Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gel bitanem gel:)) Ben hamileyken hep kilo alıyordum ya sandım herkes benim gibi olacak Hahahaha :)))))
Bugün ben yine jilliana başlıyorum sizdeki gördüğüm incelmeden sonra heves ettim yeniden Bu sefer başarırım umarım :))
Sen de farketmemiş miydi kuzum ? Başla bakalım hayırlısı olsun.
Olsun 100 gr da iyidir.
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Tebrikler canım.
Tartıldım kuzum geçen haftayı hatırlamadım bir an
Öyle olduğu zamn ilk sayfada tabloya bak.

Maşallah gülüm yeğenimize iyi bakıyon değil mi
Olabildigince dikkat ediyorum kuzum
Tamam gülüm yüzünü kara çıkarmayacağım bu defa
Oy kiyamam ben sana sen hic üzülme saadetim, en önemlisi senin kilo vermendi, biraz daha hafifledigine göre görev tamamdir
Gel bitanem gel:)) Ben hamileyken hep kilo alıyordum ya sandım herkes benim gibi olacak Hahahaha :)))))
Ben hamile kalmadan 3 haftada 3 kilo aldim o yüzden bir adim öndeyim

Gülüm inancını yitirmek yok hep 1 kilo versek pat diye o zaman verdiğimiz kiloların değerini anlamayız ki.bazen zorlayacak bazen duracak ki değerini bilelim.♥

Sen de farketmemiş miydi kuzum ? Başla bakalım hayırlısı olsun.

.
Canım ben 4 gün yaptım fark edecek kadar olmadı:)) bacaklarımdan yürüyemedim bide üstüne + gördüm kötü etkiledi beni
sonraya bırakmıştım, şimdi fazla + çıkarmaz umarım ölçüleri aldım bakalım ben ne kadar küçüleceğim :))

Tamam gülüm hiç akıl etmedim

Sağol kuzum

Ayy şoka girsin tatlış:))
Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30
Tebrikler canım:)

Haftaya fazla gideceğinden eminim kuzum hiç yoktan iyidir, maaşı alıyım ilk işim o olacak zaten

Oo maşallah tatlım güzel gitmiş:)

Bugün ben yine jilliana başlıyorum sizdeki gördüğüm incelmeden sonra heves ettim yeniden Bu sefer başarırım umarım :))
Ooh gel gel tatlış:))
Canım bazen duraklamaya girersin üzülme bak 100gram da gayet ii
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Tebrikler canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…