• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel olmuş herzaman ki gibi. Kız sen sporu enişte için mi arttırdın öyle birden :KK48: leylam keşke burda olsanda birlikte çıksak yürümeye... Benim canım hiç yalnız çıkmak istemiyor :KK14:

Sus kız :KK22::KK23:
ilk basta oyle olabilir ama sonra baktimki agrilarima falan cok iyi geliyor o yuzden artirdim.. tabi bi sebep var sonrasi kendim icin :)
Keske Ebrum ben de cok sıkılıyorum tek yürürken

Sabah
1dlm peynir
Domates
3 zeytin

Ara
Toz zencefilli ihlamur

Oğle
1 tabak Ispanak kökü
2 dlm ekmek

Ara
Sade kahve

Akşam
Fırında karnabahar
Yoğurt
1 kepçe çorba

Su: 2.8lt
Spor 1 saat kızımla yürüdük
Saatler yok çünkü unuttum saate bakmayı :KK43:

canim masallah cok guzel menun

Nazar degdircem ben sana yaa maşallah:nazar:

Olcaz tabikide En Büyük TÜRKİYE

Gayet güzel olmuş canım.

gogom benden geri kalir yanin yokki :)

Bu da Ebuşun menüsü :KK51:

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık limonlu su

Sabah 08:30
Meyveli yoğurt (Kirazlı)

Ara 10:00
1 fincan detoks çayı
2 wasa - arasına farklı yeşilliklerle karıştırılmış krem peynir

Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata
(Marul, roka, domates, mozarella)

Akşam 16:00
1 bardak tarçınlı süt
Birkaç karamelli bisküvi (unuttum sayıyı yerken o_O)

Su: 2 lt
Spor: 4 km yürüyüş, 200 jumping jack (artık 100 tanesini durmadan yapabiliyorum :KK59:), 20 duvar şınavı, 30 sn plank, 60 yarım mekik (20'şer den karma), 20 leg raises... Başka birşey yaptım mı hatırlamıyorum :KK22:

Kızlar göbeğinin çalıştığını farkedip o yanmayı hissetmek isteyenlere 2 hareket geliyor :21:

http://stream1.gifsoup.com/view2/20140622/5055833/wide-toe-touches-o.gif

Veee

Eki Görüntüle 1506875

Aha wasa kizlari artista :))
O yedigin karamelli buskuviler sonra seni tirmalar... hem deee sayisini bilmiyormus. Bide kimse ceza vermemis. Korkuyonuz mu polis diye ebrudan ??? Dizlerini karnina ceke ceke oldugun yerde koş Ebru koşş hem de sayisini bilemezcesine sayamayana kadar hani yediginin sayisini bilmiyon ya :-)

Bugünkü menüm
sabah 8.00
iki kepek ekmek
iki yumurta
kk beyaz peynir

ara bitane muz

19.00
5 kasik cin pilavi
Soja soslu sebze
firinda tavuk

2 litre su

spor yok daha belki sonra cok yorgunum..

aksam biraz cilek ve bitane elma yiye bilirim..

canim cok guzel olmus ebruyla takilmamissin belli :-)

Ben geçen hafta belki kas yapmaya faydali olur diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım bugün de dahil. Önümüzdeki hafta sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah tabii mümkün olursa.
Menümü yazayım.
Sabah 8.30 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 4 zeytin çay

Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori

Öğlen 1 kepçe çorba 1 orta boy köfte salata 1 kaşık erişte

Ara 16.00 3 form bisküvi

Ara 18.00 2 kuru incir nescafe

Akşam 19.30 4 parça kelebek mangalda ve derisi yok 1 et şiş bol salata 1 bardak kefir

Su 2 lt oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 50 zıplama yapıldı
Slim in 6 ve jamping jack yapıcam dün 25 erlik set halinde 150 yapmıştım bugün 175 yada 200 yapmayı düşünüyorum.

bu tadelleye fazla dadandin bilmem farkindamisin gogom... diet miet pek guvenmemek gerek... menun sporun gayet guzel masallah gogoma:KK68:

Benim acayip menum
Sabah 10.00- yumurta peynir zeytin biber
Ara- odul olarak 4 kucuk parca bitter % 70
14.00- 1bucuk ev yapimi kucuk lahmacun
Ara-1 elma
18.00- kalan yarim lahmacun
Yaninda ayran icecektim ama yoktu :-(
Su -2 lt olmustur
Spor- 50 squat -50 jj
Bu aksam 1 bardak da sut icerim

ne oduluki ??? Menun iyi de odul de neymis :KK45: cikolataci kiz :KK48:

Selam bugun biraz geç kaldım. :)
Menüm:
09:KK30:salatalık,peynir,1 dilim ekmek,zeytin
15:00:4 tane köfte ve salata ayran
20:00: çorba ve birazcık kısır

Ya ben akşam yemeğiyle doymadım aslında ama alternatif olarak yiyecek bir şey de bulamadım. 2. öğretim olduğum için akşam dersten sonra çok acıkıyorum. Ne yiyebilirim sizce doyurucu :KK43:

haslanmis yumurta,omlet...

