Amin inşallah Özgemrica ederim canim :)
bende bendeeeee :)
sanada ablacigim :)
canim egzersizlere yeni basladin o cikan arti egzersiz artisidir, endise etme aynen devam et bu azimle :)
cok sevindim canim dahada iyi haberlerini alacagiz insallah:)
sanada guzelim :)
canimmm benim emziriyorsun sen herseyden az az yemen normal, sutlusun sen..
bizde seni sevdigimizden, nazimiz geciyor diye arada takiliyoruz :)
sagol mavisim :)
ablacim suphen mi vardi fit bir citir oluyorsun :)
ben sayiyorum canimin ici:)
nasil oldu ablacim kkzin, alci ne zamana cikacak?
sen ne oruyorsun :)
aaa hadi gozunaydin canim :)
ahh takimin en cok kilosu sabit olan kisisi benim heralde :))
canim lacivertle altin sarisi, pudra rengi cok guzel gidiyor.
ben altin sarisi ayakkabi ve cantayla kombinlemistim:)
canim kiloyu 10 kilo fazla yazmissin sanki :)
hadi insallah 1 ay sonraya hayirli haberler Ebrusum :)
hicbir ameliyat kolay degil canim ama gecip gidecek insallah..
ay sorma Busem bende tatlilara, boreklere yeme sansim olsa hic hayir demeem :)
evet yaa erkeklerin hastaligi cok zor, ama boyle dusunup kendini strese sokma.
Kolayca atlatacagiz diye dusun canim ...
rica ederim :)
ben 20dk da mezdeke acip oynadim oglusumla :)
rica ederiiimmm efemmm :)
hadi hayirlisi guzelim :)
ayy birde kitap okuyarak, kadinlar kulubune yazi yazarak cevirdim o halimle attim size farki , korkun carsambadan :))
eheeheh rakiplere korku salmisim :)
dogru valla siz km soylemeseydiniz yapmazdim bu kadar :)
zil caldi deyince ogrenci gunlerimden bir panikleme sardi beni :))
ooo bende isterim :)
iyi eglenceler guzelim :)
asya fistikkkk olduuu :)
hadi guzel haberler insallah..
Hay Allah herkes hasta cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
oyyyy bu ne datluu masallaaah :)
ablam galeta yemeyeydin iyiydi :)
ben bu hafta hep artiydim 300gra sukrettim bugun :)
tebrikler ablacim:)
vaaaaay alkislar seyhan ablaya gidiyorr :)
cok gecmis olsun, bol bol dinlenin..
yok herkes fotograf paylasmiyor, isteyenler :)
iyiyiz cok sukur, sen nasilsin canim ?
Güzel bir sonuç alacağına eminin ablacım :)Yarın için çok heyecanlıyım bugün tartılmadım bakalım yarın ne çıkacak
Ayten'ler canımıza okuyacak
Âmin hayırlısıyla inşallah gülamınAnacım ne yazmışsınız mübarek 350 msj okudum. Alintiladim ama gitti hepsi. Ben de bugun alışveriş yaptım geç geldim eve anca bu saate girebildim. @D3S1R3 ablam nasılsın?
Yawrukush ve @seyhan77 abla kilolar verilmiş Tebrikler.
@asya_01 canım iyi eğlenceler düğünde.
E-brulim cane Allah bebeğini nasip etsin de kilo ondan gelsin.
haeshin canım erkekler en ufak bi grip olsa bile nazlaniyorlar. Allah yardım etsin sana.
@Saadetim33 gülüm geçmişin demet abla yi))
Mavibocuk kuzum biraz daha dikkat et belki protein ağırlıklı beslendiği için kolestrolun artmış olabilir.
@oburkedi canım hoşgeldin.
@Hayaller35 gurbette ym malesef(
gogo2405 ablacim prensesin acısı da çıkar inşallah en kisa zamanda.
Unuttuğum yoktur insallah; )
Dolmaligi yaptik annemle yazdan o var ama bu senin dedigin hani dilinip kurutulan sanirim. Ondan hic getirmiyorum aslinda sarımsaklı yogurtla guzel olur. Hazir bugunlerde sarimsagin soganin dibine vuruyorken yapayim bi ben de haftaya:)Gidin köyün tadı bir başka bence.ben kendim kurutuyorum canım dolmalık falan da yapıyorum bahçemiz var bol olunca kurutuyorum da
Bu ikisi bocuk ve benmisim meger
Ne alışverişi kiyafet falan mi aldin. Bollasma oldu mu pantalonlarda donuyo musun icinde hı :)Anacım ne yazmışsınız mübarek 350 msj okudum. Alintiladim ama gitti hepsi. Ben de bugun alışveriş yaptım geç geldim eve anca bu saate girebildim. @D3S1R3 ablam nasılsın?
