- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudunu yitirme canim, burda hepimiz ayni amac icin toplandik ve birer birer hedeflerimize ulasacagiz insallah. Biz türk millet yapisinda var acelecilik. Bugün birseye basladigimizda yarin hemen sonuc almak istiyoruz ama hersey bu kadar basit olmuyor maalesef. Sabredecegiz ve güzel sonuclar elde edecegiz. Bosuna dememisler gec olsun güc olmasin diye :)Herkese merhaba kızlar açıkçası sabah buraya gelip ,kızlar kusura bakmayın ben iradesizin tekiyim sözüme sadık kalamıyorum ben yapamıyorum gibi cümleler kuracaktım.gerçekten bu hafta hiç düzenli sağlıklı geçmedi sanırım ben kendime inanmıyorum yapabileceğime başarabileceğime.kendimi 80 küsur kilolarda kabul ediyorum bilinçaltında.ve başladığım her diyet en fazla 2 hafta sürüyor.derken sabah eczaneye uğradım boğazlarım kötü ve gribim.uzun zamandır görmediğim eczacı kızın çok güzel zayıfladığını gördüğüm de şaşırdım ve kendisini tebrik ettim.nasıl oldu derken dedi ki ciddi spor yaptım ve kendimce bir beslenme düzeni oluşturdum hatta daha zayıfmış 1 yıldır ara verdiği için biraz almış gerçekten beni yeniden kendime getirdi,sanırım benim sorunum hızlı sonuç almak istiyorum eee sabır ve emek olmayınca nasıl bir mucize bekliyorsam inşallah bir daha aynı umutsuzluğa düşmem
sagol canım desteğin için haklısın dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı ve keyifli bir şekilde hedefimize ulaşalım.benim en büyük derdim kendime inancımın tam olmayışı halbuki bir kere başarmıştım ozaman ki 24 kiloyuda ben vermiştim neden bu kadar kendimi salıyorum niye hayatımda ensona kendimi koyuyorum bilmiyorum halbuki böyle mutluda değilimUmudunu yitirme canim, burda hepimiz ayni amac icin toplandik ve birer birer hedeflerimize ulasacagiz insallah. Biz türk millet yapisinda var acelecilik. Bugün birseye basladigimizda yarin hemen sonuc almak istiyoruz ama hersey bu kadar basit olmuyor maalesef. Sabredecegiz ve güzel sonuclar elde edecegiz. Bosuna dememisler gec olsun güc olmasin diye :)
Rica ederim tatlim... Bak kendin diyorsun 'bir kere basarmistim' diye. Bu isi bir kere basaran yine basarir, kendine güven ve basaracagina inan. Hem böylelikle motivasyonun da yükselmis olur, moralinde. Narincim her insanin belli öncelikleri vardir hayatinda, sen bir annesin ve anne olarak kendini hayatinin en uc noktasinda tutmaman cok dogal ama bu demek olmuyor ki kendini en sona koy. Cocuklarina nasil vakit ayiriyorsan kendine de vakit ayiracaksin sonrasi zaten kendiliginden gelirsagol canım desteğin için haklısın dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı ve keyifli bir şekilde hedefimize ulaşalım.benim en büyük derdim kendime inancımın tam olmayışı halbuki bir kere başarmıştım ozaman ki 24 kiloyuda ben vermiştim neden bu kadar kendimi salıyorum niye hayatımda ensona kendimi koyuyorum bilmiyorum halbuki böyle mutluda değilim
haklısın canım zaten kişi kendi mutlu ise kendi için birşeyler yapabiliyorsa etrafına da çocuguna da verimli olabilir.açıkca söyleyeyim benim için zayıflamak sağlığım için,estetik görüntüm için çok önemli fakat en önemlisi oğlumla kızımla daha enerjik bir biçimde birlikte olmak istiyorum sürekli bitkin cansız gözükmek istemiyorum.inşallah Rabbiminde izniyle az da olsa geçte olsa bir şekilde başaracağım.iyiki varsınız kızlar iyiki buras varRica ederim tatlim... Bak kendin diyorsun 'bir kere basarmistim' diye. Bu isi bir kere basaran yine basarir, kendine güven ve basaracagina inan. Hem böylelikle motivasyonun da yükselmis olur, moralinde. Narincim her insanin belli öncelikleri vardir hayatinda, sen bir annesin ve anne olarak kendini hayatinin en uc noktasinda tutmaman cok dogal ama bu demek olmuyor ki kendini en sona koy. Cocuklarina nasil vakit ayiriyorsan kendine de vakit ayiracaksin sonrasi zaten kendiliginden gelirsíkma canini
aslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyoYok tatlim denemedim bi gidebilirsem denicem.
yarin giderim diye düşünüyorum ama iyi olurmuyum bilmiyorum
Tamam hemsom
Esim evde olalim hastaligini riske atamam dedi ama evde olsakta o elbiseyi dene yapilabilecek bisi varsa al yaptiralim dedi.
