Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9

Egzersiz kaynakli o gulum. Hic moral bozmuyoruz. Daha da hirsla egzersizlerimize dort elle sariliyoruz

Anneler olmasa zaten:) Her isi halletmenin bir yolunu bulurlar:)
Evet ama baba da ortayi bilerek acmis olabilir anne gol atsin diye. belli olmaz adam baba sonucta bu lafi acik secik soyleyemez icinden gecirmistir kizim cok calisiyor atanma stresi var sevdigi var eee zor kizini vermeyi bi yani istemez bi yani mutlu olsun ister

Hayırlı sıyla atanında tez vakitte yuvana kavuş canım. Ne güzel gelişme. Anne baba rızasından daha huzurlu başka bişi yok bu alemde .

Zor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)

Ekliyorum gülüm :)

Hakkinda hayirlisi olsun, insallah asilamaya gerek kalmadan kavusursun melegine ♥

Selaaam bugün anca gelebildim. Geçmişi hala okumaktayım bayaa birikmiş malum. Oh kilolar verilmiş tebrik ederim.
Ebru tedaviye mi başladın gülüm artı ondandır heralde.
Tebrik ederim kuzum güzel vermissin :)
Bitanem regl sisligi ondan arti ciktim, tedavi subatta baslayacak Allah nasip ederse.
Oley be oleyyyy Toplanin kizlar dügüne gidiyoruz

Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
Ablacim moralini bozma, haftaya güzel sonuc alacaksin

Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Ama hedef koyuyorum 71.9
Moralini bozma elif spora baslayinca ilk hafta arti oluyor mutlaka sonra fazla fazla gidecek goreceksin

Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Ama hedef koyuyorum 71.9
ablacım sıkma canını lütfen demet ablamında dediği gibi spordan kaynaklı o sen tatlı canını sıkma hiç
ah ahh abliş babam evin küçüğüyüm diye baya üzüldü bakalım ileryen zaman bize neyi gösterecek
Hayırlı sıyla atanında tez vakitte yuvana kavuş canım. Ne güzel gelişme. Anne baba rızasından daha huzurlu başka bişi yok bu alemde .
inşallah canım ikimizde çıtır olup hayırlısı ile düğün yapalım canım

***4. TAKIM 447. Etap ***

D3S1R3 (57.2/56.1/1.1/%1.92)
Mavibocuk (66.5/65.2/1.3/%1.96)
haeshin (67.2/66.7/0.5/%0.74)
seyhan77 (67.8/67.5/0.3/%0.44)
Saadetim33 (64.6/64/0.6/%0.93)
Yawrukush (56.6/56.3/0.3/%0.53)
belindamm (69.8/69.6/0.2/%0.29)
shrrr (61.6/61/0.6/%0.97)
sarıcicek123 (63.5/62.6/0.9/%1.42)
Hayaller35 (72.9///%)Kilosu sabit
_Simurg_ (80.5/78.9/1.6/%1.99) yeni üye başlangıç tarihi 24 Aralık. Başlangıç kilosu:80.8, hedef
kilosu:65

4. Takim Ortalaması:%1.02

***Liste disi yarisanlar***

E-brulim (65.3/66.3/+1/%-1.53)
asya_01 (71.5/71/0.5/%0.70)
engindenizz (77.7/77.9/+0.2/%-0.26)
gogo2405 (67.5///%)Kilosu sabit
Slm09 (77.5///%)

hawar (67.8/66.6/1.2/%1.77)
yeni üye, başlangıç tarihi 4 Ocak. Başlangıç kilosu:67.8, hedef kilosu:60

Ortalama:%0.11

Zor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.
Şimdi orta yerde bunu niye yazdım pek bi fikrim yok Bu ara daha çok özlüyorum babamı.
Kıymetlerini bilelim varlıklarının.
Bu kadar içimi dökünce gönlünüzden koparsa babam için bi dua okursanız beni çok mutlu edersiniz canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…