Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin inşallah Özgem
Yarın için çok heyecanlıyım bugün tartılmadım bakalım yarın ne çıkacak
Güzel bir sonuç alacağına eminin ablacım :)
Ayten'ler canımıza okuyacak
Âmin hayırlısıyla inşallah gülamın

Gidin köyün tadı bir başka bence.ben kendim kurutuyorum canım dolmalık falan da yapıyorum bahçemiz var bol olunca kurutuyorum da
Dolmaligi yaptik annemle yazdan o var ama bu senin dedigin hani dilinip kurutulan sanirim. Ondan hic getirmiyorum aslinda sarımsaklı yogurtla guzel olur. Hazir bugunlerde sarimsagin soganin dibine vuruyorken yapayim bi ben de haftaya:)

Ne alışverişi kiyafet falan mi aldin. Bollasma oldu mu pantalonlarda donuyo musun icinde hı :)

burda boyle obez insanlardan bolca gormek mumkun malesef

İyiyim canım ne olsun kaç gündür evdeyim öyle.sen nasılsın
bende iyiyim canim aileleri gorduk.
sinav calismalarin devam ediyor mu?
yarin cik bir hava al canim:)

Kızlar bi sabah bi de akşam tarçınlı türk kahvesi içtim :) yazmayı unutmuşum:)
ohh afiyet olsun..
ogle yemegimi yiyeyim bende yesil cay, kahve icecegim :)

superrrr :)

sagol kaptanim.
ben videolari hergun menulerle paylasayim diye dusunmustum, kolaylik olsun direk her sabah gorsun herkes diye :)

vayyyyy carsamba goruseciiiiiigiiz km.mi yariya da bolseniz gecemezsinizz beni hatunlaaar:)

Iyi geceler guzeller, Allah rahatlik versin
iyi uykular canim :)

Ben kendi adima iyiyim ozgecim sen nasilsin yavru daha toparlamistir umarim bugun. Kizlari uyuttum gecmise bakıyorum iste.
bizde iyiyiz canim, superizzzz :)

Tebrik ederim ablacım :)
Allah orucunu kabul etsin

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Tebrikler kuzum
sagol canim, sanada tbrikler bu hafta 300er gr vermisiz hep :)

evet masallahin var canim, yenilme dis mikraklara :)

Ozge yetistiremedim bugun niyetim vardı ama 1 saat zor kopardim diger gunler de o turunculu hatununkini yapiyorum ben ustune yap dersen bunlari da yapayim hı ne diyon osgem
canim zorlama kendini amaaaan evde kriz cikmasin :)

PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm----
hawar----
Slm09- -
zey zey-
Hayaller35
saricicek123---- MUAF MUAF-
gogo2405-
Mavibocuk
E-brulim--- --
D3S1R3
seyhan77
haeshin MUAF MUAF
yawrukush
Saadetim33
shrr
asya_01

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ

1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.

2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.

3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.

4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.

5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.

6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg

Kolay gelsin bol ter atmalar

Amin inşallah Özgem

Güzel bir sonuç alacağına eminin ablacım :)

Ayten'ler canımıza okuyacak

Âmin hayırlısıyla inşallah gülamın

Bu ikisi bocuk ve benmisim meger saka bi yana aslinda uzucu. Pizzayi da pek severdim eskiden.
Aynen abla senle ben bende bayılırım pizzaya aynen yaa çok kötü durum insan oturup kalkmakta zorluk yaşıyor
Gerçekten artık dünyada cidde derecede obezlik var iyiki zayıflamaya karar verdim diyorum yoksa ben bunun önlemini alamazdım çok şükür Rabbime inşallah bir daha almayız hiçbirimiz.
Sanada afiyet olsun tatlış
Peki bi daha ordan mı izliyorum canım kota yiyomu
Youtubeden video açar gibi yiyor ablacım profiline girdiğin yerde favoriler diye bir kısım var ablacım birdaha oradan açıyorsun o seni direk konulan sayfaya yönlendiriyor

Egzersizlerimizi bir onceki sayfada mevcut canlar 17211. Sayfa

PERSEMBE GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm----
hawar----
Slm09- -
zey zey-
Hayaller35
saricicek123---- MUAF MUAF MUAF
gogo2405-
Mavibocuk
E-brulim--- --
D3S1R3
seyhan77
haeshin MUAF MUAF
yawrukush
Saadetim33
shrr
asya_01

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

Tamam canım yaptım bi bakayım ne kadar yiyo ona göre devam ederim ay sonuna internetsiz kalmak istemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…