yavaş da sayılmaz canım. tebrik ederim:))Kilo bildirimii :)
Eski kilo 73.8
Yeni kilo 73.1
Fark 700 g
Yuzde 0.94
Mesaj sayisi 82
Yavas ama emin adimlarla ilerliyorum diyerek bi vicdan rahatlatiim bari
ben seni mezun ederim canım merak etme senBen 50 olana kadar herkes mezun olur burdan
seni bi güzel döverim. dayak eritiyormuş yağları.ödüm patlıyor arkadaşlar yaa verdiğim kiloyu iki günde geri alırsam.... ablamlara da dedim kilo verdim yaa geri alıp gidersem
tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 68.0
Bu hafta 66.9
Mesaj sayısı 50 civarı
Kızlar bugün mevlud evimde yüzde falan hesaplamaya fırsatım yok akşam gorusuruz
seni bi güzel döverim. dayak eritiyormuş yağları.ne geri alması kız. kontrollü yiycez hafta sonu
eritiyosa döv parçala :))
o kilolar geri alınmayacak. kilo alımı bir sonraki emre kadar durdurulmuştur. o kadar
kilo bildirimi
başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
tebrikler canım çok iyiii sende 5te 5 yapmıştın değilmi yanlış hatırlamıyorsamkilo bildirimi
başlangınç:88,5
geçen hafta: 81.3
Bu hafta: 79.4
Fark: 1.9 kg
yüzde: 2.33
Günaydin canim :) Nasil yeni isin?Günaydın demismiydim acaba. Yeni servisime alışmaya çalışıyorum.
Yine mi? Hic tasvip etmiyorum bu durumu...Burada yerine göre özel konusmalar yapiyoruz, bazi arkadaslarimiz resimlerini ekliyor ve bunlarin hic birini kocan görmek zorunda degil!Bu mesajı eşim yazıyor. Kilo bildirimi değişiklik yok
Ikisi de diskalifiye olsun zeynebim. Hafize zaten arazi, edersoy da... neysehafize bu haftada bildirim yapmazsa diskalifiye olacak.
Bugün evden çıkmadan önce arkadaşlarn katılıma bakalım
edersoyu bir kere uyardık diye hatırlıyorum katılımı yine az.
NEyse ben sana özelden yazıcam kuzum
ya bende bu hafta 5te 5 yapsammı gidip geliyorum sizler çok güzel vermişsiniz
Günaydin canim :) Nasil yeni isin?
Yine mi? Hic tasvip etmiyorum bu durumu...Burada yerine göre özel konusmalar yapiyoruz, bazi arkadaslarimiz resimlerini ekliyor ve bunlarin hic birini kocan görmek zorunda degil!
Ikisi de diskalifiye olsun zeynebim. Hafize zaten arazi, edersoy da... neyse
kızlar internetim yok deliriciim ancak bir yer buldum giriyorum şimdi geçmişi okyup kilo bildirimi yapacağım
önce kilooookızlar internetim yok deliriciim ancak bir yer buldum giriyorum şimdi geçmişi okyup kilo bildirimi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?