Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anacım ne yazmışsınız mübarek 350 msj okudum. Alintiladim ama gitti hepsi. Ben de bugun alışveriş yaptım geç geldim eve anca bu saate girebildim. D3S1R3 ablam nasılsın?
Yawrukush ve @seyhan77 abla kilolar verilmiş Tebrikler.
asya_01 canım iyi eğlenceler düğünde.
E-brulim cane Allah bebeğini nasip etsin de kilo ondan gelsin.
haeshin canım erkekler en ufak bi grip olsa bile nazlaniyorlar. Allah yardım etsin sana.
@Saadetim33 gülüm geçmişin demet abla yi))
Mavibocuk kuzum biraz daha dikkat et belki protein ağırlıklı beslendiği için kolestrolun artmış olabilir.
@oburkedi canım hoşgeldin.
@Hayaller35 gurbette ym malesef (
gogo2405 ablacim prensesin acısı da çıkar inşallah en kisa zamanda.
Unuttuğum yoktur insallah; )

Menu

Sabah
Kiymali omlet, salata ve sut

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Pazi kavurma, yogurt ve turp

Ara
Yesil cay ve lahana

Aksam
Hindili salata ve ayran
Dag cayi

Su:2.4 litre
Egzersiz: 1 saat kosu bandi (6 km, 360 kalori) ve haftalik egzersizler

Arkadaslar geldi, geciktim biraz.

Yawrukush ve @seyhan77 ablam tebrik ederim

B belindamm aklimdaydin bir turlu yazamadim. Iyisin sukur. Guzel gecti mi alisverisin?

Yawrukush tum videolari hergun yuklemene gerek yok kuzum. Paylastigin sayfanin linkini menunun altina ekleyebilirsin. Ben herkes yapiyor saniyordum. Egzersiz kisminda yazmasalar bile.

Arkadaslar hocamiz ozel secip her hafta yeniliyor egzersizlerimizi. Rutin egzersizlerimize ek olarak belirli kas gruplarini calistirmak da cok onemli. Videolar 1 dk bile degil zaten. Bir kez izlerseniz hareketi ogrenir yaparsiniz. Toplamda 5 dk surmuyor. Lutfen herkes haftalik egzersizleri duzenli yapmaya ozen gostersin.

@hsevda inegin cok tatli canim, masallah.

hawar daha iyi olmana sevindim gulum. Hastalik mevsimi, dikkat et. Potansiyel hastalardan uzak dur.

Meyve sebze alışverişi yaptım ablam. Sonra da biraz mağaza gezdik oglanla. İyi gecti:)Alışveriş her zman güzeldir. En iyi terapi.

Kacamak yapmadigi halde sabit gelene, adet&hastalik ya da egzersiz nedeniyle arti ile gelene soz yok kuzum.

Hic gozumu korkutmuyorsun. Gel carsamba gel. O gune dek bisiklet surmeyecek, bir tarafimi dinlendirecegim. Gecmek icin o kadar ugrasacaksiniz ki ertesi gun ayaga bile kalkamayacaksiniz

Meyve sebze alışverişi yaptım ablam. Sonra da biraz mağaza gezdik oglanla. İyi gecti:)Alışveriş her zman güzeldir. En iyi terapi.

Ben de haftasonu yapacagim. Iyi gecer insallah. Esle zor oluyor "hadi hadi eeee hala mi bulamadin"

Tmm canım artık daha az protein besleniyorum daha çok sebze felan yiyorum

Kizlar bildirimim
Gecen hafta :67,8
Bu hafta:67,5
Yüzde:0,44
Hedef :66,9
hic yoktan iyidir diyorum
Tebrik ederim ablacım :)
Allah orucunu kabul etsin
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
HAFTALIK KILO BILDIRIMI
Gecen Hafta:56.6
Bu Hafta:56.3
Fark:0.3
Yuzde:0.530
Haftaya Hedef:55.8
Tebrikler kuzum

Benziyosun kizim iste jilian in turk versiyonu :))) sen yiilarini spora vermissin profesyonel sayilirsin ozge bizi sollaman normal ben kendime sasiyorum seviyormusum sporu. Aksam kavga dovus 1 saat bisikletime bindim valla indiremedi dis mihraklar:)))

Ozge yetistiremedim bugun niyetim vardı ama 1 saat zor kopardim diger gunler de o turunculu hatununkini yapiyorum ben ustune yap dersen bunlari da yapayim hı ne diyon osgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…