Yok ya nerde kuculcek zorla kucultmeye calisiyorum baska turlu gidecegi yok kilolarin 4gundur baskulde ayni rakami gorunce boyle oldu isteMasallah tatlim menune miden mi kücüldü ne olduu :))
Hayirlisiyla olsun inşallahYahu ben unuttum size söylemeyi.
İş görüşmem güzel geçti 2. görüşme için arıcaz dediler.
Görüşme yaptığım bayan " enerjine bayıldım %90nın üzerinde olumlu düşünüyorum " dedi.
20 kişinin üzerine başvuru varmış o nedenle cuma 2. görüşme için arayacaklarmış.
Normalde 09:00-18:00 çalışma saati ancak yöneticiler için 08.00 -18:00 ve ctesi dahil özel günler çalışılmıyor
Püff ctesi çalışması biraz sıkıntı benim için ama hayırlısı olsun
Ay ne kötüsünolsunn ben seninkini öğrendim sen benimkini öğrenemedin onun hazzı bana cumaya kadar yeter
Çok pisince kabuğun altında bir zar var ya, o yeşile donuyormus, bu da çok zararliymis diye duydum.kimisi öyle diyor kimisi böyle
Amannn onların da kalorisi varsa hiç yemiyelim ya boş boş saman gibi bide kalori mi varrrrne demek kalorisi yok 1 demet maydanoz 15 kaloriben yediklerimi hesaplarken diyetkolik sitesinden salatalığa domatese hepsine bakıp hesaplıyorum onları saymasam rakam bayağı küçülür
NE diyorsunnnn. Deme öyle şeyler. Betül sende bi daha sakız falan yutma yaaaBetül yuttuğun sakızları sonradan fark ettimtok tutuyor mu bari. bak mankenler pamukları meyve suyuna batırıp yutuyorlarmış. bi de onu mu denesek. kız şaka bi yana zarar vermesin midene
Supersın TebriklerAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
Çok sevindim senin adına yasen yarım gün olmaz özlüyorum :))
o uzak onuda öperim önce sen :)))
69,6 :)))))) hem de 2,5 yıl sonra yani....
çalış seninde olur......
NE diyorsunnnn. Deme öyle şeyler. Betül sende bi daha sakız falan yutma yaaa
Supersın Tebrikler
Çok sevindim senin adına ya
Kizlar yaaaa, hem güzel sohbetlerinize katilamadigim için üzülüyorum hemde geçmişi okuyacam diye ölüyorum. Saat nerdeyse 2 ve hala 200 küsür var yaaaa. Öldüm bittim erimedim amannnn
İyi geceler. Mesajları bitirdim çok şükür. Yarın 2 kilo azalmış uyaninnnn inşallah diye gece duami yapıp kaçıyorum. Muck
hadi şekerim kilo bildirimi yapalımsöz veremem :)))
tişekür ederiiim :)))
Sapolasın inşallah hepberaber mezun oluruz şurdan....
en çok ben konuştum ehehehe :))
2 kilo pehhhh :))
Daha vaktin var dügüne kadar, bu süre icinde citir olmamak mümkün degilKesinnlikle canim :) düğün 10 araliktaa ay bi elbiseler gordumm dugune kadar sigmam lazim iclerinee :))
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin, demek ki bizim de biran önce 5te 5 yapmamiz lazimGünaydınlaaar,
kilom dünle aynı :)
Başlangıç 75,70
Toplam Giden 6,40
Geçen Hafta 71,90
Yeni kilo 69,30
Fark 2,60
Ortalama 3,62
Mesaj Sayısı 230
Senin yüzde hesaplayisini yerim benkilom
geçen hafta 68
bu hafta 66,5
yüzde 2,20 (inşallah doğrudur)
Ataga gectim diyosunnYok ya nerde kuculcek zorla kucultmeye calisiyorum baska turlu gidecegi yok kilolarin 4gundur baskulde ayni rakami gorunce boyle oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?