yavaş olsun benim olsunbeni yakalayınca konuş sen susss
Edinirsin yinede eskisi kadar kolay degil... Eskiden dostluk anlayisi farkliydi, zaman gectikce millet modern caga ayak uyduruyor. Herkes bir cikarci olmus...kesinlikle ebrum .
zaten şimdilerden sonra dost edinmek ne mümkün zamanında edindiklerin asıl dost olanlardır.
Ama dostunun sectiği insanda çok önemli.
Mesela bir dostumun kocasıyla anlaşamıyoruz malum 4 kişi bir araya gelmemeye çalışıyoruz
Insallah canim iyi ol yeter ki ♥bende iyi sayılırım , bi uyuyorum uyanıp buraya bakıp yine uyuyorum dersler yavaş gidiyor bu yüzden ama zamanla hızlancam inşallah
Hayirlisi olsun, insallah hemen atlatirsin canim benim. Bu hsgden sonra hamile kalanlar cokmus :)sağol canım inşallah evet sedasyon alacağım çünkü tırsıyorum biraz
bugün menüm
7.40 :1 yumurta
1dilim tb ekmeği
5 zeytin
domates
10:00=2 form bisküvi
2 hurma
12:00= 1 tabak yeşil fasulye
1dilim tb ekmeği
1 tabak yoğurt
domates
14:50= 1 domates
2 zeytin
1dilim tb ekmeği
16:50=300 gr tavuk
5 kaşık yoğurt
domates
2 litre su . 1 bardak sütlü kahve ,10 dk stepper
ne güzeli ya 1600 ü aştıgüzeel menü aferim... spor ne öyle cücük gibi kalmış... biraz süslesene jj mekik felam...
şu irade azda bende olsaben de menümü yazayım bari
sabah 3 hş yumurta
öğlen 1 hş yumurta
ara duble kahve
akşam 1 hş yumurta
yumurtalara karabiber ve çörek otu attım... çok doyurucu bir gün oldu... daha yumurtam var ama yiyesim yok... böğğk hatta :)) bu rejim böyle böyle bıktırıyor insan ondan kilo veriyor bence :))))
Su : 3 lt ye doğru gidiyor
Yeşil çay 1 bardak
1 bardak acaili çay
2 soda
sporumu akşam yaptıktan sonra yazarım....
ne güzeli ya 1600 ü aştıkendi mi tutamıyorum sürekli yiyorum , galiba 5te 5 de yapamam bu mideyle
şu irade azda bende olsa
inşallahyaparsın pazar günü kendini tutmana gerek yok sınırsızca patates yiyebilirsin :))) emin bu sınırsızlığa tahammülün olmıyacak :)))
olsun artık... pazar gününden itibaren....
ne güzeli ya 1600 ü aştıkendi mi tutamıyorum sürekli yiyorum , galiba 5te 5 de yapamam bu mideyle
inşallahyedikçe psikolojim bozuluyor bozuldukçada yiyorum hay böyle işin
yarın sadece 1 dilim yemeyi deniycemablam aradı hafta sonu gel göreyim diyo :)) teyzelerde gecekmiş :))) maymuna döndüm iyice........
bence fazla olan şey 14:30 da yediğin bir dilim ekmek . ekmek olmayaydı eyiydi... sen çok seviyon demek ki ekmeği... hergün var menünde... bazı günler yemesene bi bakalım deneyelim olma mı...
sabah ki arada yediğin ya hurma ya bisküvi olmalıydı ikisi aynı anda olmamalıydı bence....
dövme günaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhbir de sana sırrımı vereyim saçma ama gülme bak :)
elimin üzerine kırmızı tükenmez kalemle çarpı çiziyorum her sabah... onu gördükçe bir şeye elimi uzatamıyorum :)))
hedefime ulaşınca onu dövme olarak yaptırcam elime :)
ben iyiyimKızlarr nasilsinizz :) bugun gelin çarşısına çıktık Allahımmm nasıl yorucuuu ayaklarim göbüsümü tasimayi reddediyor
Portakalli tarcinli nasil canim begendin mii bende gordüm gecennbu günkü menüm;
4 kivi , 1 ananas, 9-10 erik, 200 gr böğürtlen
ayıklandı bir kaba kondu akşama kadar kemirildi hatta paylaşıldı :))
Su : 2,5 lt
Yeşil çay : 1 bardak
Form çayı : 1bardak doğadan form portakallı tarçınlı çıkarmış
Spor :
20 dakka yürüyüş
30 mekik
50 jj
20 arkaya bacak
40 yana bacak
60 kol hareketi
Cocukluk arkadasimm bende nikah şahidiyimmben iyiyimkim evleniyor
ayyy ne güzellmişşCocukluk arkadasimm bende nikah şahidiyimm10 yaşinda söz vermistik birbirimizin nikah sahidi olacagiz diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?