Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeme içme spor kendi adıma süper geçirdiğim bir haftadan sonra umarım ki Allah yüzümü güldürür yarın ve umarım ki hepiniz iyi sonuçlar alırsınız arkadaşlar şimdi yatıyorum hepimize iyi geceler bol eksiler

Sibelcim nasilsin?

Ne alışverişi kiyafet falan mi aldin. Bollasma oldu mu pantalonlarda donuyo musun icinde hı :)
Busem iyiyim canım sen nasılsın prensesler nasıl? Bizim burda indirim haftası başladı. Bot aldım. Zaten şu anda eski pantolonlarima giriyorum. Tisortlerim de salak oldu baya. Biraz daha kilo verip öyle kıyafet almak istiyorum ama bakalım.

Iyi geceler canlar
Sana da iyi öğleler özgem :) )

Özgem teşekkür ederimde beni niye tebrik ettin :) ben daha bildirim yapmadım ki? :)

Elline emeğine sağlık kuzum

Bir yemek kasiginin yarisimi

ahaha evet abla
sadece haslanmis tavuk farkli bi tat birakiyor diye birazcık yedimm

nasilsin Zeynepcim, is guc hersey yolunda mi ?

kuzum dun menumu paylasip kayboldum cok şükür iyiyim is güc biraz yolunda degil ama idare etmeye calisiyoruz iste sen nasilsin ?Bebisin iyi olunca sende daha iisindir umarim

Kizlar Gunaydinnn ve Hayirli Cumalarr

Dün ise giderken pili yanima aldim.ancak öglen yemege cikmadim lodos ve yagmurdan dolayi sirkette yedim nasil olsa aksam cikicam alirim diye. Aksam sinemaya gittik kiz arkadasimla ama seans 21.p0daydi biz 21.20de girebildik e cikicada avm ler kapaliydi yani pil alamadim ve tartilamicamda
Halbukisi hic tartilamicam gibi dusunmemistim hep pil alirim diye düşünmüştüm.
Kendimide bi hafif hissediyorumki sormayin.

D3S1R3 Demetim bu durumda ne yapabiliriz sabit mi yazacaksin yoksa bu hafta bildirim yapmasam olur mu ?

Özgem teşekkür ederimde beni niye tebrik ettin :) ben daha bildirim yapmadım ki? :)

Elline emeğine sağlık kuzum
Rica ederim canim ben kilo bildirimi senin diye okudum kusura bakma guzelim:)

Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)

Gecen hafta:57.2
Bugun:56.1
Fark:1.1
Yuzde:1.92
Haftaya hedef:55
Vaaaaay canim supeersin hedef gorundu nerdeyse :)

Neden canik cok mu yogunsun?
Ben iyiyim canim,oglanda iyi :)

Gecen h 67.2
Bu h 66.7
Fark 500 gr
Yuzde 0.744
Haftalik hedef 66.00
66 superrsin Busem tebrikler :)

Gunaydin sibelcim biliyorum o unlu indirimleri ben ya omru hayatimda bir kere geldim oraya o da indirim donemiydi cok guzeldi :)))
Iyice gitsin kilolar sezonda alirsin kiz kendini odullendir :)))
Benim de planim var yillardir k3ndime sezondan bikini almiyorum hep indirim hep kalan toparlayici modeller. Bu sene bay baya en sezon dönemde modeller bitmeden alacagim oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…