Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) yakında anlamaya başlarsın canım benim evde abla olunca daha çabuk oldu ama büyük kızım geç konuşmuştu şimdi susmuyor o ayrıMasallah prensesine:) Ablasi da var ya onun daha da ilgilidir simdi:) Benim yaramaz konusuyor dersem yalan olur. Soyleniyor birseyler ama anlamiyorum cogunlukla![]()
Super gidio tatlmKızlar nasılsınız bakayım ne var ne yok :))
@asya_01 canım herşeyin başı stres bak bunu ben diyorum gerçekten her hastalıgım stresten kaynaklı başımın ağrıması mide krapmlarım göz ağrılarım ellerimin sararması adetin gelmemesihepsi stres ve yan etkenlerle birlikte oluşuyor lütfen sakin ol inşallah en güzel zamanda miniğiniz olacak tatlım yaaa eşinlede mutlu mesut olacaksınız dış etkenleri çok duyma insanı en çok onlar yıpratıyor inan dış etkenleri takarsak yaşanmaz bu hayat milletin ağzı torba değil ki büzüp atasın onun için şu hayattaki en değerli olan kendini hırpalama lütfen@seyhan77 ablişimm nasıl gidiyor birinciyiz bu hafta demii
@belindamm canım nasıl oldun iyimisin:)@Hayaller35
haeshin ablişlerim yarış nasıl gidiyor
![]()
D3S1R3 et canavarı doydumu etine annişi
@E-brulim minişimiz nasıl
@Yawrukush @Saadetim33 nasılsın kuzuş
![]()
hawar abla nasıl gidiyor
![]()
gogo2405 ablacım nasıl oldun @zey zey nasılsın canım :)
edsofi canım nasıl gidiyor diyet
yeni gelen arkadaşlar nickleri aklımda turamadım kusura bakmayın sizler nasılsınız
![]()
Elifim sende gonullerin birincisisin :)Bu kadar da insanın gözüne sokulmaz ki kardeşim ben de kendimi tutuyorum işte hıh![]()
Kiskananlar catlasin, kiskananlar catlasin :)Biz sizi yalnız bırakalım bari aile var hoooop
Vaaaay cok begendimm tesekkur ederim amazonum :)Ögretirsin bize workoutlarin en guzelini
Zorlanirsak yaparken squati mekiği
Gülümsersin hep ay gibi
Evime giremez sutlac kazandibi :)))
Akrostis yaptim :)))
Yinede bu harika oldugun sonucunu degistirmiyor :)Hıııı harika yum bi tabii ama senhaeshin nı tut
Cok sukur canim..Kızkardeşim de iyi şükür kuzum.bebişi iyi olunca oda iyi![]()
Amanin lakaba bak, hizaya gel :)Iyi eğlenceler boncukçu kaptan :)
20000 adim mi tebrikler gulum :)Bugün ki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Tahin
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Türlü
Çorba
Akşam
Aç değilim belki süt içerim
Su 3 litreden sonrasını saymadım
Spor 2.50 dk yürüyüş (20000adım)
Kim tutar seni Busem :))Gazi cok pis aldim kizlar korkun benden
Guzel guzel gidecek kilolar bak gor.Teşekkür ederim canım :) Takıma girince bir an motive oldum kilo verme konusunda. Çok sağolun...
Ahahaha bu da cok guzel olmus :)En acayip rakibem korkutamadi ama beni
Lale gül papatya hanimeli
İlk yenilgisini alacak cuma gunu benimle
Firlak firlak olacak gozleri gorunce eksileri
@Hayaller35 tatlim bi akrostis de sana yogurt ye zehirlemesin :)))))
Hayirlisi olsun Saadetim..Biz bazı nedenlerden dolayı erteledik doktorla konuştum marta ertelemek daha iyi olur dedi oda.
Sanada annenede masallah canim.
agzinin tadini biliyor esek sononu firinda zeytinyagli yapiyorum tek kisilik on numara oluyor gercekten ama herkes sevmez yani
cok gecmis olsun canim. bizim aile apartmaninda ayni durum gecerli babamdan amcama herkesin bi hastaligi var hic yoksa pskolilojik hastaligi olan bilr var ama neseniz daim olsun Allah saglik sihhat versin
hosgeldin ablacim
saat 5 ten bu yana ayni psikojideyim malesef hic keyfim yokk
sanirim bizde annemle böyleyiz zaten kimse annr kiz olduğumuza inanmiyorda
hosgeldin tatlimm
yesinlerrr yürecigine saglik canim
suan kitap serisini okuyorum 2. ciraktayim.
