- 30 Ağustos 2013
- 929
- 924
- 63
Güle güle kullan canım. İncecik olursun inş.Ben bugün eliptik bisikletime kavusuyoruuum![]()

Tatlım yoğurt şişlik veriyorsa laktos alerjin olabilir. Başka süt mamüllerini de dene bakalım yine şişlik olacakmı, en çokta süt ve yoğurtla belli olur:)Ben de cok severim bulgur pilavini ama odem yapiyo tabi ve siskinlik. Yine de olculu yedikten sonra bisey olmaz diye düşünüyorum
Kuzum yogurdun fazlasi bende siskinlik yapiyo karnim sisiyo resmen. Sizinle şu yogurt kurunu yapiyim diyorum ama sirf bu siskinlik meselesi yuzunden cekiniyorum.
Valla fotograflar olaymış. :)
Elbisemin alt kismi mor ustu beyaz kuzum. Fotosunu atarim birazdan.
1,5kasiksa biseycik olmaz kuzum 1isirik ekmek gibi bisi
Teşekkür ederim canim benim motivasyonumu artirdiniz hepiniz vala
Cok teşekkür ederim tatlim.![]()
İçine sevdiğin baharatlardan kat öyle dene.Kizlar bugun pirinc lapasi yapmayi düşünüyorum. Yapsam mi ki ama tadini dusundukce![]()
Yeni kankicimm senin ekmek dediğin beyaz ekmek mi?Dünkü menüm
Kahvaltı yapamadım yeşil elma yedim, kahvaltıdan daha iyi geldi
Öğlen
2 parmak kadar balık, 5-6 dilim patates (ikisi de suda pişmiş)
2 dilim ekmek
Akşam
Et-patates yemeği (sulu, az yağlı) 5-6 küp patates o kadar da et + 2 dilim ekmek
1 l kadar su
Spor sadece squatla yarım kaldı..
Kaç aydır spor yapıyorum diye reglim geç olmaya başlamıştı, alışmıştım artık..
Bu ay spor yapmayınca normale döndü, 1-2 güne başlaması lazım, gecikmesin diye şimdilik spor yapmicam..
İlk günlerini atlatıp başlarım
Çocuk kovulmayı bile göze alıp geliyorsa habireeaynen tatlımm
bakalım deniycem artık
kızlar cok özür diliyorummm bu eve taşındıgımızdan beri aksilikler sorunlar bizim yakamızı bırakmadı hayr olur inşallah daha okuyamadım geçmişi
gelen internetçi cocuk bana bakıp duruyodu baya genç biriydi babam kovdu geri geldi abi alt komşunun telefonunu size baglamışım diye 3 kere kovdu geri geldi ama yapamadı teknik servise bildirdik artık cumartesi yeni gelip yaptılarda hemen girdim haber vermek için
telefonum arızalandı ordanda giremedim
babamın tabletinden giricektim oda arızalandı mı
neler neler daha kızlar....
şükür artık geldim çok özledim siziii