feyza sürpriz yaptın valla tebrik ederim canımmkilom
geçen hafta 68
bu hafta 66,5
yüzde 2,20 (inşallah doğrudur)
göğüssüz hatunlardan olmak istiyoreeeeeeona kilolu diyen bizi goril falan zanneder :))) hayır bu modacılar modayı kime yapıyor anlamıyorum ki ölülere mi... iskelet gibi totosuz göğüssüz hatunu netcen...
senin kilon nerde kız , teşekkür ederim ama daha az çıkmak istiyodumfeyza sürpriz yaptın valla tebrik ederim canımm
canım izindemiydin sen bilmiyordum olsun önümüzdeki hafta gider biraz daha inşallahKilo bildirimim
Izine ayrilis kilom: 62.5
Bu hafta: 63.6
Fark: +1.1
Ortalama: -1.73
Mesaj sayim: 136
sen kontolü elden bırakma yeterki evet belki şimdi normal yiyip içmeye başladığın için alabilirsin azda olsa ama yeterki kontolü bırakma 8.takım noldu onlar neler yapmışlar bizide haber etsene betüşödüm patlıyor arkadaşlar yaa verdiğim kiloyu iki günde geri alırsam.... ablamlara da dedim kilo verdim yaa geri alıp gidersem
olsun kız buna şükür daha ne olsun süpersinn şimdi yazıyorum kilomusenin kilon nerde kız , teşekkür ederim ama daha az çıkmak istiyodum
sanada kocaman bir alkışş harikasınnKilo bildirimi
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 66.9
Mesaj sayısı 50 civarı
Kızlar bugün mevlud evimde yüzde falan hesaplamaya fırsatım yok akşam gorusuruz
aynı gidiyoruzKilo bildirimi
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 66.9
Mesaj sayısı 50 civarı
Kızlar bugün mevlud evimde yüzde falan hesaplamaya fırsatım yok akşam gorusuruz
aferinn kız bu kadar kısa zamanda ikibuçuk vermişsin çok iyi 5te 5 nasıl olur zaten yaa
su en az 2.5 litre iç her gün , yeme düzenini de eskisi gibi kara buğday felan yap aynı şekilde git ,hiç bişeycik olmaz merak etme sen
çoooooooookkk güzelllllkilo bildirimi
başlangıç: 80kg
geçen hafta: 76.5
bu hafta: 74.7
fark : -1.8kg
yüzde : 2.35
yavaş olsun senin olsun kız boşver gitmişya ona bakalım süpersinnKilo bildirimii :)
Eski kilo 73.8
Yeni kilo 73.1
Fark 700 g
Yuzde 0.94
Mesaj sayisi 82
Yavas ama emin adimlarla ilerliyorum diyerek bi vicdan rahatlatiim bari
ucundan başla yemeye gerisi geliraman iyi ki de 5 olmamış bu bile korkutucu verdikten sonra almaktan daha kötüsü yok....
ayy çok stresli bir gün.... her şey serbest işte ama gel de ye yiyebiliyorsan :))
kilo bildirimi
başlangıç: 80kg
geçen hafta: 76.5
bu hafta: 74.7
fark : -1.8kg
yüzde : 2.35
ucundan başla yemeye gerisi gelir
göğüssüz hatunlardan olmak istiyoreeeeee
75 , 80 numaralı sütyen giycek kadar yeterdeliii olmaz aaaaa..... oğlan çocuğu gibi ne o öyle....
sen kontolü elden bırakma yeterki evet belki şimdi normal yiyip içmeye başladığın için alabilirsin azda olsa ama yeterki kontolü bırakma 8.takım noldu onlar neler yapmışlar bizide haber etsene betüş
75 , 80 numaralı sütyen giycek kadar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?