iyi seyirlerr
sevindim o halde canim sevkimi kirmisti çünkü
keyifsizligimin üzerine nasil sinirlendim anlatamam.
yahu sa na ne seni ne ilgilendirir
insanlarin yasami hakkinda bu kadar özel bi duruma bu sekilde yorum yapmak yenge olsanda sana nasil bu hakki veriyor.
asyamm bu tarz seylere kulak tikayamazsin ama susarak susturamazsin.tavrini koy lutfen ve seni uzmelerini izin verme suan istemiyoruz de mesela ne bilim daha doyamadik birbirimize de kendini suclu hissetme o psikolojiye sokma Allahim suan nasip etmediyse vardir bi bildigi. kendini bilmeyen cahil insanlarin laflariyla sakin kendini gelecekteki bebegini üzme olur mu ??
Rica ederim :)Tamam çok teşekkür ederim:)
Sende de ne cevherker varmis :)Birinciler kraliçesiyim
Uğraşma boşuna rakibeciğim
Sessiz geleceğim
Ekranını süsleyeceğim
@Hayaller35 şampiyon
Olamaz gerçekten zehirlenmişim
Pasam iyi ablacim, konusmak mi bizimki hic susmuyor, biran bile.öyle canım, şişkinlik oluyor
kuzular iyiler , senin paşan nasıl
iyice konuşuyordur artık
bizim ufaklık kitabı alıyor eline okuyor gibi anlatıyor anlatıyor, yarısı anlaşılmıyor ama :)
Afiyet olsun pasama , sifa olsun...Geçmiş olsun.
Hoşgeldin :)
Hoşgeldin; )
Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.
Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .
Hoşgeldin canım.
Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)
Bak duygusala bağladı hatun:)
Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
Ben herkesten korkuyorum zaten:
Pestil mi ahhh ahhhhmenümü yazayım
sabah
1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim çavdar
1 kk peynir
öğlen
1 tabak etli bamya
ara 1 ayva
1 bardak kefir
akşam
1 tabak etli bamya, 1 kase yoğurt
ara avuç içi kadar pestil
1,5 lt su, bolca şekersiz çay
spor yok malesef
Canim Demet ve diger kizlar yazmislar bende sonuna kadar onlarar katiliyorum.bu tip insanlar 1 tane değilki kapıda ayaküstü durduğunda bile ne sözler duyuyorsun kısır lafından nefret ediyorum kv ağzında sürekli kısır lafı vardır benim durumumdan haberi yok henüz biz düşünmüyoruz sanıyor ama başkalarıyla ilgili konuşurken bile hep o kelimeyi kurar uyarırım yine söyler..yani ne söylersem söyleyeyim kendimi üzmekten harapta etsem toplumdaki psikoloji ya eşin seni boşar yada üstüne kuma getirir..ben bu kumayı da etraftan çok duydum milletten önce yine pek kaale almasamda şu an tedavi sürecinde zaten tedavi zorlayıcı bu konuşmalar daha da yıpratıcı..beni asıl korkutan eşim![]()
Nasil bir acikmissam demekk saldirmisim :)Kahvaltı biraz çok olmus sanki ya sadece tost ya da yumurta olsayms iyiyms
spor süper :)
Gelin bize bu aksam mangalda somon var :)Biz de firinda yaptiriyoruz. Izgaranin tadi bir baska tabi:) Ben de bayilirim somona. Olsa da yesek, cok canim cekti:)
Canim kimseye ozelinizi soylemek zorunda degilsiniz.eşim benim çocukluk aşkım,ilk aşkımdı ve son oldu....11 senedir benim hayatımda ve onu çokkk iyi tanıyorum gülümm ailesine karşı çok istikrarsızdır ailesi bu durumu öğrendiğinde dik durup çatır çatır konuşacak birisi değil karışmayın der ama onu söylerken ezilip büzülerek söyler...ailesinden biri bişey dediğinde ters bir yorum yaptığında sesi içine kaça kaça cvp verir atıyorum eltim veya abisi veya babası..işte bu durumlar beni kahreder![]()
Oyy masallah mavisim :)Yawrukush evet tatlış 2.kez teyziş olacamm :)) çok mutluyum :))
Bekliyoruz Ebrusum :)
Saadetim ben sana daha güzelini yazarım![]()
Kiskananlar catlasin, kiskananlar catlasin :)Sizinkisi bir aşk hikayesine döndü :))
Iyi istirahatler canim benim :)Guzeller ben uyuyayim. Iyi geceler, Allah rahatlik versin![]()
Iyi uykular Sibelim..Herkese iyi geceler ben de duş alıp yatayim . Bu arada jillian bitti Allahım şükür Yarabbim :))
Allah kabul etsin ablam.Iyi geceler canlar menü
Sahur:tost süt mistik cay bir mandalina
Iftar:mercimek corbasi balik salata mantar kavurma bir adet irmik helvasi bol xay yesilcay mistikcay
Spor:jillian 3.level son gün
Leslie 3 mile
Iyi geceler mavisim..İyi geceler kızlar:)
Iyi geceler canim :)İyi geceler kızlar :)
Menunde sporunda cok guzel canim, tebrikler :)Slm kızlar bugünkü Menüm
Sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Zeytin
Havuç
2 b. Limonlu su
Ara
Sade Türk Kahvesi
Aksam
Tavuk
salata
2 lt su,yesilcay
3 mile Leslie
H
Jillian 1
Ben sadece duduklude iyice biyle etleri dokulene kadar hasliyorum oyle cik cik fazla su da koymuyorum o sekilde sirke ve sarimsakla tuketiyoruz. Hic agir olmuyor terbiyeliden cok daha lezzetli oluyorKizlar ben paca corbasi yapicam fakat icine unda koymam lazim ama beyazlari tukeymiorum kotu bi eykesi olutmu acep kilo vermede yavaslama gibi gibi
Tesekkur ederimm..Hoşgeldin canım.