Menum...
sabah 9.00
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin

Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter

Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve

Aksam 19.00
3 ymk kasigi Yesil fasulye
salata ,2 lokma pilav
soda limon

2 litre bitti
40 squat,20 mekik,100 ziplama
leslie 2 mil

Pogaca olmasa cok iyimis...

Bugünkü Menüm :kk77:
Sabah 1 şekersz yeşil çay içip yürüyüşe çıktım dışarda hava güzeldi.Kaç gündür uyu uyu sıkıldm, 4 904 adım yapmışım.
Saat 11 de 2 kepek ekmeği krem peynirli.

Öğle 14:00 2 krep 1 tatlı kaşığı reçel ve 1 tatlı kaşığı kaymak:63:

Ara 15:00 1 şekersz redbull :63:

Akşam 17:30 2 dilim dalyan köfte sos ve 2 yk patates püresi
Su 2 litre
Spor 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi (zorlandım biraz baş ağrım vardı).

Eger iyilestiysen cezalik bi menü olmus bence :KK48: bikere kaymak yedin hadi faydali ama o recel ne ?ya redbull ?
Boynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayım :KK49: oley be oleeeyy ceza yedim :KK76:

Gonca ile Leyla beni çok özendirdi, bu hafta sporumu bende zirveye taşıyacağım :KK73:

Gorelim seni kanki :KK55::KK55:

İyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz

Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase

Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı

Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef

menü cok guzel.. sporsuz olmaz ama :21:

Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın :KK43:

O zaman cardio yap bol bol yuru... gobek eritmek icin cardio yapilir. En iyi gelen yürüyüş... sıkılaşma icin bolgesel calisilir

Ceza yapılınca faydası oluyorr, ben hem regl öncesi gecikme olmasın diye yapmadım sonra da regl olunca kımıldayamadım kısaca hepsi yazıda kaldı :KK48::KK48:

E-brulim E-brulim yapmamis yazida kalmis.... bunlar borc degil mi ? Yapican canimmm yapicannnn kalmicak onlar oyleeee:KK47:

İYi geceler arkadaşlar
Bugun ki menüm,
sabah:ılık sirkeli su
öğlen:yarım simit,şekersiz limonlu çay,3ince dilim sucuk
akşam :küçük kase yeşil mercimek yemeği yarım dilim tahilli ekmek,şekersiz türk kahvesi
22:00 gibi sekesiz karışık bitki çay
Su an sirkeli ılık su :)
Yarım saat öğlen ve yarım saat akşam yürüyüş yapabildim sadece

Iyi olmus canim :KK68:

Gunaydinnn:KK68:

Gece alinti yaparken uyuyakalmisim :)))

Dün menumu yazfiktan sonra 1 saat yürüyüş+55 dk daha eliptik yaptim... sabahta 43 dk yapmistim..

Yogurt kürümün 13. Günüydü...

Günaydın ballı lokmalarııım, güzel bir haftasonunuz olsun :KK68:

Ilk iki gün iyi de üçüncü gün mesela 5 muz yiyeceksin birde süt, kabızlık garanti... Hiç böyle şeylere bulaşmayalım goncam, lahana çorbası içelim daha iyi :-)

Ben de ogretmenim kiz ebrus:-)
Anaaam :eek: bilmeden kendi öğretmenlerimden tüm hıncımı çıkartmışım :KK48: öğretmenlerim size saygım sonsuz :KK60:

