçınlı sütle bastırmışsın güzel olmuş.kalori banada biraz az hesaplanmış gibi geldi habibecim

Yokkkk
Gogocum 2 senedir uyguluyorum canim . Gercekten etkili .. Tarihleri takip etmenizi siddetle tavsiye ederim :)

Berilim kiz bu halinle bile cok bir kilon yok canim :)

Gunaydin 4. Takimin guzelleri pat diye daldim ..
Hisgeldinnnnnnnn
Sagol ablam ben guzel kamufle ediyom

Günaydın herkes için güzel, hedefe bir adım daha yaklaşılan bir hafta olsun inş :)

Günaydinnnn hanimlar
Günaydınlar aynı dileklere katılıyorum bende.
Dünkü menüm:
Bu kadar kızartma çok olmamış mı:KK57:
Yine araziye çıkıyorum, öğleden sonra tekrar görüşürüz.
Kolay gelsin canım.

Dünkü menüm:
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-
190 kalori)

20.30: 1 çay, yarım su bardağı
tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su,
yoğun ev işi olduğundan spor yok
:KK16:.
Selam uzmancin . Menu cok istah kabartici . Pek diyet menusude olmamis malesef .

Abenimmmm Biz citirizya menüler oyle
Sen selinin menulerini gorseydinnnn

Abenim sen takimlara girmiyordun nasil olduda geldin inan hem sasirdim Hem sevindim.püsküütte gelirmiki bir gun

Masum seyfocum niye yazmiyonuz asagida goruyom sizi
Gogo görznmezlikten cik bakiyim

Dünkü menümü yazayım çok iç açıcı olmadı ama ne zamandır dikkat etmeye cabaliyorum bi gün kaçtı aradan.
Sabah 1 krep 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık 1 tk reçel çay

Öğlen 2 pohaca tereyağında 1 yumurta domates peynir yola çıkmadan önce annemin israriyla yedim aslında planım meyveyle geçiştirmekti :KK23:

Akşam 1 susurluk ayrani kaşarlı tost

Su 2.5 lt
spor yok sabah pazar gezmesi yol hazırlığı sonra yolculuk.

Back
X