Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım her markayı denedim valla. hamilelikten kaldı sanırım. o zaman bi soğuma geldi hazır yoğuttan. bi daha da ısınamadım. ben de light ürünler tüketmiyorum canım. işlenmiş gıda oldukları için yararlarından çok zararları var.
Markaların köy tip yoğurtları var onların tadı daha iyi eğer bende ev yoğurdu yapamaz ve ya alamazsam onlardan alıyorum daha iyi oluyor.

canım her markayı denedim valla. hamilelikten kaldı sanırım. o zaman bi soğuma geldi hazır yoğuttan. bi daha da ısınamadım. ben de light ürünler tüketmiyorum canım. işlenmiş gıda oldukları için yararlarından çok zararları var.
O zaman en iyisi kendin mayalamak... Becerebiliyorsan hic durma derim, ev yapimi yogurt her zaman icin daha lezzetli oluyor. Light ürünlerin hem zararlari var hemde tadi güzel degil :)

ayyy yine geldi mi bu kilo günü ya:KK17:@fyzanur sen niye izne ayrılmak istiyorsun canım. bi sıkıntı yok inşallah.
Maalesef yine geldi catti... fyzanur fyzanur derslerine agirlik verecekmis ondan izin istedi, ara ara ziyaret edecek bizi :)

kızlar çok hastayım geldiğimden beri acildeyim mide bulantısı bayılma kusma bidolu tahlil yapıldı bugece ve yarın hastanede tutacaklarmış tahlil sonuçlarından sonra duruma göre tedavi cepten giriyorum dua edin birşey çıkmasın evime döneyim ya hiç sevmiyorum hastaneleri ama öyle kötüyümki adım atıp çıkacak halim yok..
yazamazsam affedin verilen ilaçlar ciddi uyku yapıyor.. yarın belli olacak durumum
hepinizi öpüyorum allaha emanetsiniz

çoooook geçmiş olsuuun....... sende Allah a emanet ol.... bizi de haberdar et...

4. takimin citirlari günaydin herkese :)
Kizlar bende cuma sendromu var, tam kilom düsüyor cuma yaklasinca stresten yine artiyor.
Üstüne üstlük wc sorunu da yasiyorum... pes yani, insan bu kadar mi etkilenir :/

Tabi ki gülüm, sen iste :)
Simdi yogurt günlerim de her ögünümde yogurt yiyorum...

Örnek Menü
Sabah: Yogurt icine minik dogranmis ananas ve istah kesici tarcin
Ögle: Yogurt yanina istediginiz kadar salatalik
Aksam: 3 izgara köfte yanina cacik

Yogurt sinirsiz tüketilebilir, hem tok tutuyor hemde kilo vermeye yardimci oluyor...
1 Kilo gittigini görmüslügüm var :)

"Kayinvalidenin evinde diyet olmaz"; aynen bu sözleri defalarca duydum kendisinden...
Kadinin eli de mübarek öyle bir lezzetli ki insan israrlarina karsi koysa bile o yemek kokusuna karsi koyamiyor :)
Esim ve kaynim oldugu zaman hemen müdahale ediyorlar ama eger onlar yoksa vay halimize :)

O ne ola ki? Sütlü cay mi canim?

Cok gecmis olsun canim :KK43: Rabbim acil sifalar versin, insallah en kisa zamanda evine gidersin ve seni yine tamamen iyilesmis sekilde aramizda görürüz... Allah'a emanetsin :KK43:
yok canım ya isminden dolayı sütlü çay gibi ama öyle değil bildiğimiz küp şeker şeklinde yeşil küpler halinde bir çay sıcak suyun içine 2-3tane atıp içiyorsun tadıda gayet iyi öyle içilemeyecek zorlukta bir şey değil tamamen bitkisel içerisinde bunlar varmış :KK39:ÇEMEN OTU(meyve), REZENE(meyve), KEÇİ SEDEFİ OTU(çiçek), DEREOTU(yaprak), ANASON(meyve), ISIRGAN(yaprak), ZENCEFİL(kök), FRENK KİMYONU(meyve), NANE(yaprak), HİNT CEVİZİ(Muskat-Meyve), IHLAMUR(çiçek), PAPATYA(çiçek), HAYIT(yaprak), MELİSA (yaprak)

valla akşam gördüğüm rakamın maksimim 500 - 600 gr eksiği çıkıyorum ben tartıda.... arada öyle çok uçuk fark olmuyor genelde...
Ben uykumu aldigim takdirde -800 falan cikiyorum en fazla... ama sen yinede aksam tartilma. Durduk yere moralini bozuyorsun :(

Ben geldim Günaydın diyemedim geç oldu. Bu akşam nasipse antalyaya gidicez haftasonu tatili için inşallah hava güzel geçer.
Aaa ne güzel, iyi tatiller canim :) otele gidiyorsaniz acik büfeye aman dikkat onun haricinde bol bol yüzmek cok iyi gelecektir :) Insallah havadan yanada sansli olursunuz...

yok canım ya isminden dolayı sütlü çay gibi ama öyle değil bildiğimiz küp şeker şeklinde yeşil küpler halinde bir çay sıcak suyun içine 2-3tane atıp içiyorsun tadıda gayet iyi öyle içilemeyecek zorlukta bir şey değil tamamen bitkisel içerisinde bunlar varmış :KK39:ÇEMEN OTU(meyve), REZENE(meyve), KEÇİ SEDEFİ OTU(çiçek), DEREOTU(yaprak), ANASON(meyve), ISIRGAN(yaprak), ZENCEFİL(kök), FRENK KİMYONU(meyve), NANE(yaprak), HİNT CEVİZİ(Muskat-Meyve), IHLAMUR(çiçek), PAPATYA(çiçek), HAYIT(yaprak), MELİSA (yaprak)
Ne ararsan var icinde. Peki zayiflamaya ne gibi bir etkisi varmis bu cayin?