Kaburgalarin acik olutsa ise yaramaz bebis. Kapali oldugunda yuk karin kaslarina biniyor ve o zaman iyi calisiyor. Ben koca gobegimi erittim boyle. Bi de sezeryan olmustum dusun. Simdi ebru salliya dua ediyorum walla. Karnini sık bi de parmaklarinla kaburga araligini kontrol et kapali ya da acik oldugunu hissedeceksin. Zaten kapaliyken insan daha ince gorunuyor. Bunu iyi anlamak icin pilates isinma hareketlerini yapabilirsin. Yeni baslayanlar icin ebru sallinin youtube da dvdsi vardi
Choco'm kontrol ettim kapalı hissettim, pilates yapmak istemiyordum bana sıkıcı ve sanki zayıflatmıyormuş gibi geliyordu ama Ebru şallının egzersizlerini dün yapınca öyle olmadığını gördüm :KK49:

chococumm .. o 5 günde 5 kilo yazmissin ya demin okudumda bulamadim simdii :)) onuu denesemmi acepp diye düşünüyorum 70 kiloya tam 4 kilom varr .. acaba yapsam çokmu sagliksiz olur ??
Sedam sen öyle şeylere bulaşma ablam, goncanın da dediği gibi sağlıksız birşey bu. Zayıflayacağız diye sağlığımız elden gitmesin :KK60:

İYi geceler arkadaşlar
Bugun ki menüm,
akşam :küçük kase yeşil mercimek yemeği yarım dilim tahilli ekmek,şekersiz türk kahvesi
Çok güzel olmuş bence canım, sporun da iyi sadece su miktarını yazmamışsın :KK56: benim laf dinleyen diyetdaşım simit için 50 jj yapsın :KK19: (laf olsun diye verdim, şimdi hak geçmesin :KK48:)

Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaa:KK66:
Doğru ya sen okulda yürüyordun o merdivenleri değil mi :KK48: ama, ama örtmenim :oops: sana karşı olan sevgimden ceza veriyorum yoksa hiç umursamam :63: :KK48:
Tekrar belirtmek istiyorum öğretmenlere karşı saygım sonsuz :KK60:

Hadi inşallah :KK66:

Karamel enerji verir yaa. Ondan olmasın şeker :KK70:

O kadar haşlanmış patates yiyip nasıl kilo veriyorlar anlayamıyorum zaten :0

Sporu kızlar halletmiştir cezayla :)
Ama suyun az olmuş canım, biraz daha içmeye çalış :KK66:
Karamelin öyle bir özelliği varmı ki gerçekten:KK48: ay aman pembem aklıma sokmayayım öyle şeyler sonra enerji olsun diye hergün yemeye kalkarım :KK48:

Ben uzun süreli şeyleri yapamıyorum yaa. Hem sıkıcı hem sağlıksız.

Aslında bende 1 günlük bir detox programı var. Önceki grupta bi arkadaşa diyetisyen vermiş ancak ayda 1 yapılabilirmiş. Belki böyle bişeyle şok etkisi yapıp ertesi gün normale dönebiliriz :KK66:
1 günlük detoks programını paylaşırmısın gülüm, aklımıza yatarsa takımca yapabiliriz. :KK45:

Madem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jj :KK66:

Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordu :KK48: sonra birgün dedim bundan sonra şeker yok ve o günden beri hiç birşeye şeker atmıyorum. Kız ben hani çocuklar için kakao tozu varya ona bile şeker ekliyordum ki zaten tatlı birşey :KK48: iyi şeker komasına girmedim

jj ne onu anlamadım ben :( hareket yaptım normal

ilk basta oyle olabilir ama sonra baktimki agrilarima falan cok iyi geliyor o yuzden artirdim.. tabi bi sebep var sonrasi kendim icin :)

O yedigin karamelli buskuviler sonra seni tirmalar... hem deee sayisini bilmiyormus. Bide kimse ceza vermemis. Korkuyonuz mu polis diye ebrudan ??? Dizlerini karnina ceke ceke oldugun yerde koş Ebru koşş hem de sayisini bilemezcesine sayamayana kadar hani yediginin sayisini bilmiyon ya :-)

E-brulim E-brulim yapmamis yazida kalmis.... bunlar borc degil mi ? Yapican canimmm yapicannnn kalmicak onlar oyleeee:KK47:
Tamam tamam birşey demedim :KK22:
Elbette ki önce kendin ve Sağlığın için yapıyorsun :KK49: inan böyle yaptığın sporları görünce koşarak türkiye'ye gelip sana eşlik etmek istiyorum :KK48: gelene kadar zayıflarım zaten :KK48:

Müzik dinle yürürken gülüm o zaman bir nebze idare ediyor yalnız yürümek. Tek başına olunca hadi kalk çıkalım diye seni motive edecek biri olmuyor, o an o ruh halinin üstesinden gelemiyorum bazen :(

Cezan başım üstüne, sabah sporu olarak uygulanacaktır :KK76: Kız choco ile gogodan zorla ceza dilendim de öyle verdiler :KK48:

Kankim dün 300 jj ile açılışı yaptım, inşallah pes etmem ;)

@AKovser canjm Leyla haklı öyle unuttum gitti yok o cezalar telafi edilecek mecburen :KK20: kaçışın yok :-)

Dün menumu yazfiktan sonra 1 saat yürüyüş+55 dk daha eliptik yaptim... sabahta 43 dk yapmistim..

