Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vor yanlislik var bu Menü 1150 olamazGünaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum.
Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
15.00: 1 elma
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-190 kalori)
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
20.30: 1 çay, yarım su bardağı tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su, yoğun ev işi olduğundan spor yok.
günaydın canım kızartmalar fazla gibi geldi.akşamda canın tatlı istedi galiba ama tarçınlı sütle bastırmışsın güzel olmuş.kalori banada biraz az hesaplanmış gibi geldi habibecimGünaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum.
Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
günaydın canım bende 25 kiloda 1 litre su içilmesi gerek diye biliyorumHaa 9 Dan sonra yemek yasak
Kilo basina 35 ml su icilecek
Bilmemkigünaydın canım bende 25 kiloda 1 litre su içilmesi gerek diye biliyorum
Gogocum 2 senedir uyguluyorum canim . Gercekten etkili .. Tarihleri takip etmenizi siddetle tavsiye ederim :)
HisgeldinnnnnnnnGogocum 2 senedir uyguluyorum canim . Gercekten etkili .. Tarihleri takip etmenizi siddetle tavsiye ederim :)
Berilim kiz bu halinle bile cok bir kilon yok canim :)
Gunaydin 4. Takimin guzelleri pat diye daldim ..
Cik hadi o moddan . Föffff ..Diyetteyim ve mutsuzum modundayim bugun.
Önümdeki ruhsuz cilvesiz patates tabagiylamiCik hadi o moddan . Föffff ..
Günaydın herkes için güzel, hedefe bir adım daha yaklaşılan bir hafta olsun inş :)
Günaydınlar aynı dileklere katılıyorum bende.Günaydinnnn hanimlar
Bu kadar kızartma çok olmamış mıGünaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum.
Dünkü menüm:
Kolay gelsin canım.Yine araziye çıkıyorum, öğleden sonra tekrar görüşürüz.
Selam uzmancin . Menu cok istah kabartici . Pek diyet menusude olmamis malesef .Günaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum.
Dünkü menüm:
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-
190 kalori)
20.30: 1 çay, yarım su bardağı
tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su,
yoğun ev işi olduğundan spor yok
.
Pul biber maydomoz kat tabakta reklensin sende :)Önümdeki ruhsuz cilvesiz patates tabagiylami
YasakkkkkPul biber maydomoz kat tabakta reklensin sende :)