Yawrukush ve @seyhan77 abla kilolar verilmiş Tebrikler.
@asya_01 canım iyi eğlenceler düğünde.
E-brulim cane Allah bebeğini nasip etsin de kilo ondan gelsin.
haeshin canım erkekler en ufak bi grip olsa bile nazlaniyorlar. Allah yardım etsin sana.
@Saadetim33 gülüm geçmişin demet abla yi))
Mavibocuk kuzum biraz daha dikkat et belki protein ağırlıklı beslendiği için kolestrolun artmış olabilir.
@oburkedi canım hoşgeldin.
@Hayaller35 gurbette ym malesef(
gogo2405 ablacim prensesin acısı da çıkar inşallah en kisa zamanda.
Unuttuğum yoktur insallah; )
Iyi geceler kaptanimIyi geceler guzeller, Allah rahatlik versin
burda boyle obez insanlardan bolca gormek mumkun malesef
bende iyiyim canim aileleri gorduk.İyiyim canım ne olsun kaç gündür evdeyim öyle.sen nasılsın
ohh afiyet olsun..Kızlar bi sabah bi de akşam tarçınlı türk kahvesi içtim :) yazmayı unutmuşum:)
superrrr :)
sagol kaptanim.Arkadaslar geldi, geciktim biraz.
Yawrukush ve @seyhan77 ablam tebrik ederim
@belindamm aklimdaydin bir turlu yazamadim. Iyisin sukur. Guzel gecti mi alisverisin?
Yawrukush tum videolari hergun yuklemene gerek yok kuzum. Paylastigin sayfanin linkini menunun altina ekleyebilirsin. Ben herkes yapiyor saniyordum. Egzersiz kisminda yazmasalar bile.
Arkadaslar hocamiz ozel secip her hafta yeniliyor egzersizlerimizi. Rutin egzersizlerimize ek olarak belirli kas gruplarini calistirmak da cok onemli. Videolar 1 dk bile degil zaten. Bir kez izlerseniz hareketi ogrenir yaparsiniz. Toplamda 5 dk surmuyor. Lutfen herkes haftalik egzersizleri duzenli yapmaya ozen gostersin.
@hsevda inegin cok tatli canim, masallah.
@hawar daha iyi olmana sevindim gulum. Hastalik mevsimi, dikkat et. Potansiyel hastalardan uzak dur.
vayyyyy carsamba goruseciiiiiigiiz km.mi yariya da bolseniz gecemezsinizz beni hatunlaaar:)Kacamak yapmadigi halde sabit gelene, adet&hastalik ya da egzersiz nedeniyle arti ile gelene soz yok kuzum.
Hic gozumu korkutmuyorsun. Gel carsamba gel. O gune dek bisiklet surmeyecek, bir tarafimi dinlendirecegim. Gecmek icin o kadar ugrasacaksiniz ki ertesi gun ayaga bile kalkamayacaksiniz
iyi uykular canim :)Iyi geceler guzeller, Allah rahatlik versin
bizde iyiyiz canim, superizzzz :)Ben kendi adima iyiyim ozgecim sen nasilsin yavru daha toparlamistir umarim bugun. Kizlari uyuttum gecmise bakıyorum iste.
sagol canim, sanada tbrikler bu hafta 300er gr vermisiz hep :)Tebrik ederim ablacım :)
Allah orucunu kabul etsin
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Tebrikler kuzum
evet masallahin var canim, yenilme dis mikraklara :)Benziyosun kizim iste jilian in turk versiyonu :))) sen yiilarini spora vermissin profesyonel sayilirsin ozge bizi sollaman normal ben kendime sasiyorum seviyormusum sporu. Aksam kavga dovus 1 saat bisikletime bindim valla indiremedi dis mihraklar:)))
canim zorlama kendini amaaaan evde kriz cikmasin :)Ozge yetistiremedim bugun niyetim vardı ama 1 saat zor kopardim diger gunler de o turunculu hatununkini yapiyorum ben ustune yap dersen bunlari da yapayim hı ne diyon osgem
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | - | |||
hawar | - | - | - | - | |||
Slm09 | - | - | |||||
zey zey | - | ||||||
Hayaller35 | |||||||
saricicek123 | - | - | - | - | - | ||
gogo2405 | - | ||||||
Mavibocuk | |||||||
E-brulim | - | - | - | - | - | ||
D3S1R3 | | ||||||
seyhan77 | |||||||
haeshin | |||||||
yawrukush | |||||||
Saadetim33 | |||||||
shrr | |||||||
asya_01 |
Peki bi daha ordan mı izliyorum canım kota yiyomuEki Görüntüle 1738380
Beğenme butonunun hemen üstünde favorilere ekle yazıyor yaa oraya tıkla ablasonraki pencerede altta favorilere ekle çıkıyor
Benimkiler merkez köyden yani aydına çok yakın İncirliova ya giderkenSökeli benimkiler elif seninkiler ?
Aynen kuzumSağlığın için mavişim :)))
Amin inşallah Özgem
Güzel bir sonuç alacağına eminin ablacım :)
Ayten'ler canımıza okuyacak
Âmin hayırlısıyla inşallah gülamın
Aynen abla senle benBu ikisi bocuk ve benmisim megersaka bi yana aslinda uzucu. Pizzayi da pek severdim eskiden.
Gerçekten artık dünyada cidde derecede obezlik var iyiki zayıflamaya karar verdim diyorum yoksa ben bunun önlemini alamazdım çok şükür Rabbime inşallah bir daha almayız hiçbirimiz.burda boyle obez insanlardan bolca gormek mumkun malesef
bende iyiyim canim aileleri gorduk.
sinav calismalarin devam ediyor mu?
yarin cik bir hava al canim:)
ohh afiyet olsun..
ogle yemegimi yiyeyim bende yesil cay, kahve icecegim :)
superrrr :)
sagol kaptanim.
ben videolari hergun menulerle paylasayim diye dusunmustum, kolaylik olsun direk her sabah gorsun herkes diye :)
vayyyyy carsamba goruseciiiiiigiiz km.mi yariya da bolseniz gecemezsinizz beni hatunlaaar:)
iyi uykular canim :)
bizde iyiyiz canim, superizzzz :)
sagol canim, sanada tbrikler bu hafta 300er gr vermisiz hep :)
evet masallahin var canim, yenilme dis mikraklara :)
canim zorlama kendini amaaaan evde kriz cikmasin :)
Youtubeden video açar gibi yiyor ablacım profiline girdiğin yerde favoriler diye bir kısım var ablacım birdaha oradan açıyorsun o seni direk konulan sayfaya yönlendiriyorPeki bi daha ordan mı izliyorum canım kota yiyomu
Anladim canim cok guzel yerlerBenimkiler merkez köyden yani aydına çok yakın İncirliova ya giderken
Iyi istirahatler canim :)Kizlar iyi geceler tatli ruyalar yarini heyecanla bekliyorum.
Cicegim haber var mi annenden?Hayırlı geceler
Sabah: 2 dilim ekmek, 8 zeytin, peynir
Ara: yarım portakal
Öğlen: 2 köfte, 1 kepçe mercimek
Akşam : yarım kase mercimek, 3 çatal sucuk, salata, yoğurt
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | - | |||
hawar | - | - | - | - | |||
Slm09 | - | - | |||||
zey zey | - | ||||||
Hayaller35 | |||||||
saricicek123 | - | - | - | - | |||
gogo2405 | - | ||||||
Mavibocuk | |||||||
E-brulim | - | - | - | - | - | ||
D3S1R3 | | ||||||
seyhan77 | |||||||
haeshin | |||||||
yawrukush | |||||||
Saadetim33 | |||||||
shrr | |||||||
asya_01 |
Tamam canım yaptım bi bakayım ne kadar yiyo ona göre devam ederim ay sonuna internetsiz kalmak istemem :))
Aynen abla senle benbende bayılırım pizzaya aynen yaa çok kötü durum insan oturup kalkmakta zorluk yaşıyor
Gerçekten artık dünyada cidde derecede obezlik var iyiki zayıflamaya karar verdim diyorum yoksa ben bunun önlemini alamazdım çok şükür Rabbime inşallah bir daha almayız hiçbirimiz.
Sanada afiyet olsun tatlış
Youtubeden video açar gibi yiyor ablacım profiline girdiğin yerde favoriler diye bir kısım var ablacım birdaha oradan açıyorsun o seni direk konulan sayfaya yönlendiriyor
Evet öyle Söke den sonrası zaten deniz çok güzel özledim yaAnladim canim cok guzel yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?