Amin insallah canim. Bak ne güzel seni hedefine ulastiracak iki güzel sebebin var, biri kizin diger ise oglun. Eger kendini düsünmüyorsan bile onlar icin bu yolda basarili olmalisinhaklısın canım zaten kişi kendi mutlu ise kendi için birşeyler yapabiliyorsa etrafına da çocuguna da verimli olabilir.açıkca söyleyeyim benim için zayıflamak sağlığım için,estetik görüntüm için çok önemli fakat en önemlisi oğlumla kızımla daha enerjik bir biçimde birlikte olmak istiyorum sürekli bitkin cansız gözükmek istemiyorum.inşallah Rabbiminde izniyle az da olsa geçte olsa bir şekilde başaracağım.iyiki varsınız kızlar iyiki buras var![]()
kendini suçlu hissetme kesinlikle denedik olmadı napalım bugün yapmıyorum ben.ben de yukledim csnim cok guzel bi uygulamaymis cok sagol
oglen ve aksam yer degisseymis iyimiş ama boyle cezayi hak etmissin tebrikler :))
Ben de fazla ciktim
Bu pirinc lapasini ben hatirlattim size.. kendimi sorumlu hissediyorumama bana artı olarak yansidiginida soylemistim... 1,5 kg atanlar bile oluyordu.. anormallik bizde
Oh oh maşallah :)) cok sevindim
Ne güzel kendi kendini toparlamissin kesinlikle birakmamak lazım.Herkese merhaba kızlar açıkçası sabah buraya gelip ,kızlar kusura bakmayın ben iradesizin tekiyim sözüme sadık kalamıyorum ben yapamıyorum gibi cümleler kuracaktım.gerçekten bu hafta hiç düzenli sağlıklı geçmedi sanırım ben kendime inanmıyorum yapabileceğime başarabileceğime.kendimi 80 küsur kilolarda kabul ediyorum bilinçaltında.ve başladığım her diyet en fazla 2 hafta sürüyor.derken sabah eczaneye uğradım boğazlarım kötü ve gribim.uzun zamandır görmediğim eczacı kızın çok güzel zayıfladığını gördüğüm de şaşırdım ve kendisini tebrik ettim.nasıl oldu derken dedi ki ciddi spor yaptım ve kendimce bir beslenme düzeni oluşturdum hatta daha zayıfmış 1 yıldır ara verdiği için biraz almış gerçekten beni yeniden kendime getirdi,sanırım benim sorunum hızlı sonuç almak istiyorum eee sabır ve emek olmayınca nasıl bir mucize bekliyorsam inşallah bir daha aynı umutsuzluğa düşmem
Meulerin güzel ama krema yemişsin olmamış. Neskafe de şekerli oda olmamış.aslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyo
kızlar kusura bakmayaın daha geeldim bi yamadım bugun 2 ev bakmaya gittik sonra geldim bi telaşla akşama tatlı pasta börek yaptım mutfak balkondan taşıyo
hemen menğmğ yazıp cıkıyım
dün ki menüm
sabah 9.00
1 küçük tost baharatlı
domates biber salatalık
3 bardak çay
öğlen 13.00
2 dilim tahıllı kek
akşam 18.00
2 şiş tavuk köfte
4 parmak kadar ekmek
salata
yogurt
bugun
sabah 8.00
1 minik tost
2 kaşık labne
1 kk süzme peynir
2 bardak çay
öğlen 14.00
orta şekerli neskahve
peynirli parmak börek
yaptıgım pasta için kalan kremalarını yedim az bişeydi dökemedim
şimdi çay keyfi yapıyorum 4-5 bardak çay içerim
akşam 17.00
3 kaşık sebzeli makarna
yogurt
salata
dün spor olarak 1 saat yürüdüm 2.bucuk litre su içtim
bugun 3 litreye tamamlarım
spor olarak bolca ev işi misafir peşinden koşmaca
sabahda 2 saat ev telaşı vardı bilerek topuklu giydim daha cok kalori yakayım diye![]()
aslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyo
kızlar kusura bakmayaın daha geeldim bi yamadım bugun 2 ev bakmaya gittik sonra geldim bi telaşla akşama tatlı pasta börek yaptım mutfak balkondan taşıyo
dün ki menüm
sabah 9.00
1 küçük tost baharatlı
domates biber salatalık
3 bardak çay
öğlen 13.00
2 dilim tahıllı kek
akşam 18.00
2 şiş tavuk köfte
4 parmak kadar ekmek
salata
yogurt
bugun
sabah 8.00
1 minik tost
2 kaşık labne
1 kk süzme peynir
2 bardak çay
öğlen 14.00
orta şekerli neskahve
peynirli parmak börek
akşam 17.00
3 kaşık sebzeli makarna
yogurt
salata
sabahda 2 saat ev telaşı vardı bilerek topuklu giydim daha cok kalori yakayım diye![]()
ben sende o ışığı gördüm kesinlikle pes etmeeebu arada benim rakibeciğim hoptiri izin aldı sanırım gözükmüyor kankiciğiminde tatlı telaşları var inşallah nisanda hedefim olan 82 yi tutturabilirim tutturamasamda en azından 82.900 de olsa 82 li bir rakam görmek istiyorum
farkındayım ama bütün çaylarım şekersiz bi neskahveyi şekerli içiyorum arada kurtarmaz mı patroniçemkendini suçlu hissetme kesinlikle denedik olmadı napalım bugün yapmıyorum ben.
