- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
hımmm anladım abla o konuları öyle yaparımda ötki konularda naparım bilmem
O konu oteki konu:) Bu naifligin beni olduruyor. Seviyoruz seni biliyorsun degil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm anladım abla o konuları öyle yaparımda ötki konularda naparım bilmem
gülüm o konular tamam neysede kv kısır dediğinde ne dicem ben![]()
Takma canım inşallah her şey istediğin gibi olur.
biliyorum ablam bende sizi seviyorummO konu oteki konu:) Bu naifligin beni olduruyor. Seviyoruz seni biliyorsun degil mi![]()
Takma canım inşallah her şey istediğin gibi olur.
Bol acili seviyorum anne de![]()
Yoksa hayat çekilmez her şeye alınırsam. Yeni gelinken alinirdim ama niye ban böyle dediler falan diye. Simdi bi şey dediler mi e tabi canım sizde haklısınız yani petrol vardı da biz miiçtik diyerek Süleyman Demirel edasıyla piskinlige vuruyorummEn guzeli:) Sen kendinle dalga gecersen baska kimseye firsat kalmaz:)
ayyy kahkaha attımmm akşam akşammmmmmmmmm
![]()
Kısır çok severim hele tursuyla ooo bayilirim de:)))gülüm o konular tamam neysede kv kısır dediğinde ne dicem ben![]()
Ahh kuzum yaaa dikkat edin yaaa kıyamam yaaaaaBen iyiyim kuzum oğlani grip ettikayrıca sen de stres etme artık. Takmaya çalış gülüm meşgul et kafanı.
Ah abliş yaa benim yoğunluğum evde ben bunu anladım yaa ablam uyudu kaldı çocukla uğraşıyorum yoruldum arada bırakıp oturup size yazıyorum :)) kontenjanlar 22si veya 25inde belli olacak diyorlar abla atama sonuçları bence şubat 15-20 gibi belli olur gibi ama bakalım ne zaman belli olur inşallah en kısa zamanda olur:)Yogunlugun bir azalsa, biz de sana doysak:) Ne zaman atamalar belli oluyor kismetse?
Inşallah canım:) düşük riski, erken doğum riski varmış canım vucut kendini yenilemeden hamile kaldıgı için vitamin felan vermiş bakalım hayırlısı ile doğursa:)Mavişim iyidir inşallah :) ablan naptı? Kan sonucu nasıl? Değeri güzeldir inşallah
Geldimi hepsi aynı anda gelip insanın psikolojisini iyice bozuyor. Allah yüreğine ferahlık versin zeynebim, eşinle keyif yap güzelce. Hayat kendimize bir şeyleri dert etmemiz için çok kısa, keşke biraz kontrol edebilsek kendimizi. Her şey yoluna girer kuzum sıkma sen o tatlı canını. Ben iyiyim Allah'a şükür bitanem sağolasın.
İyi geceler canım:)Allah rahatlık versin, iyi geceler herkese![]()
İyi geceler canım :)Iyi geceler kizlarr
Allah rahatlik versinn![]()
İyi geceler ablacım:)Guzeller ben uyuyayim. Iyi geceler, Allah rahatlik versin![]()
İyi geceler canım gözün aydın :)Herkese iyi geceler ben de duş alıp yatayim . Bu arada jillian bitti Allahım şükür Yarabbim :))
Ben kisirsam sende patates salatasisin de meselagülüm o konular tamam neysede kv kısır dediğinde ne dicem ben![]()
harikasin canim :)
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)
kolay gelsiinn:)
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)
bende isterim siir amazonum:)
hayiiiiin blincik:)
ssssshh caktirma kuzum:)
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)
oyy yesinler o etobur pasayi:)
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)
super gidiyorsun masallah canim:)
hosgeldin canim :)