Durdurabilene aşk olsun :KK36:

Tamam tamam birşey demedim :KK22:
Elbette ki önce kendin ve Sağlığın için yapıyorsun :KK49: inan böyle yaptığın sporları görünce koşarak türkiye'ye gelip sana eşlik etmek istiyorum :KK48: gelene kadar zayıflarım zaten :KK48:

Müzik dinle yürürken gülüm o zaman bir nebze idare ediyor yalnız yürümek. Tek başına olunca hadi kalk çıkalım diye seni motive edecek biri olmuyor, o an o ruh halinin üstesinden gelemiyorum bazen :KK43:

Cezan başım üstüne, sabah sporu olarak uygulanacaktır :KK76: Kız choco ile gogodan zorla ceza dilendim de öyle verdiler :KK48:

Kankim dün 300 jj ile açılışı yaptım, inşallah pes etmem :KK66:

@AKovser canjm Leyla haklı öyle unuttum gitti yok o cezalar telafi edilecek mecburen :KK20: kaçışın yok :-)

Durdurabilene aşk olsun :KK36:

Hı hı zaten muzik aciyom baska turlu olmaz...
Jj yapmak bana zor geliyor vala tebrik ederim kankim :)
Iste kimse ceza vememis zorla almissin ona sasirdim :)) ceza verirsek daha cok ceza aliriz korkusumu acaba :P

Ama buda zor yaa
Ben de ogretmenim kiz ebrus:-)
Ne öğrrtmeni canım?
cinlerin pilavi normal beyaz pirinc ama pirinçleri daha ince vee onlar tuzsuz yagsiz yapiyorr..
Hmm.. Anladım canım.
İYi geceler arkadaşlar
Bugun ki menüm,
Sabah kahvaltın neredeeee??
Sırf sirkeli su sağlıklı olmayabiliyor.
Kan şekerini düşürüyor

Günaydın kızlar :)

Anlamadığım için yüzümü asmıştım :) inşallah ya
Inan canım olacak ;)

Hı hı zaten muzik aciyom baska turlu olmaz...
Jj yapmak bana zor geliyor vala tebrik ederim kankim :)
Iste kimse ceza vememis zorla almissin ona sasirdim :)) ceza verirsek daha cok ceza aliriz korkusumu acaba :p
Başka türlü o yollar çekilmez :63:

Teşekkür ederim leylam ben çok zevk alıyorum jj yaparken, zaten ondan herkese ceza diye dağıtıyorum :KK48:

Korkaklaaaarrr :KK45:

hemen onlem almaliyiz o halde su bahsettigim 8 dklik videoyu yapalimmi beraber 20 gün ??
Bende dahil oluyum ama 20 gün kısmına. Elimdeki bideoyu yapıyım bende..
Başlamadan ölçü alalım 20 gün sonunda da ölçelim. Hem gaza geliriz, hemde size söz verdim die yapmak zorunda kalırım ;)
Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaa:KK66:
Hahaa çok güldüm yaa :D ebru eldeki örtmenlerin farkında deilmiş

Maşallah yaa :nazar::nazar: :KK15:

Kızlar tartı gününü cumartesi ye çekmeyi talep ediyorum, cuma günleri benim üstümde ciddi bir baskı oluşuyor sanırım. Gecen hafta -800 gördüm yoğurttan dedik, eee peki bugün neden? :nazar::nazar::nazar:En Büyük KK (haftaya cuma artış olur kesin :( )

image.webp

Bu 65 aslında benim için Mc donalds demek ama ben öyle çok fazla sevinmedim bile 65i gördüğüme :KK14:
Daha düşük rakamlar görmek istiyorum ve bu sizinle/sizin sayenizde olacak :rolleyes:

Detox

Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi

Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik (blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.

Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek

Kızlar tartı gününü cumartesi ye çekmeyi talep ediyorum, cuma günleri benim üstümde ciddi bir baskı oluşuyor sanırım. Gecen hafta -800 gördüm yoğurttan dedik, eee peki bugün neden? :nazar::nazar::nazar:En Büyük KK (haftaya cuma artış olur kesin :KK43: )

Eki Görüntüle 1507243

Bu 65 aslında benim için Mc donalds demek ama ben öyle çok fazla sevinmedim bile 65i gördüğüme :KK14:
Daha düşük rakamlar görmek istiyorum ve bu sizinle/sizin sayenizde olacak :rolleyes:

kankiiii naptin sennn maşallah :nazar::nazar::nazar:
ama bak sen boyle tartiliyon az cikiyon sonra ufak ufak kacamaklar yapiyon dikkat et bu hafta :KK60:

Detox

Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi

Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik (blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.

Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek
Kefir yerine başka birşey kullansak olur mu ki? Birde lor için bir alternatif var mı?

kankiiii naptin sennn maşallah :nazar::nazar::nazar:
ama bak sen boyle tartiliyon az cikiyon sonra ufak ufak kacamaklar yapiyon dikkat et bu hafta :KK60:
Sağol canım kankim, aman nazar değmesin :nazar: kaçamak mı? O da neymiş :63::KK48: tamam canım bu hafta dikkatli olmaya çalışacağım :oops:

canim masallah cok guzel menun

gogom benden geri kalir yanin yokki :)

canim cok guzel olmus ebruyla takilmamissin belli :-)

bu tadelleye fazla dadandin bilmem farkindamisin gogom... diet miet pek guvenmemek gerek... menun sporun gayet guzel masallah gogoma:KK68:

ne oduluki ??? Menun iyi de odul de neymis :KK45: cikolataci kiz :KK48:

haslanmis yumurta,omlet...

Pogaca olmasa cok iyimis...

Eger iyilestiysen cezalik bi menü olmus bence :KK48: bikere kaymak yedin hadi faydali ama o recel ne ?ya redbull ?

menü cok guzel.. sporsuz olmaz ama :21:

O zaman cardio yap bol bol yuru... gobek eritmek icin cardio yapilir. En iyi gelen yürüyüş... sıkılaşma icin bolgesel calisilir

Iyi olmus canim :KK68:
67 ye dustum ya onun odulu:-)

Günaydın ballı lokmalarııım, güzel bir haftasonunuz olsun :KK68:

Ilk iki gün iyi de üçüncü gün mesela 5 muz yiyeceksin birde süt, kabızlık garanti... Hiç böyle şeylere bulaşmayalım goncam, lahana çorbası içelim daha iyi :-)

Anaaam :eek: bilmeden kendi öğretmenlerimden tüm hıncımı çıkartmışım :KK48: öğretmenlerim size saygım sonsuz :KK60:

Choco'm kontrol ettim kapalı hissettim, pilates yapmak istemiyordum bana sıkıcı ve sanki zayıflatmıyormuş gibi geliyordu ama Ebru şallının egzersizlerini dün yapınca öyle olmadığını gördüm :KK49:

Sedam sen öyle şeylere bulaşma ablam, goncanın da dediği gibi sağlıksız birşey bu. Zayıflayacağız diye sağlığımız elden gitmesin :KK60:

Çok güzel olmuş bence canım, sporun da iyi sadece su miktarını yazmamışsın :KK56: benim laf dinleyen diyetdaşım simit için 50 jj yapsın :KK19: (laf olsun diye verdim, şimdi hak geçmesin :KK48:)

Doğru ya sen okulda yürüyordun o merdivenleri değil mi :KK48: ama, ama örtmenim :oops: sana karşı olan sevgimden ceza veriyorum yoksa hiç umursamam :63: :KK48:
Tekrar belirtmek istiyorum öğretmenlere karşı saygım sonsuz :KK60:

Karamelin öyle bir özelliği varmı ki gerçekten:KK48: ay aman pembem aklıma sokmayayım öyle şeyler sonra enerji olsun diye hergün yemeye kalkarım :KK48:

1 günlük detoks programını paylaşırmısın gülüm, aklımıza yatarsa takımca yapabiliriz. :KK45:
Pilatesi ben cok seviyorum inceltiyor da. Bacak ve kalcalarda 3er 4er cm inceltti beni. Ama o skinny jeansleri programlari falan hep yaptim cok da severek ;-)

Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?

67 ye dustum ya onun odulu:-)

Pilatesi ben cok seviyorum inceltiyor da. Bacak ve kalcalarda 3er 4er cm inceltti beni. Ama o skinny jeansleri programlari falan hep yaptim cok da severek ;-)
Peki hangisini daha çok tavsiye edersin?

Eliptik 55dk nasıl yababiliyorsunuz ya. Çok zorlarsam yarım saat yapabiliyorum. Acaba daha vücudum alışkın değil ondan mı?
Canım azar azar başlayıp çoğalt bence, hem kaslarını fazla zorlamamış olursun.

Back
X