Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menummm
Sabah 7 30
Kizarmis ekmegin uzerine suzme peynir
1 bardak cay

Oglen 12 30
2 kasik kuru fasulye
1 kasik pilav maalesef pirinc
1 kase cacik
1 tabak salata
2 kepce mercimek corbasi

Aksam 20 00
1 orta boy kase salata
2 koftee

1 saat yuruyus
20 mekik
30 bacak hareketi
20 twist
3 litre suuu daha da iciyorumm bugun ne sicakti yaa:KK34:
Canim menu de sporda güzel pilavda 1 kaşık zaten

hmm anladım canım az olması kaçınılmaz olmuş ha birde naturpy milk tea diye bir çay var tamamen bitkisel aktarlarda bulabilirsin ben çok faydasını görmüştüm günde 2 fincan mı ne içiyordum bayağı toparlıyordu yani tavsiye ederim

Bişey yememişsin ki güzel ama
bugün detoks günümdü aslında türlü bile olmayacktı ama öğle menümü yapamadım o yüzden onu yedim ama inanırmısın hiç acıkmadım koca gün içerisindeki dereotundanmıdır diğer yeşilliklerden midir anlamadım ama bayağı iştahımı kesti içtiklerim

kızlar çok hastayım geldiğimden beri acildeyim mide bulantısı bayılma kusma bidolu tahlil yapıldı bugece ve yarın hastanede tutacaklarmış tahlil sonuçlarından sonra duruma göre tedavi cepten giriyorum dua edin birşey çıkmasın evime döneyim ya hiç sevmiyorum hastaneleri ama öyle kötüyümki adım atıp çıkacak halim yok..
yazamazsam affedin verilen ilaçlar ciddi uyku yapıyor.. yarın belli olacak durumum
hepinizi öpüyorum allaha emanetsiniz

kızlar çok hastayım geldiğimden beri acildeyim mide bulantısı bayılma kusma bidolu tahlil yapıldı bugece ve yarın hastanede tutacaklarmış tahlil sonuçlarından sonra duruma göre tedavi cepten giriyorum dua edin birşey çıkmasın evime döneyim ya hiç sevmiyorum hastaneleri ama öyle kötüyümki adım atıp çıkacak halim yok..
yazamazsam affedin verilen ilaçlar ciddi uyku yapıyor.. yarın belli olacak durumum
canım çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin inşallahh bende diyorum dönecekti bizim kız ses soluk çıkmıyor nerede diye inşallah tahlillerde temiz çıkar tekrar çok geçmişolsun :nazar:

4. takimin citirlari günaydin herkese :)
Kizlar bende cuma sendromu var, tam kilom düsüyor cuma yaklasinca stresten yine artiyor.
Üstüne üstlük wc sorunu da yasiyorum... pes yani, insan bu kadar mi etkilenir :/

ebru hanım şu yoğurt gününü bir açalım lütfen. nasıldır ayrıntı verelimHoppa
Tabi ki gülüm, sen iste :)
Simdi yogurt günlerim de her ögünümde yogurt yiyorum...

Örnek Menü
Sabah: Yogurt icine minik dogranmis ananas ve istah kesici tarcin
Ögle: Yogurt yanina istediginiz kadar salatalik
Aksam: 3 izgara köfte yanina cacik

Yogurt sinirsiz tüketilebilir, hem tok tutuyor hemde kilo vermeye yardimci oluyor...
1 Kilo gittigini görmüslügüm var :)

kayınvalide işkencesinden kastettiğin zorla yedirmeleri mi yoksa ebrucum :KK48:
"Kayinvalidenin evinde diyet olmaz"; aynen bu sözleri defalarca duydum kendisinden...
Kadinin eli de mübarek öyle bir lezzetli ki insan israrlarina karsi koysa bile o yemek kokusuna karsi koyamiyor :)
Esim ve kaynim oldugu zaman hemen müdahale ediyorlar ama eger onlar yoksa vay halimize :)

hmm anladım canım az olması kaçınılmaz olmuş ha birde naturpy milk tea diye bir çay var tamamen bitkisel aktarlarda bulabilirsin ben çok faydasını görmüştüm günde 2 fincan mı ne içiyordum bayağı toparlıyordu yani tavsiye ederim
O ne ola ki? Sütlü cay mi canim?

günaydın arkadaşlar:):)
Cok gecmis olsun canim :( Rabbim acil sifalar versin, insallah en kisa zamanda evine gidersin ve seni yine tamamen iyilesmis sekilde aramizda görürüz... Allah'a emanetsin :(

Günaydın kızlar nasılsınız ben ugrayamiyorum pek arada yazdıklarınızı okuyorum E-brulim E-brulim canım beni bu hafta izinli yazarmisin buralar karışık biraz haftaya inşallah evime dönünce telafi ederim

çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin en kısa zamanda. şu an böyle bi salgın varmış. havuz suyundan olabiliyormuş. canını sıkma yani. çabucak atlatırsın inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız ben ugrayamiyorum pek arada yazdıklarınızı okuyorum E-brulim E-brulim canım beni bu hafta izinli yazarmisin buralar karışık biraz haftaya inşallah evime dönünce telafi ederim
Canim izin süresi en az iki hafta, cuma kilonu bildirebilirsen eger izinli yazmam. Menü paylasimi icin izinlisin :)

4. takimin citirlari günaydin herkese :)
Kizlar bende cuma sendromu var, tam kilom düsüyor cuma yaklasinca stresten yine artiyor.
Üstüne üstlük wc sorunu da yasiyorum... pes yani, insan bu kadar mi etkilenir :/

Tabi ki gülüm, sen iste :)
Simdi yogurt günlerim de her ögünümde yogurt yiyorum...

Örnek Menü
Sabah: Yogurt icine minik dogranmis ananas ve istah kesici tarcin
Ögle: Yogurt yanina istediginiz kadar salatalik
Aksam: 3 izgara köfte yanina cacik

Yogurt sinirsiz tüketilebilir, hem tok tutuyor hemde kilo vermeye yardimci oluyor...
1 Kilo gittigini görmüslügüm var :)

"Kayinvalidenin evinde diyet olmaz"; aynen bu sözleri defalarca duydum kendisinden...
Kadinin eli de mübarek öyle bir lezzetli ki insan israrlarina karsi koysa bile o yemek kokusuna karsi koyamiyor :)
Esim ve kaynim oldugu zaman hemen müdahale ediyorlar ama eger onlar yoksa vay halimize :)

O ne ola ki? Sütlü cay mi canim?

Cok gecmis olsun canim :KK43: Rabbim acil sifalar versin, insallah en kisa zamanda evine gidersin ve seni yine tamamen iyilesmis sekilde aramizda görürüz... Allah'a emanetsin :KK43:
günaydın canım. şu yoğurt olayını bugün deneyeyim bakayım. ama bana ne olduysa bir süredir hazır yoğurttan nefret geldi. bugün idare edeceğim artık da hafta sonu yoğurt mayalayayım kendime:KK28:

Kizlar kilo bildirimi yarin saat 15:00'e kadar...

***4. TAKIM 429. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%)
gunes-86 (/68.7/0/0/%)
fyzanur (/66.5/0/0/%) izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/0/0/%)
simlal (/79.4/0/0/%)
btlbetul (/69.3/0/0/%)
mom hati (/65.9/0/0/%)
haldenlos (/74.7/0/0/%)
melanyfonik (/73.1/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)

4.takım ortalaması %

günaydın canım. şu yoğurt olayını bugün deneyeyim bakayım. ama bana ne olduysa bir süredir hazır yoğurttan nefret geldi. bugün idare edeceğim artık da hafta sonu yoğurt mayalayayım kendime:KK28:
Canim farkli markanin yogurdunu alsan?
Birde ben tam yagli yogurt yiyorum ve ona ragmen güzel sonuclar aldim...
Insallah sende yarina güzel bir sürprizle karsilasirsin :)

http://banukazanc.com/2015/08/yaz-meyveleri-2/
kızlar meyvelerle ilgili faydalı bir yazı olmuş. belki işinize yarar
Güzel bilgiler, tesekkürler :)

Canim farkli markanin yogurdunu alsan?
Birde ben tam yagli yogurt yiyorum ve ona ragmen güzel sonuclar aldim...
Insallah sende yarina güzel bir sürprizle karsilasirsin :)

Güzel bilgiler, tesekkürler :)
canım her markayı denedim valla. hamilelikten kaldı sanırım. o zaman bi soğuma geldi hazır yoğuttan. bi daha da ısınamadım. ben de light ürünler tüketmiyorum canım. işlenmiş gıda oldukları için yararlarından çok zararları var.

Kizlar kilo bildirimi yarin saat 15:00'e kadar...

***4. TAKIM 429. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%)
gunes-86 (/68.7/0/0/%)
fyzanur (/66.5/0/0/%) izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/0/0/%)
simlal (/79.4/0/0/%)
btlbetul (/69.3/0/0/%)
mom hati (/65.9/0/0/%)
haldenlos (/74.7/0/0/%)
melanyfonik (/73.1/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)

4.takım ortalaması %
ayyy yine geldi mi bu kilo günü ya:KK17:@fyzanur sen niye izne ayrılmak istiyorsun canım. bi sıkıntı yok inşallah.

Back
X