Ben uykumu aldigim takdirde -800 falan cikiyorum en fazla... ama sen yinede aksam tartilma. Durduk yere moralini bozuyorsun :KK43:

Aaa ne güzel, iyi tatiller canim :) otele gidiyorsaniz acik büfeye aman dikkat onun haricinde bol bol yüzmek cok iyi gelecektir :) Insallah havadan yanada sansli olursunuz...
Sağol canım neyseki otel değil villa gibi kendimiz yapcaz yemekleri. Yüzmek iyi gelecek gerçekten.

kızlar çok hastayım geldiğimden beri acildeyim mide bulantısı bayılma kusma bidolu tahlil yapıldı bugece ve yarın hastanede tutacaklarmış tahlil sonuçlarından sonra duruma göre tedavi cepten giriyorum dua edin birşey çıkmasın evime döneyim ya hiç sevmiyorum hastaneleri ama öyle kötüyümki adım atıp çıkacak halim yok..
yazamazsam affedin verilen ilaçlar ciddi uyku yapıyor.. yarın belli olacak durumum
hepinizi öpüyorum allaha emanetsiniz
Cok gecmis olsun momhatii ciddi bisey cikmaz insallah hava degisikligi falandir belki haberdar et bizi

yeşil kefir mi o nasıl bişi yahu....
250 ml kefir
Yarım çay bardağı su
1 adet salatalık
4-5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
bunları blendırdan geçirdim içtim, bu yani nefisss :KK48: şaka bir yana acayip tok tutuyor ya ben normalde hemen acıkan biriyim öğlen 4e kadar canım hiç birşey istemedi dereotu falan da varya iştah kesti sanırım

valla akşam gördüğüm rakamın maksimim 500 - 600 gr eksiği çıkıyorum ben tartıda.... arada öyle çok uçuk fark olmuyor genelde...
aynen betüş bende bu aralar yatmadan önce tartılıyorum sabah -500 -600 oluyor en fazla ama bazı zamanlar daha fazla bile oluyor -800, 1kg falan gibi yani

Ne ararsan var icinde. Peki zayiflamaya ne gibi bir etkisi varmis bu cayin?
yok canımm bunun zayıflamaya bir faydası yok anne sütü arttırıcı bu semraanne dedi ya sütüm azaldı sanki napsam acaba diye bende bunun faydasını görmüştüm yazayım dedim yoksa bizlere pek faydası dokunacak bişi değil yani ebrucum:KK48:

Sağol canım neyseki otel değil villa gibi kendimiz yapcaz yemekleri. Yüzmek iyi gelecek gerçekten.
Yemekleri kendiniz yapacak olmaniz büyük avantaj... valla bol bol tadini cikart goncam :)

250 ml kefir
Yarım çay bardağı su
1 adet salatalık
4-5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
bunları blendırdan geçirdim içtim, bu yani nefisss :KK48: şaka bir yana acayip tok tutuyor ya ben normalde hemen acıkan biriyim öğlen 4e kadar canım hiç birşey istemedi dereotu falan da varya iştah kesti sanırım
Bu cok güzel bir seydir herhalde, yalniz ben hic kefir icmedim sevmem diye almaya korkuyorum :)
Kefir yerine baska bir sey kullanabiliyormuyuz?

yok canımm bunun zayıflamaya bir faydası yok anne sütü arttırıcı bu semraanne dedi ya sütüm azaldı sanki napsam acaba diye bende bunun faydasını görmüştüm yazayım dedim yoksa bizlere pek faydası dokunacak bişi değil yani ebrucum:KK48:
Hiii ben orayi atladiysam demek ki :) Olsun belki ilerde lazim olur bu bilgi :)

Yemekleri kendiniz yapacak olmaniz büyük avantaj... valla bol bol tadini cikart goncam :)

Bu cok güzel bir seydir herhalde, yalniz ben hic kefir icmedim sevmem diye almaya korkuyorum :)
Kefir yerine baska bir sey kullanabiliyormuyuz?

Hiii ben orayi atladiysam demek ki :) Olsun belki ilerde lazim olur bu bilgi :)
kefirin öyle kötü tadı yok korkma bence ya ama alternetif olarak belki sodalı ayranla da yapabilirsin çünkü kefirin tadı sodalı ayrana çok benziyor

kefirin öyle kötü tadı yok korkma bence ya ama alternetif olarak belki sodalı ayranla da yapabilirsin çünkü kefirin tadı sodalı ayrana çok benziyor
O zaman en iyisi bir alip deneyeyim canim, bakarsin hosuma gider :KK72:

Kızlar ya bi kaşık kısırdan birşey olur mu ben kısır delisiyim birbirimizle bakışıyoruz resmen
Nefsini köreltmek icin bir kasik yiyebilirsin bencede :kk77:

bir kaşık ye bence çok canın çektiyse ama unutma 2-3 kaşık kısır bir dilim ekmekle eşdeğermiş
Ciddimisin :KK57: bunu hic bilmiyordum...

Back
X