Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah gülüm yeğenimize iyi bakıyon değil miKilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30
Tamam gülüm yüzünü kara çıkarmayacağım bu defaTebrik ederim gülüm, bir daha ki yarismada sana siir yazacagim :)
Gel bitanem gel:)) Ben hamileyken hep kilo alıyordum ya sandım herkes benim gibi olacak Hahahaha :)))))Canim beyin detoksunu biliyormusun?
Bir seyi hayatindan 21 gün boyunca cikarmayi basarirsan bir daha canin onu cekmiyormus kolay kolay.
#direnpakizee :))) tatlilari görmezden gelmeye calis, tatli krizlerini de caylarina tarcin ekleyerek yenebilirsin yahut tarcinli süt ile :)
Insallah gülüm cok isterim seni ve o yakisikli oglunu görmeyi
Olsun kiz yesin varsin, sayesinde eksiliyor bir seyler
200 grama sen kilo mu diyorsun![]()
Sen de farketmemiş miydi kuzum ? Başla bakalım hayırlısı olsun.Bugün ben yine jilliana başlıyorum sizdeki gördüğüm incelmeden sonra heves ettim yenidenBu sefer başarırım umarım :))
Olsun 100 gr da iyidir.fiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
geldin bile haftaya gecersin beni yazdım buraya:)hemen 29 beden bir kot dene:)
Tebrikler canım.Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Öyle olduğu zamn ilk sayfada tabloya bak.Tartıldım kuzum geçen haftayı hatırlamadım bir an
Olabildigince dikkat ediyorum kuzumMaşallah gülüm yeğenimize iyi bakıyon değil mi
Oy kiyamam ben sanaTamam gülüm yüzünü kara çıkarmayacağım bu defa![]()
Ben hamile kalmadan 3 haftada 3 kilo aldim o yüzden bir adim öndeyimGel bitanem gel:)) Ben hamileyken hep kilo alıyordum ya sandım herkes benim gibi olacak Hahahaha :)))))
Gülüm inancını yitirmek yok hep 1 kilo versek pat diye o zaman verdiğimiz kiloların değerini anlamayız ki.bazen zorlayacak bazen duracak ki değerini bilelim.♥fiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
Canım ben 4 gün yaptım fark edecek kadar olmadı:)) bacaklarımdan yürüyemedim bide üstüne + gördüm kötü etkiledi beniSen de farketmemiş miydi kuzum ? Başla bakalım hayırlısı olsun.
.
Tamam gülüm hiç akıl etmedimGel bitanem gel:)) Ben hamileyken hep kilo alıyordum ya sandım herkes benim gibi olacak Hahahaha :)))))
Sen de farketmemiş miydi kuzum ? Başla bakalım hayırlısı olsun.
Olsun 100 gr da iyidir.
Tebrikler canım.
Öyle olduğu zamn ilk sayfada tabloya bak.
Sağol kuzumOlabildigince dikkat ediyorum kuzum
Oy kiyamam ben sanasen hic üzülme saadetim, en önemlisi senin kilo vermendi, biraz daha hafifledigine göre görev tamamdir
Ben hamile kalmadan 3 haftada 3 kilo aldim o yüzden bir adim öndeyim![]()
Ayy şoka girsin tatlış:))Aynisi bende de var, yaslaninca kamburluga yol aciyor
Dik durunca sanki bir taraflarimi zorla göstermeye calisiyormusum gibi hissediyorum :)
Nerede olduklarini tam bilmiyorum gülüm, esimin akrabalari... Gelirsem haber ederim ♥
Bisikletin de hayirli olsun canemin :* iyi günlerde kullan
Tebrikler ablacim, insallah en kisa zamanda 65 i görmekte nasip olur :)
Allah kabul etsin ablacim
Hosgeldin ablacim ♥
O zaman bu da senin kizlara gelsin :)
![]()
Ablacim disci korkulacak bir yer degil :)
Benimde gitmem lazim... hic korkmam kendilerinden :)
Masallah merveme :) harika gidiyorsun kuzum, eniste seni taniyamayacak :)
Insallah sonucuda güzel olur canim, hayirlisi olsun.
Tebrik ederim ablacim ♥ sen mezun olmuyormuydun kiz?
Tebrikler canim cok güzel bir baslangic olmus :)
Tebrik ederim cicegim güzel gitmis :)
Hedef de düsürülmüs masallah masallah :)
Tebrikler :)
Hem basenini hemde kilonu yemis jillian hanim :)))
Tebrik ederim ablacim :)
63.8 diye not etmisim ben gülüm, ilk sayfada tablomuz var oradan bakabilirsin :)
Naptin kiz sen :))) eee tabi adina siirler miirler yazilinca iyice costun :)))
Tebrik ederim ablacim süpersin :)
Tebrikler canım:)Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30
Haftaya fazla gideceğinden eminim kuzum hiç yoktan iyidir, maaşı alıyım ilk işim o olacak zatenfiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
Sağol gamzelim inşallah inşallah :))Hayirli olsun canim, jillian seninde kilolarini ve cm'lerini yesin :)))
Oo maşallah tatlım güzel gitmiş:)günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:63,90
Fark :1,2
Bu hafta :62,70
Yüzde :1,9
Haftaya hedef :60
ben takıma alındım herhalde :) alınmasam da mühim değil ben buralarda takılırım
ben geçen haftaki kilomu pazartesi tartılmıştım en son onu yazdım sıkıntı olmaz herhalde
dün akşam misafirlerim vardı kendimle tamamen savaş verdim yarını da atlatırsam bu diyet yaşam şekli haline dönüşür herhalde
Neden kuzum ?
Ooh gel gel tatlış:))Bugün ben yine jilliana başlıyorum sizdeki gördüğüm incelmeden sonra heves ettim yenidenBu sefer başarırım umarım :))
Canım bazen duraklamaya girersin üzülme bak 100gram da gayet iifiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
Tebrikler canım:)Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Bazı ailevi problemler var bu hem kilo vermemi etkiliyor hem sık girmeye fırsat bulamıyorumNeden kuzum ?
Olur gülüm 6 kasimda listeye giris yapmissin 2 ayin dolmus.
Tebrikler mavisim ♥Bildirim
Geçen hafta:66.0
Bu hafta:65.8
Fark:0.2
Yüzde:0.303
Teşekkürler canımOlur gülüm 6 kasimda listeye giris yapmissin 2 ayin dolmus.
Tebrikler mavisim ♥