Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Edinirsin yinede eskisi kadar kolay degil... Eskiden dostluk anlayisi farkliydi, zaman gectikce millet modern caga ayak uyduruyor. Herkes bir cikarci olmus...

Cok haklisin canim, dostunun esi de cok önemli, anlasmazlik varsa dörtlü bir araya gelmek síkíntílí oluyor.

bende iyi sayılırım , bi uyuyorum uyanıp buraya bakıp yine uyuyorum dersler yavaş gidiyor bu yüzden ama zamanla hızlancam inşallah
Insallah canim iyi ol yeter ki ♥

sağol canım inşallah evet sedasyon alacağım çünkü tırsıyorum biraz
Hayirlisi olsun, insallah hemen atlatirsin canim benim. Bu hsgden sonra hamile kalanlar cokmus :)

bugün menüm
7.40 :1 yumurta
1dilim tb ekmeği
5 zeytin
domates

10:00=2 form bisküvi
2 hurma

12:00= 1 tabak yeşil fasulye
1dilim tb ekmeği
1 tabak yoğurt
domates

14:50= 1 domates
2 zeytin
1dilim tb ekmeği

16:50=300 gr tavuk
5 kaşık yoğurt
domates

2 litre su . 1 bardak sütlü kahve ,10 dk stepper

güzeel menü aferim... spor ne öyle cücük gibi kalmış... biraz süslesene jj mekik felam...

ben de menümü yazayım bari

sabah 3 hş yumurta
öğlen 1 hş yumurta
ara duble kahve
akşam 1 hş yumurta

yumurtalara karabiber ve çörek otu attım... çok doyurucu bir gün oldu... daha yumurtam var ama yiyesim yok... böğğk hatta :)) bu rejim böyle böyle bıktırıyor insan ondan kilo veriyor bence :))))

Su : 3 lt ye doğru gidiyor
Yeşil çay 1 bardak
1 bardak acaili çay
2 soda

sporumu akşam yaptıktan sonra yazarım....

şu irade azda bende olsa

ne güzeli ya 1600 ü aştı kendi mi tutamıyorum sürekli yiyorum , galiba 5te 5 de yapamam bu mideyle

yaparsın pazar günü kendini tutmana gerek yok sınırsızca patates yiyebilirsin :))) emin bu sınırsızlığa tahammülün olmıyacak :)))

şu irade azda bende olsa

olsun artık... pazar gününden itibaren....

ablam aradı hafta sonu gel göreyim diyo :)) teyzelerde gecekmiş :))) maymuna döndüm iyice........
ne güzeli ya 1600 ü aştı kendi mi tutamıyorum sürekli yiyorum , galiba 5te 5 de yapamam bu mideyle

bence fazla olan şey 14:30 da yediğin bir dilim ekmek . ekmek olmayaydı eyiydi... sen çok seviyon demek ki ekmeği... hergün var menünde... bazı günler yemesene bi bakalım deneyelim olma mı...
sabah ki arada yediğin ya hurma ya bisküvi olmalıydı ikisi aynı anda olmamalıydı bence....

inşallah yedikçe psikolojim bozuluyor bozuldukçada yiyorum hay böyle işin

bir yazı okudum çok hoşma gitti hep aklımda bak

Kilo vermek zordur
Kilonu korumak zordur
Kilolu olmak zordur
Sen hangi zoru tercih edersin?

yaz bunu as odana.....

bir de sana sırrımı vereyim saçma ama gülme bak :)

elimin üzerine kırmızı tükenmez kalemle çarpı çiziyorum her sabah... onu gördükçe bir şeye elimi uzatamıyorum :)))
hedefime ulaşınca onu dövme olarak yaptırcam elime :)

yarın sadece 1 dilim yemeyi deniycem

dövme günaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh çarpı güzel fikirmiş

Portakalli tarcinli nasil canim begendin mii bende gordüm gecenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…