Ne güzel kendi kendini toparlamissin kesinlikle birakmamak lazım.
Meulerin güzel ama krema yemişsin olmamış. Neskafe de şekerli oda olmamış.
o zaman elbiseni riske atma tatlım terzinide iyi seç bastan savma yapıyo artık çoğunlukMalesef cnm hic bilgim yok yaa
Canim ya bugun aklima geldi okuldayken topukluyla merdiven cikarken acaba daha cok yoruyo ya bi ise yariyo mu diyee? kiiz daha cok kalori yakar mi kiiiaslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyo
dün ki menüm
sabah 9.00
1 küçük tost baharatlı
domates biber salatalık
3 bardak çay
öğlen 13.00
2 dilim tahıllı kek
akşam 18.00
2 şiş tavuk köfte
4 parmak kadar ekmek
salata
yogurt
bugun
sabah 8.00
1 minik tost
2 kaşık labne
1 kk süzme peynir
2 bardak çay
öğlen 14.00
orta şekerli neskahve
peynirli parmak börek
akşam 17.00
3 kaşık sebzeli makarna
yogurt
salata
Kıss topuklu giyildiğinde daha fazla yakıldığını bilmiyordumaslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyo
dün ki menüm
sabah 9.00
1 küçük tost baharatlı
domates biber salatalık
3 bardak çay
öğlen 13.00
2 dilim tahıllı kek
akşam 18.00
2 şiş tavuk köfte
4 parmak kadar ekmek
salata
yogurt
bugun
sabah 8.00
1 minik tost
2 kaşık labne
1 kk süzme peynir
2 bardak çay
öğlen 14.00
orta şekerli neskahve
peynirli parmak börek
akşam 17.00
3 kaşık sebzeli makarna
yogurt
salata
Canım daha öncede yazmıştım kime olduğunu hatırlamıyorum. Şu kara erik çekirdeği alınmış kuru olanlardan 2-3 tane ye kahvaltıyla her sabah bağırsak sorunları yaşamazsın. Burda kabızlık problemi çeken hastalara uyguluyoruz. Ben kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım wc ile. Hatta 4-5 tane ile başla.Ebrusum moralini bozma kiz ,bak geciyo o donemler bu sabah 300 gram verdigimi gordum sewindim cunku tuwaleti halletmistim ,ya yarin cikamazsam napacam diye düşünüyorum
Bida tobe kuzucum ama verirsen boynum kıldan ince:)1 dilim pizza yedigin icin 100 ziplama vermistim canim ama cok istiyorsan bir 100 daha verebilirim![]()
Doğum günü eşittir kalori bombaları, çok dikkat etmek lazımKizlar ben geldim ,bugun isyerine laptopu goturmedim,cepten de yazamiom,cikista da ulusa gidip dogumgunu esyalari satan yerlere baktim ,yokuslarda bi yukari bi asagi canim cikti,cocugu aldim ewe gectim,sporumu yapip soda ictim hemeeen buraya bakim dedim ,mesajlari okuyom simdi
Tebrik ederim wembam, sizin verdiklerinizi ben alıyorumEbrusum moralini bozma kiz ,bak geciyo o donemler bu sabah 300 gram verdigimi gordum sewindim cunku tuwaleti halletmistim ,ya yarin cikamazsam napacam diye düşünüyorum
Gözümde bir canlandırdım da yok yokKıss topuklu giyildiğinde daha fazla yakıldığını bilmiyordumBu akşam evin içinde bir iki tur atayım topukluları çekip, hatta dur dur ben topukluyla koşu bandına çıkayım
![]()