Bildirim isterizTebrikler kızlar çok güzel sonuçlar.
Regl olunca gider canım takılma hiç.
Haftaya telafi edersin canım.
Tebrikler fıstıklar.
Çok güzel sayılmaz yaa
sen bu hafta dikkat et gülüm bakalım neler olacak o tartıdaBende sabah korka korka ciktim ama bana hic öyle sürpriz olmadi
Kuzum tebrikler yarim kilo vermissin :)
Hayirli haberlerle gel insallah :*
tebrikler kuzummKızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
Tebrikler kızlar çok güzel sonuçlar.
Regl olunca gider canım takılma hiç.
Haftaya telafi edersin canım.
Tebrikler fıstıklar.
Çok güzel sayılmaz yaa
öyle kuru kuru yarış olmaz yalnız ya ceza ya ödül :)) hani lafta kalmasın yarış diye:)) Böylelikte benim hafta sonuda kaçamaksız geçer :)tamam canim en fazla veren kazanir
TebriklerEki Görüntüle 1738709
Geçen haftaki cozutmanın telafisi oldu bu hafta anca.
Gecmis olsun Seherim... Tebrik ederim :) birde wc ye ciksan sallayacaktin buralari :)Kızlar aşıya gittik geldik ondan geciktim.
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 61.0
Fark 0.6
Yuzde 0.97
Hedef son 6 li rakamlar:)))
Kaptanim geçen hafta 400 vermiştim 100 gr i onun için 500 gr da bu hafta top 600 .hesabı kapattım degilmi:)
Buzdolapta pasta var hakettim artik:))bu arada wc ye cikmadim:)
Tebrik ederim gogom, güzel gitmis yine :)Eki Görüntüle 1738709
Geçen haftaki cozutmanın telafisi oldu bu hafta anca.
Görelim tarti neyler, eksi eylerse güzel eyler :)))sen bu hafta dikkat et gülüm bakalım neler olacak o tartıda
ayy kuzum yaaa seni çook seviyorum benGecmis olsun Seherim... Tebrik ederim :) birde wc ye ciksan sallayacaktin buralari :)
Tebrik ederim gogom, güzel gitmis yine :)
Görelim tarti neyler, eksi eylerse güzel eyler :)))
Teşekkürler canım, burdan ayrılıp hesaplayabilirsem millette bende paralanacağız ama :)) Evet canım bizimki 8 'de8 i daha. Erken mi alıyorsunuz? Güle güle harca gülüm:)
Ben seni daha cok seviyorum mavisiiimayy kuzum yaaa seni çook seviyorum ben
hayirli cumalar kizlar nasilsiniz tebrikler cok güzel kilolar vermissiniz bende araniza katilacagim tekrar ama ayrildigim kiloya geleyim bi listede olmasamda szin enerjiniz yeter
hayırlı cumalar tatlım güncel kilonu söyle dahada çabuk gelirsin inşallah ayrıldıgın kiloya yeterki pes etmehayirli cumalar kizlar nasilsiniz tebrikler cok güzel kilolar vermissiniz bende araniza katilacagim tekrar ama ayrildigim kiloya geleyim bi listede olmasamda szin enerjiniz yeter
Vuuuu Tebrikler bocugum hedefin 60 mi
Seni mutlu edeyim bari abliş
Bildirim
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:65.2
Fark:1.3
Yüzde:1.96
Hedef:64.5
Hayirlisi olsun guzel gecsin :)Görüşme yok gülüm. Başvuru evraklarımı hazırladım, resim çektirdim. Haftaya başvuru yapacagım inşallah
senide seviyorummm ablişimmmKimse beni sevmiyor
ablacım 60 ama 60 olunca duracağımı hiç sanmıyorumVuuuu Tebrikler bocugum hedefin 60 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?