hmm onu unutmuşum pardonşimdilik 60 diyelim esasen 56-58 istiyorum ama öncelik 60 olarak not edebilirsiniz teşekkürler
Canim aramiza hosgeldin, bebegini Allah bagislasin ♥
Insallah en kisa zamanda hedefine ulasip fit bir anne olursun :)
Estagfurullah ablam ♥
iyiyiz Allaha sükür ablam :) sen nasilsin? attin mi sinav stresini üstünden?
Cok sükürAttim attim
Amin insallahay çok teşekkür ederim hepimiz fit olalım inşallah
Canim her aksam yedigimizi ictigimizi ve yaptigimiz egzersizi liste halinde yaziyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz:)
uygulamasi yok canim, explorer üzerinden girebiliyorsun sadece.yalnız kadınlar kulübünün telefon da uygulaması yok mu benim ev de pc m yoktelefon da da bulamadm yazamazsam gruptanda çıakrılırım nasıl yapsak
hmm eskiden vardı kaldırılmış demekki tamam explorer dan baglanıırm o aklıma gelmemiştiuygulamasi yok canim, explorer üzerinden girebiliyorsun sadece.
evet okudum bende bu aksam dan itibaren yediğim içtiğim şeyleri yazıcam tartılma kısmı sanırım haftaya mı kaldı zaten 77 yim
77 yi baslangic kilon olarak alacagiz canim. Gelecek cuma dedigim sartlarda tartilip kilo bildirimi yaparsin:)
Evet yaklasik 1 sene önce uygulamasini indirmistim ama calismiyor diye sildim, bir zaman sonra tekrar baktigimda uygulamayi da bulamadim. Kökten sildilerse demekhmm eskiden vardı kaldırılmış demekki tamam explorer dan baglanıırm o aklıma gelmemişti
aslında pratik bir uygulamaydı neyse artık internetten girerim diyetler nasıl gidiyor herkes maşallah kg verio gunun 1.-2. ve3. de belirlenmiş bnmde yaşam standardm oldu diet hem dikkat etmekle mesgulum bazen kaçırsamdaEvet yaklasik 1 sene önce uygulamasini indirmistim ama calismiyor diye sildim, bir zaman sonra tekrar baktigimda uygulamayi da bulamadim. Kökten sildilerse demek
Tebrikler kizlar...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.9 kilo hafifleyen @edsofi arkadasimiza ait
2. sirada 1.4 kiloyla onu takip eden @haeshin yer aliyor
3.'lük 1.2 kilo kaybeden @pakizee'ye gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @asya_01 ve @Yseeminn'ide
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Hosgeldin melinda23aslında pratik bir uygulamaydı neyse artık internetten girerim diyetler nasıl gidiyor herkes maşallah kg verio gunun 1.-2. ve3. de belirlenmiş bnmde yaşam standardm oldu diet hem dikkat etmekle mesgulum bazen kaçırsamda
Canim ben bu takim sayesinde 7 ay icinde 13 kg verdim, eminim sende güzel sonuclar elde edeceksin :)aslında pratik bir uygulamaydı neyse artık internetten girerim diyetler nasıl gidiyor herkes maşallah kg verio gunun 1.-2. ve3. de belirlenmiş bnmde yaşam standardm oldu diet hem dikkat etmekle mesgulum bazen kaçırsamda
13 kg muCanim ben bu takim sayesinde 7 ay icinde 13 kg verdim, eminim sende güzel sonuclar elde edeceksin :)
74,5 ile baslamistim, 61,4 e kadar düstüm amaaaa sonra geri aldim13 kg musen ne diyosunnn bravo ya valla cok tebrık ederim..
Kilo yarisi haftaya kadar kim cok verecek yarisalimmihb yarış mı yapcaksn seyhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?