Geçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Yüzde oluyormu bu durumda bilmiyorum
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
ahh canım annem yaaaaAnneler olmasa zaten:) Her isi halletmenin bir yolunu bulurlar:)
inşallah yaa babamın gönlü olsundaa en önemlisi buydu kuzum yaaa çok mutluyum şuannhadi insallah dügün var yakinda
Evet ama baba da ortayi bilerek acmis olabilir anne gol atsin diye. belli olmaz adam baba sonucta bu lafi acik secik soyleyemez icinden gecirmistir kizim cok calisiyor atanma stresi var sevdigi var eee zor kizini vermeyi bi yani istemez bi yani mutlu olsun isterAnneler olmasa zaten:) Her isi halletmenin bir yolunu bulurlar:)
Hayırlı sıyla atanında tez vakitte yuvana kavuş canım. Ne güzel gelişme. Anne baba rızasından daha huzurlu başka bişi yok bu alemde .kızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Evet ama baba da ortayi bilerek acmis olabilir anne gol atsin diye. belli olmaz adam baba sonucta bu lafi acik secik soyleyemez icinden gecirmistir kizim cok calisiyor atanma stresi var sevdigi var eee zor kizini vermeyi bi yani ister bi yani mutlu olsun ister
Kesinlikle bugün yeni haftaya yeniden azimle başlıyorumEgzersiz kaynakli o gulum. Hic moral bozmuyoruz. Daha da hirsla egzersizlerimize dort elle sariliyoruz
Senle davamiz spor :)))Beb itecegim seni bu hafta
Senle davamiz spor :)))
Ekliyorum gülüm :)benide ekle ebruu ekim 11
insallah tez vakitte hastalik benin sarsti bu hafta spor kaldi maalesef
insallah mavis inslalah bi an once gelirim subat yada martta asilama düsünüyorum o kadar ilactan önce kilo vermem gerekiyor canim
seviyoruz seviyoruz
Tebrik ederim kuzum güzel vermissin :)Selaaam bugün anca gelebildim. Geçmişi hala okumaktayım bayaa birikmiş malum. Oh kilolar verilmiş tebrik ederim.
Ebru tedaviye mi başladın gülüm artı ondandır heralde.
Oley be oleyyyykızlar size çok güzel haberim varrrrr
benim ellerim sararıyordu annem biraz kızdı geçen gün doktora ondan gittim tabi doktor hepatitten şüphelendi sonuçlarda çıkmadı birşey çok şükür biraz kollestrol çıktı dediğim gibi doktor babama strestende olabilir demiş babamda dün anneme bu kız niye stresleniyor demiş annemde senin yüzünden kızı vermem diyip duruyorsun demiş babamda demişki atansında verelim kızı demiş
Ablacim moralini bozma, haftaya güzel sonuc alacaksinGeçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Kızlar Üzgünüm ama nolur elimden geleni yaptığım emin olun hepinizi tebrik ederim şimdiden
Ama hedef koyuyorum 71.9
Kesinlikle bugün yeni haftaya yeniden azimle başlıyorum
Moralini bozma elif spora baslayinca ilk hafta arti oluyor mutlaka sonra fazla fazla gidecek goreceksinGeçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Ama hedef koyuyorum 71.9
ablacım sıkma canını lütfen demet ablamında dediği gibi spordan kaynaklı o sen tatlı canını sıkma hiçGeçen hafta 72.9
Bu hafta 72.9
Fark sabit
Ama hedef koyuyorum 71.9
ah ahh abliş babam evin küçüğüyüm diye baya üzüldü bakalım ileryen zaman bize neyi gösterecekEvet ama baba da ortayi bilerek acmis olabilir anne gol atsin diye. belli olmaz adam baba sonucta bu lafi acik secik soyleyemez icinden gecirmistir kizim cok calisiyor atanma stresi var sevdigi var eee zor kizini vermeyi bi yani istemez bi yani mutlu olsun ister
inşallah canım ikimizde çıtır olup hayırlısı ile düğün yapalım canımHayırlı sıyla atanında tez vakitte yuvana kavuş canım. Ne güzel gelişme. Anne baba rızasından daha huzurlu başka bişi yok bu alemde .
Benim acimiyor hıhDinlendiriyorum popomu, bomba gibi gelecegim
Benim canım babam hiç öyle değildi hatta benden hevesliydi. Torun hayalini bile dile getirmekten çekinmezdi. Nişanımızı göremeden vefat etti ama tanışmışlardı. Sevgilim her ank gelişinde ailemide ziyaret ediyordu iyi ki öyle yapmışız. Vefat ettiği akşam içim çok rahat, gözüm arkada değil ama torunlarımı göremicem demişti. Çok seviyodu iyi ki tanıştırmışım diye teselli ediyorum kendimi.Zor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
Benim acimiyor hıh
ayy canım amcam yaaaa benim babam erzuruma giderken bile ağlamıştı ayyyZor evet. Babalar hep daha cok zorlaniyor. Benimki son dk ya kadar dik durdu, istemeye gelmelerine dakikalar kala aglamaya basladi. Kizim ben seni veremeyecegim diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?