- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Cok mutlu oldumm :)) seyyy benim hedef kilomu 60 olarak degistirebilir miyiz acabaa***4. TAKIM 428. ETAP ***
AKovser (/53.4/ / /%)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9// / % )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadı
simlal (/81.3 / / /%)
edersoy (/77.4/ / /%)
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati ( / 67.4 / / /% )
haldenlos ( / 76.5 / / / % )
melanyfonik (/76.8 / / / % )yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 65 kg.
semraanne (/68.0/ / /% )yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62
4.takım ortalaması %
kilom
geçen hafta 68
bu hafta 66,5
yüzde 2,20 (inşallah doğrudur)
Tabi degistirebiliriz canim ama sonra 65 kilo olunca 'ben böyle iyiyim' dersen?Cok mutlu oldumm :)) seyyy benim hedef kilomu 60 olarak degistirebilir miyiz acabaa
Haftalik menü paylasim tablosu - 21.08.-27.08.
[TR][/tr][TR][/tr][TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]kaleydoskop[/TD][TD][/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 30 JJ UYGULANMASI RICA EDILIR...
[/tr]
Kilo bildirimii :)
Eski kilo 73.8
Yeni kilo 73.1
Fark 700 g
Yuzde 0.94
Mesaj sayisi 82
Yavas ama emin adimlarla ilerliyorum diyerek bi vicdan rahatlatiim bari
Tabi degistirebiliriz canim ama sonra 65 kilo olunca 'ben böyle iyiyim' dersen?
Hedef kilona ulasamayinca karne alamiyorsunsonradan hedefini düsürmek her zaman mümkün ama yükseltme sansin olmuyor maalesef. Karar senin canim?
***4. TAKIM 428. ETAP ***
AKovser (/53.4/ / /%)
gunes-86 (/69.0/ / /%)
fyzanur (/68.0/66.5/1.5/%2.20)
Hsevda (/64.9// / % )
Hafize_isvicre (/68.6/0/0/%0) 2. kez bildirimde bulunmadı
simlal (/81.3 / / /%)
edersoy (/77.4/ / /%)
btlbetul (/71.9/69.3/2.6/%3.62)
mom hati ( / 67.4 / / /% )
haldenlos ( / 76.5 / / / % )
melanyfonik (/76.8 / / / % )yeni üye başlangıç 1 ağustos 76 kg hedef kilosu 60 kg.
semraanne (/68.0/ / /% )yeni üye başlangıç 25 temmuz 71.3 kg hedef kilosu 62
4.takım ortalaması %
Hani? Ispatla, ben bulamadim :)iftira salı menüsünü de bildirdim... çarşamba sabahııı ......
Tebrikler canim :)Kilo bildirimii :)
Eski kilo 73.8
Yeni kilo 73.1
Fark 700 g
Yuzde 0.94
Mesaj sayisi 82
Yavas ama emin adimlarla ilerliyorum diyerek bi vicdan rahatlatiim bari
Hedef kilosunu 80% tutturan karne aliyor :)karne mi eyvahh ben kesin sınıfta kalcam :))) amafyzanur la birlikte :)))
sen cok fenasin betülha babam gümgümgüüüm.... bizim takımın adını hababam sınıfı olarak değiştirelim :)) ben güdük necmifyzanur inek şaban :))))
Cok onure oldum, takimin yakisiklisi ilan edildim, artik sirtim yere gelmez :))))E-brulim de damat ferit olsun :)))
Hani? Ispatla, ben bulamadim :)
Tebrikler canim :)
Hedef kilosunu 80% tutturan karne aliyor :)
sen cok fenasin betül
Cok onure oldum, takimin yakisiklisi ilan edildim, artik sirtim yere gelmez :))))
sensin safffffha babam gümgümgüüüm.... bizim takımın adını hababam sınıfı olarak değiştirelim :)) ben güdük necmifyzanur inek şaban :))))
ben bozuldum sen gülmeye devam et pehhhHani? Ispatla, ben bulamadim :)
Tebrikler canim :)
Hedef kilosunu 80% tutturan karne aliyor :)
sen cok fenasin betül
Cok onure oldum, takimin yakisiklisi ilan edildim, artik sirtim yere gelmez :))))
Haftalik menü paylasim tablosu - 21.08.-27.08.
[TR][/tr][TR][/tr][TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]kaleydoskop[/TD][TD][/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]melanyfonik[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]mom hati[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]btlbetul[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]edersoy[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]haldenlos[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]semraanne[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 30 JJ UYGULANMASI RICA EDILIR...
[/tr]
ben hep almışımdır karnemi sen kalırsın ancakarne mi eyvahh ben kesin sınıfta kalcam :))) amafyzanur la birlikte :)))
teşekkür ederimmGünaydin kizlar
Daha vaktin var dügüne kadar, bu süre icinde citir olmamak mümkün degil
Sigarsin tabi ki de, hatta en güzel elbiseyi giyer manken gibi süzülürsün
Tebrik ederim canim cok iyi vermissin, demek ki bizim de biran önce 5te 5 yapmamiz lazim
Senin yüzde hesaplayisini yerim benTebrik ederim canim 65'e az kaldi
ya ben sana kiyamamben bozuldum sen gülmeye devam et pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?