Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detokslardan lapalardan uzak duralim en iyisi... Bugün fazla cikmis olabiliriz belki ama yarin ne olacagi belli mi? Belki tarti bize de yarin bir kiyak gecerGeçici bi durum canım bence tek gidayla beslenmek yaramıyor bana daha önce de ayran detoksu böyle olmuştu az versemde almıştım hemen.
Kolay gelsin canimBen nöbetten çıktım kızlar biraz temizlik yapmm lazım uyku bastirmadan çalışayım biraz gelirim yine.
Teşekkür ederim canım darısı senin başınaGeçici bi durum canım bence tek gidayla beslenmek yaramıyor bana daha önce de ayran detoksu böyle olmuştu az versemde almıştım hemen.
Gözün aydın canım süper sevindim senin adına.
Kuzum sen 1 gün icinde bu kadar güzel bir sonuc almissin, suan bende umutluyum, tarti banada yarin bir sürpriz yapacakFazla tuzlu da yemedim ama gec yattim belki o nedenle sismisimdir. Bu aksam erken yatmaya calisayim bakalim
![]()
Kesinlikle uzak duralım canım detox dengeyi bozuyor demekki, sadece yüksek moral ve umutla oluyor tek ilacı. İnşallah sende yarın böyle bir sürprizle gelirsin canım. Mutluyum hiç yerinden oynamayan kilolarım gram gram derken kilo halinde gitmeye başladı inşallah devamıda gelirDetokslardan lapalardan uzak duralim en iyisi... Bugün fazla cikmis olabiliriz belki ama yarin ne olacagi belli mi? Belki tarti bize de yarin bir kiyak gecer![]()
Detoks her bünyeye farkli etki ediyor canim. Bünyeni taniman icinde bir kere olsun denemek gerekir... Senin de dedigin gibi moral cok önemli, moral yüksek oldugu zaman kendiliginden gidiyor zaten... Bakalim yarin icin umutluyum, hep beraber sonuclari görecegizKesinlikle uzak duralım canım detox dengeyi bozuyor demekki, sadece yüksek moral ve umutla oluyor tek ilacı. İnşallah sende yarın böyle bir sürprizle gelirsin canım. Mutluyum hiç yerinden oynamayan kilolarım gram gram derken kilo halinde gitmeye başladı inşallah devamıda gelir![]()
Atin beni denizlereeeeyine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme
Neyse gün dogmadan neler dogar
![]()
Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.
Gününüz Aydın olsun kızlar
Ben az önce tartıldım gözlerime inanamadım
Dün akşamdan başlayan reglim, bu sabah şaşkına uğrattıEşim oğlum kızım herkesi tartım hahaha (5 kiloluk pirinç torbasını bileee)
tam 1 kilo 100 gr eksik çıkıyorum tartıda
İnanılmaz bir hafiflik var.
Ben nöbetten çıktım kızlar biraz temizlik yapmm lazım uyku bastirmadan çalışayım biraz gelirim yine.
En az senin kadar bende saskinim, herkes regl olunca birden kilo verir ben aliyorumKizlar saskinim neden boyle oldu ki ?
Moral bozmayalim yinede
ben de yukledim csnim cok guzel bi uygulamaymis cok sagolCanım eğer kendine ait bir yemek ve spor programı istersen ona ayrıca bir anket dolduruyorsun. O kısmı ödemeli olabilir. Yoksa bedava indiriliyor. İlk üyelik formunu dolduruyorsun (belirtmiş orada zaten standart üye diye) İşte hotmail adresi veya sosyal ağdan üye oluyorsun, kilo/boy/spor/hedef bigilerini dolduruyorsun. Günlük kalori alımını ve yakımını hesaplıyor, bildirim fln geliyor ona göre. Bir bayan bunun desteğiyle 20+ kilo verdiğini söylemişti. Darısı bizee![]()
Menum:) sabah bir elma yeşil çay öğlen mercimek çorbası fırında tavuk ayran akşam 1 dilim pizza yeşil çay:)
Yarım saat yuruyuş
100 ip atlama
Atin beni denizlereeeeyine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme
Neyse gün dogmadan neler dogar
![]()
Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.
Gününüz Aydın olsun kızlar
Ben az önce tartıldım gözlerime inanamadım
Dün akşamdan başlayan reglim, bu sabah şaşkına uğrattıEşim oğlum kızım herkesi tartım hahaha (5 kiloluk pirinç torbasını bileee)
tam 1 kilo 100 gr eksik çıkıyorum tartıda
İnanılmaz bir hafiflik var.
Tesekkur ederim zeyzeycimmKizlar saskinim neden boyle oldu ki ?
Moral bozmayalim yinede
Ooo tebrik ederim sekerim özel bisi yaptin mi ki
kolay gelsin cnm
Ben de fazla ciktim
Bu pirinc lapasini ben hatirlattim size.. kendimi sorumlu hissediyorumama bana artı olarak yansidiginida soylemistim... 1,5 kg atanlar bile oluyordu.. anormallik bizde
Evet Leylacim gercektende super bir uygulama. Hatirlatmali fln. Ayrica tsk ederim darisi basina.ben de yukledim csnim cok guzel bi uygulamaymis cok sagol
oglen ve aksam yer degisseymis iyimiş ama boyle cezayi hak etmissin tebrikler :))
Ben de fazla ciktim
Bu pirinc lapasini ben hatirlattim size.. kendimi sorumlu hissediyorumama bana artı olarak yansidiginida soylemistim... 1,5 kg atanlar bile oluyordu.. anormallik bizde
Oh oh maşallah :)) cok sevindim
59,5 ciktim +700Sende fark ne kadar gülüm?
Yarin tarti bize sürpriz yapacak, bozmayalim moralimizi :)
Sucluluk duygusuna kapilma, her bünye farkli. Ise yarayabilirdi ama yaramadi... Sonucta kendi kararimizdi bunu yapmak, sen zorlamadin ve lapadan sonra fazla ciktigini da defalarca belirttin :)
Evet Leylacim gercektende super bir uygulama. Hatirlatmali fln. Ayrica tsk ederim darisi basina.
Detox olayı da herkesin vücudu farklı tepkiler verebiliyor. Arada bir vücudu saşırtmakta güzel. Kimisine uyuyor kimisinin de yeme dengesini bozuyor. Ben çok denedim bu yöntemleri. Klasik yoldan yediklerimize dikkat edip sporla desteklemek en güzeli![]()
Gunaydin :) bu kadar degildi ssnki cezangünaydın hanımlar cezamı çektim=) 100 ip atladım sabah sabah =)
bu kadar kız yanlış mı okudum kankimm nirdesiinnnnnGunaydin :) bu kadar degildi ssnki cezan![]()
Ah kader arkadasim beniiim59,5 ciktim +700kilo vermisimdir diye tartildim birde.. keske cikmaz olaydim bugun o hain basküle :) bu hafta yogurda cok yuklendim o yüzden düşünüyorum ki yogurt bana odem yapiyor olabilir... ne zaman yogurda duskunlugum artsa fazla cikiyorum...
Aferin canim, metabolizman cosuyordur simdi sabah sporundan ötürügünaydın hanımlar cezamı çektim=) 100 ip atladım sabah sabah =)
1 dilim pizza yedigin icin 100 ziplama vermistim canim ama cok istiyorsan bir 100 daha verebilirimbu kadar kız yanlış mı okudum kankimm nirdesiinnnnn![]()