Yeme içme spor kendi adıma süper geçirdiğim bir haftadan sonra umarım ki Allah yüzümü güldürür yarın ve umarım ki hepiniz iyi sonuçlar alırsınız arkadaşlar şimdi yatıyorum hepimize iyi geceler bol eksilerEgzersizlerimizi bir onceki sayfada mevcut canlar 17211. Sayfa
PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - hawar - - - - Slm09 - - zey zey - Hayaller35 saricicek123 - - - - MUAF MUAF MUAF gogo2405 - Mavibocuk E-brulim - - - - - D3S1R3 seyhan77 haeshin MUAF MUAF yawrukush Saadetim33 shrr asya_01
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/td]
Ablacım hareketleri hergün yapınca aklındada kalırTamam canım yaptım bi bakayım ne kadar yiyo ona göre devam ederim ay sonuna internetsiz kalmak istemem :))
Amin ablacımm :) iyi gecelerYeme içme spor kendi adıma süper geçirdiğim bir haftadan sonra umarım ki Allah yüzümü güldürür yarın ve umarım ki hepiniz iyi sonuçlar alırsınız arkadaşlar şimdi yatıyorum hepimize iyi geceler bol eksiler
Sibelcim nasilsin?
Busem iyiyim canım sen nasılsın prensesler nasıl? Bizim burda indirim haftası başladı. Bot aldım. Zaten şu anda eski pantolonlarima giriyorum. Tisortlerim de salak oldu baya. Biraz daha kilo verip öyle kıyafet almak istiyorum ama bakalım.Ne alışverişi kiyafet falan mi aldin. Bollasma oldu mu pantalonlarda donuyo musun icinde hı :)
Sana da iyi öğleler özgem :) )Iyi geceler canlar
hadi insallah basgul yarin hepinizi guldursun:)Jillian level 2 part 9 ok. 50 jj ve 30 Superman yaptım; )Herkese iyi geceler. Tartı hepimizi güldürsün inşallah.
Özgem teşekkür ederimde beni niye tebrik ettin :) ben daha bildirim yapmadım ki? :)burda boyle obez insanlardan bolca gormek mumkun malesef
bende iyiyim canim aileleri gorduk.
sinav calismalarin devam ediyor mu?
yarin cik bir hava al canim:)
ohh afiyet olsun..
ogle yemegimi yiyeyim bende yesil cay, kahve icecegim :)
superrrr :)
sagol kaptanim.
ben videolari hergun menulerle paylasayim diye dusunmustum, kolaylik olsun direk her sabah gorsun herkes diye :)
vayyyyy carsamba goruseciiiiiigiiz km.mi yariya da bolseniz gecemezsinizz beni hatunlaaar:)
iyi uykular canim :)
bizde iyiyiz canim, superizzzz :)
sagol canim, sanada tbrikler bu hafta 300er gr vermisiz hep :)
evet masallahin var canim, yenilme dis mikraklara :)
canim zorlama kendini amaaaan evde kriz cikmasin :)
Elline emeğine sağlık kuzumHAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ
1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.
2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.
3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.
4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.
6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg
Kolay gelsin bol ter atmalar
Bir yemek kasiginin yarisimi
nasilsin Zeynepcim, is guc hersey yolunda mi ?
Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:57.2
Bugun:56.1
Fark:1.1
Yuzde:1.92
Haftaya hedef:55
Gecen h 67.2
Bu h 66.7
Fark 500 gr
Yuzde 0.744
Haftalik hedef 66.00
Rica ederim canim ben kilo bildirimi senin diye okudum kusura bakma guzelim:)Özgem teşekkür ederimde beni niye tebrik ettin :) ben daha bildirim yapmadım ki? :)
Elline emeğine sağlık kuzum
Vaaaaay canim supeersin hedef gorundu nerdeyse :)Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)
Gecen hafta:57.2
Bugun:56.1
Fark:1.1
Yuzde:1.92
Haftaya hedef:55
Neden canik cok mu yogunsun?
ahaha evet abla
sadece haslanmis tavuk farkli bi tat birakiyor diye birazcık yedimm
kuzum dun menumu paylasip kayboldum cok şükür iyiyim is güc biraz yolunda degil ama idare etmeye calisiyoruz iste sen nasilsin ?Bebisin iyi olunca sende daha iisindir umarim
66 superrsin Busem tebrikler :)Gecen h 67.2
Bu h 66.7
Fark 500 gr
Yuzde 0.744
Haftalik hedef 66.00
Var canım taburcu olacak inşallah bugün :)Iyi istirahatler canim :)
Cicegim haber var mi annenden?
Iyi dinlenmeler canim..
Gunaydin sibelcim biliyorum o unlu indirimleri ben ya omru hayatimda bir kere geldim oraya o da indirim donemiydi cok guzeldi :)))Busem iyiyim canım sen nasılsın prensesler nasıl? Bizim burda indirim haftası başladı. Bot aldım. Zaten şu anda eski pantolonlarima giriyorum. Tisortlerim de salak oldu baya. Biraz daha kilo verip öyle kıyafet almak istiyorum ama bakalım.
Sana da iyi öğleler özgem :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?