Portakalli tarcinli nasil canim begendin mii bende gordüm gecenn
dövme günaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhçarpı güzel fikirmiş
inşallah canım hayırlısı olsunHayirlisi olsun, insallah hemen atlatirsin canim benim. Bu hsgden sonra hamile kalanlar cokmus :)
ekmek ekmek ekmeeeeek fazla olmuş feyzoşbugün menüm
7.40 :1 yumurta
1dilim tb ekmeği
5 zeytin
domates
10:00=2 form bisküvi
2 hurma
12:00= 1 tabak yeşil fasulye
1dilim tb ekmeği
1 tabak yoğurt
domates
14:50= 1 domates
2 zeytin
1dilim tb ekmeği
16:50=300 gr tavuk
5 kaşık yoğurt
domates
2 litre su . 1 bardak sütlü kahve ,10 dk stepper
çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra tatilini doyasıya daha keyifli geçirirsinkıZlar burada internet yok telefonumdan okuyamıyorum geçmişi ya çok merak ediyorum ne durumdasınız nasıl gidiyorbtlbetul Simlal
bu akşam inş ayarlayıp biryerden nete girip geçmişi okuyacağım ben menümü yazmadım çünkü dün eşimle papaz olduk diyet yüzünden yemek zorunda kaldım yinede menümü yazayım
sabah
meyve salatası
öğle
meyve salatası
Akşam
yarım porsiyon etsote
2kaşık pilav
meyve salatası
2litre su
2 yeşil çay
4 saat yüzme
bugünde yapamıyorum haliyle e açık büfe olunca aslında benim umrumda değilde işte eşim çocuklar ısrar ediyor birde dün bütün akşam hasta yattım. tatile gelirken abime bıraktım kedimizi yavru daha akşam aradılar kedi yok delirdim enaz 7 saatlik yol nasıl kötü bir akşam ve geceydi anlatamam sonra aradılar aradılar balkona kaçmış oradan aşağı düşmüş tam 5. Kat.. ölüyordum dün kaç hap attım kendimde kalayım diye.. veterinere götürdüler iyiymiş çok şükür..
şuan tatil bitsede ona sarılsam diye bekliyorum içim buruk nasıl anlatamam..
birde bu birkaç gün fazla katılım yapamayabilirim çünkü bulunduğum yerde net yok olan kısım bana uzak. ama diyeti bırakmak niyetinde değilim ölçülü gidiyorum ve baya inceldiğimi hissediyorum cuma günü bakalım..
canım sen kendini daha iyi bilirsin elbette çok zorlanırsan ye iç tabi sonuçta aşırıya kaçmıyorsun ki sıkma kendini fazla lütfendün çok kötü bir gün geçirdim kızlar. daha doğrusu akşamdan sonra fenalaştım. tansiyonumu yükseltmek için resmen tuz yaladım. meyve günü beni mahvetti. aslında kendimi biliyorum meyve gününü sebze günü yapmalıydım. ananas da bütün suratımı şişirdi. üstüne bir de trafikte kaldım saatlercebugün yumurta günüyle devam ediyorum. ama korkumdan biraz da peynir kattım yanına. artık hayırlısı bakalım.
şu 87 kaloricik olan çikolatadan sanırımnehamburgeri kız aaaaa yok sana hamburger.... benim kaçamağım şekersiz tadelle olucak inşallah.... bi tane minicik...
sen de beni seviyosun dimi itiraf et :))
yıkılmadım ayaktayım :))
nerende ne döğmesi var kızgünah değil mekruh yanlış bilgilendirme yapmayalım.... bende zaten var dövme yanacaksak yanacaz zaten kaçarı yok :)
her öğünde 1 dilim daha ne olsunninşallah canım hayırlısı olsun
ekmek ekmek ekmeeeeek fazla olmuş feyzoş
bugünkü menüm
sabah
1su b.süt
2,5 y.k.yulaf kepeği
1 nektarin
öğle
1yeşil elma
1türk kahve
akşam
1kepçe çorba
su
2.5lt.
spor
30mekik
40jj
1saat yürüyüş
şu 87 kaloricik olan çikolatadan sanırım
nerende ne döğmesi var kız
her öğünde 1 dilim daha ne olsunn
Yumurta gunu diye mi bu kadar az yedin tatlimmbugünkü menüm
sabah: 1,5 yumurta, yarım dilim peynir
akşam: 2 yumurta, 1 bardak ayran
su: 2,5 lt
Masallah tatlim menune miden mi kücüldü ne olduu :))bugünkü menüm
sabah
1su b.süt
2,5 y.k.yulaf kepeği
1 nektarin
öğle
1yeşil elma
1türk kahve
akşam
1kepçe çorba
su
2.5lt.
spor
30mekik
40jj
1saat yürüyüş
Hic oyle ifadeler koyma tatlim bence gayet hafif ve guzell afiyet olsunnnbugün menüm
7.40 :1 yumurta
1dilim tb ekmeği
5 zeytin
domates
10:00=2 form bisküvi
2 hurma
12:00= 1 tabak yeşil fasulye
1dilim tb ekmeği
1 tabak yoğurt
domates
14:50= 1 domates
2 zeytin
1dilim tb ekmeği
16:50=300 gr tavuk
5 kaşık yoğurt
domates
2 litre su . 1 bardak sütlü kahve ,10 dk stepper
Tebrik ederimm bitti diyet insallah yarin tartida istedigin sonucun dahaa iyisini gorursun canimm :))ben de menümü yazayım bari
sabah 3 hş yumurta
öğlen 1 hş yumurta
ara duble kahve
akşam 1 hş yumurta
yumurtalara karabiber ve çörek otu attım... çok doyurucu bir gün oldu... daha yumurtam var ama yiyesim yok... böğğk hatta :)) bu rejim böyle böyle bıktırıyor insan ondan kilo veriyor bence :))))
Su : 3 lt ye doğru gidiyor
Yeşil çay 1 bardak
1 bardak acaili çay
2 soda
sporumu akşam yaptıktan sonra yazarım....
evet canım dışarı çıkmıştım yanıma yumurta almayı unutmuşum.Yumurta gunu diye mi bu kadar az yedin tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?