Amin canım çok değil 2 sene sonra oğlun sana arkadaş merak etme
harikasin canim :)
Cok tesekkur ederimmm
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)
kolay gelsiinn:)
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)
bende isterim siir amazonum:)
hayiiiiin blincik:)
ssssshh caktirma kuzum:)
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)
oyy yesinler o etobur pasayi:)
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)
super gidiyorsun masallah canim:)
hosgeldin canim :)
agzinin tadini biliyor esek sononu firinda zeytinyagli yapiyorum tek kisilik on numara oluyor gercekten ama herkes sevmez yani
cok gecmis olsun canim. bizim aile apartmaninda ayni durum gecerli babamdan amcama herkesin bi hastaligi var hic yoksa pskolilojik hastaligi olan bilr var ama neseniz daim olsun Allah saglik sihhat versin
hosgeldin ablacim
saat 5 ten bu yana ayni psikojideyim malesef hic keyfim yokk
sanirim bizde annemle böyleyiz zaten kimse annr kiz olduğumuza inanmiyorda
hosgeldin tatlimm
yesinlerrr yürecigine saglik canim
suan kitap serisini okuyorum 2. ciraktayim.
iyi seyirlerr
sevindim o halde canim sevkimi kirmisti çünkü
keyifsizligimin üzerine nasil sinirlendim anlatamam.
yahu sa na ne seni ne ilgilendirir
insanlarin yasami hakkinda bu kadar özel bi duruma bu sekilde yorum yapmak yenge olsanda sana nasil bu hakki veriyor.
asyamm bu tarz seylere kulak tikayamazsin ama susarak susturamazsin.tavrini koy lutfen ve seni uzmelerini izin verme suan istemiyoruz de mesela ne bilim daha doyamadik birbirimize de kendini suclu hissetme o psikolojiye sokma Allahim suan nasip etmediyse vardir bi bildigi. kendini bilmeyen cahil insanlarin laflariyla sakin kendini gelecekteki bebegini üzme olur mu ??
Geçmiş olsun.
Hoşgeldin :)
Hoşgeldin; )
Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.
Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .
Hoşgeldin canım.
Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)
Bak duygusala bağladı hatun:)
Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
Ben herkesten korkuyorum zaten:
canim corbaya cok fazla un koyulmuyor ki?Kizlar ben paca corbasi yapicam fakat icine unda koymam lazim ama beyazlari tukeymiorum kotu bi eykesi olutmu acep kilo vermede yavaslama gibi gibi
super gidiyorsun amazonum :)Eki Görüntüle 1749736 Eki Görüntüle 1749737 120 dk
70 kmYawrukush ozgem bu performansimi sana armagan ediyorum sadik destekcim ve dusa gidiyorum. Iyi gecelerEki Görüntüle 1749738
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
hawar | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
Yseeminn | - | ![]() ![]() | - | ![]() | ![]() | - | - |
edsofi | - | - | ![]() | - | ![]() ![]() | - | - |
zoombiiee | - | - | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
Slm09 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
AKovser | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
zey zey | - | - | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
Zeynepela07 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
Hayaller35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
saricicek123 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
gogo2405 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | - |
Mavibocuk | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
D3S1R3 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
seyhan77 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
haeshin | ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
Saadetim33 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |
shrr | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - | |
asya_01 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | - | - |