Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ödüm patlıyor arkadaşlar yaa verdiğim kiloyu iki günde geri alırsam.... ablamlara da dedim kilo verdim yaa geri alıp gidersem
sen kontolü elden bırakma yeterki evet belki şimdi normal yiyip içmeye başladığın için alabilirsin azda olsa ama yeterki kontolü bırakma 8.takım noldu onlar neler yapmışlar bizide haber etsene betüş

aferinn kız bu kadar kısa zamanda ikibuçuk vermişsin çok iyi 5te 5 nasıl olur zaten yaa

aman iyi ki de 5 olmamış bu bile korkutucu verdikten sonra almaktan daha kötüsü yok....

su en az 2.5 litre iç her gün , yeme düzenini de eskisi gibi kara buğday felan yap aynı şekilde git ,hiç bişeycik olmaz merak etme sen

ayy çok stresli bir gün.... her şey serbest işte ama gel de ye yiyebiliyorsan :))

sen kontolü elden bırakma yeterki evet belki şimdi normal yiyip içmeye başladığın için alabilirsin azda olsa ama yeterki kontolü bırakma 8.takım noldu onlar neler yapmışlar bizide haber etsene betüş

biraz toplaşsınlar da bakıciğim... daha bizimkiler de eksik zaten....

mom hati nerde kaldın yaaaaaaaa............ başlıcam tatiline....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…