vuhhhuu menü zalımmm, biz iyiyiz canım haberler sen de ? nasıl geçiyorSelam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malumBurda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:
Sabah:
5 sigara böreğiaz yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin
Öğlen:
4 diyet gevrek
Ara:
2 bisküvi, bir gofret
Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata
Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah
Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa
yiyerek direniyor mügecan =)Muge cok cok yuz o sigara borekleri erimez baska turlu:)) nasil direnmekmis buu :)
Bizim kaderimiz diyelim canım hemşirelik nöbetli meslek maalesef sürekli gündüz çalışmak istesem bile en az 3-4 nöbet tutmak zorundayım. Ama şikayetçi değilim iznini kullanıyorum hafta içi 16 - 08 haftasonu 24 st nöbet tutunca 3 gün işe gelmiyorum.
Kolay gelsin canım yarın yoğun geçecek günün. Benim kızımda 26 mayısta dans gösterisi var şimdiden ayarlıyo benim gitmemi izin ayarlıycam inşallah eşimde gelebilir.
gormez miyim canim
hemen vazgecme yahu bir dene Edam
ohh ohhh kendine gelmissindir Busem, seni cok seviyorum ben ya
canim persembeleri dinlenme gunumuz sadece isteyenler yuruyus yapiyor..
kizz bugun dinlenme gunumuz dunde yazmistim
zipladin mi yoksa
harikasin, masallah
olsun guzelim, boyle boyle bir bakacaksin ki yol bitmis, is sahibi olmussun
iyiyiz kuzum cay iciyorum gel buyur
oyy kolay gelsin canim...
amaninn gitmesin internet, sohbetini ozleriz Fatimem
hadi ya 27000 mi nasil unuttum ben bunu, gercekten mi
canim persembeleri dinlenme gunumuz ya hic egzersiz yapmiyoruz, ya da cok hafif yuruyus yapiyoruz.
cuma sabahlari ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse ciplak tartilip oglen en gec 12ye kadar kilomuzu burada paylasiyoruz.
bunun haricinde hergun aksam tum yediklerimizi, ictigimiz su ve bitki caylarini ve yaptigimiz egzersizlerimiz toplu halde yaziyoruz.
ben hergun bu menu ve sporlar icin tablo hazirliyorum, gerekirse ceza yaziyorum
birde persembe haric hergun icin gunluk egzersiz paylasiyorum sabahtan gece23.e kadar herkes yapabilidigi kadar yapip, 23teYawrukush seklinde beni etiketleyerek kac adet yaptigini yaziyor, ilk 3u belirliyoruz :)
gecmedi mi kuzum, insallah biran once gecer agrilarin
canim cok sevindim, antibiyotige gerek kalmamis, insallah atesi de biran evvel duser
bugun ne cok yorulmussun amazonum
ben okurken yoruldum
ne iricesi ayol, zapzayif kaldin, gormesek inanacagiz
ziplama yapma ablam dinlen bugun
Hay Allah ya son dakikada sIkIsmissiniz canim..
umarim guzel gecer gosteriniz, kolayliklar diliyorum
Yawrukush canım, çok teşekkür ederim. Yarın da yoğun olucam gidip izlicez oğluşumu :)
az yemissin guzelim
iyi yapmissin ablam
afiyet olsun canim
canim guzelim regli artisi bu takma nolur kafana
regli gecsin misliyle gidecek kilolar
ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
Asyaca Evet canım. Ev işi çok nankör ama yapmadan da olmuyor devamlı elim evin üzerinde yoksa başa çıkamıyorum :)
çok sabırsızımmm
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
inşallahh canımm
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınn
canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinle
canim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)
canim bende cok heyecanliyim:))
afedersin bir tanem , unutmusum:)
oy oy oy bu ne menu kuzum :))
allahtan yuzmussun:)
Selam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malumBurda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:
Sabah:
5 sigara böreğiaz yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin
Öğlen:
4 diyet gevrek
Ara:
2 bisküvi, bir gofret
Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata
Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah
Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa
Yawrukush kaptanim benim karnim sallanio besik gibi yaglar kaldi ben mekik ceksem gunluk toparlanir kas olurmu ? Hergun sitandart kac tane cekmem lazim ? Ole olabilmesi icin ?
Gidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
Ablacım şöyle izah edeyim ben sana ben günlük bir paket çikolata biteren insanım hatta daha fazlasını bile yerim benim için yemek değil çikolata, içeçek di herşey. Zaten 3 aydır nerdeyse içeçeği ağzıma sürmüyorum hiçbir şekilde. Hamur işleri, ekmek, makarna vsde ağzıma koymuyorum ilk haftalar çikolatada yemiyordum ama artık iradem git gide düşmeye başladı çikolatasız yapamıyorum en azından haftada 1 kere yiyorum. Bide inadına annem gidipi alışverişe en sevdiğim çikolataları almazmı resmen nefsimle savaşa giriyorum ama çok şükür arada bir 1-2 kaşık nutella dışında yemedim hiç o çikolataları. Gerçektrn benim gibi biri için sınırları fazlasıyla zorluyorum ben çikolata konusunda. Dediğim gibi günde 1 paket bazen daha fazla çikolata yerdim heleki böyle regl zamanlarında yemek yemez sadece çikolata yerdim ama irademin son noktasınıda kullanacam bu hafta yememeye çalışcam bakalım ama başaracakmayım bilememayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
çok sabırsızımmm
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
inşallahh canımm
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
İnşallah ablacım inşaallah çok az kaldı 9 haftam kaldı ama 4 haftası zaten oruç. Nasıl vercem ben ya yazın düğün var bu tiple nasıl elbise giycemcanim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)
canim bende cok heyecanliyim:))
afedersin bir tanem , unutmusum:)
oy oy oy bu ne menu kuzum :))
allahtan yuzmussun:)
Hah benim gibi dusunen bir zihni sinir dahaGidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
Bende iyiyim bitanemm:)Neler yapıyosun?iyiyiz kuzum sen nasilsin?
Ceza falan diye abarttım ama çok küçük bir parçayďı 2 parmağım kadar diyeyim.ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
çok sabırsızımmm
inşallahh canımm
4 bardak maydanoz suyu mu ictin kaptanim, vallahi bravoSabah
sahan da yumurta
zeytin
peynir
kaju, ceviz
domates
salatalık
Öğlen
Türk kahvesi 2 fincan, soda
4 bardak maydanoz suyu
Akşam
Balık
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
İlerleyen saatler de 2 fincan da yeşil çay tüketicem.
sporun dibine vurdun canim45.1 km velespit ekliyorum sporumaYawrukush um
insallah yarin cok guzel gecer, simdiden keyifli gosteriler diliyorumÇok sağol canım traş ettirdik, yıkadım şimdi. Umarım yarın keyifli geçer :) Doğum izninde olmam bu sene için avantaj.. yoksa izin konusu problem maalesef. Umarım sende ayarlarsın iznini canım. Zaten çalışıyoruz, bari özel günlerinde bizde diğer veliler gibi yanlarında olalım.
canim hergun 10 dakika bu egzersizi yap.Yawrukush kaptanim benim karnim sallanio besik gibi yaglar kaldi ben mekik ceksem gunluk toparlanir kas olurmu ? Hergun sitandart kac tane cekmem lazim ? Ole olabilmesi icin ?
benim beyin terk gulum, yarim akilla idare ediyorumŞaka yapıyordum canım ya, o kadar şeyle ilgileniyorsunn bir geçmiş sporumuz eksik kalsınn
cok guzel olmus canimHerkese merhabaa
SABAH
1 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 su bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
1 sade Türk kahvesi
ÖĞLE
4 yk barbunya yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ARA
Yeşilçay ve süt arttırıcı çay ( humana still tea )
AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ARA
3 hurma yiyeceğim
3 litre su ( yatmadan içmiş olacağım)
siyah çay demledim içiyorum.... ( hiç bir içeceğime şeker kullanmıyorum.)
Bugün spor yapmadım, dinlendiriyorum kendimi. Yarın bakalım tartı ne gösterecek. Bugün aranıza katılışımın 1. haftası... Bir haftadaha denemedeyim. Umarım güzel sonuçlar alırım yarın... )
hafiflersin kaptanimGidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
canim umitsizlige kapilmaAblacım şöyle izah edeyim ben sana ben günlük bir paket çikolata biteren insanım hatta daha fazlasını bile yerim benim için yemek değil çikolata, içeçek di herşey. Zaten 3 aydır nerdeyse içeçeği ağzıma sürmüyorum hiçbir şekilde. Hamur işleri, ekmek, makarna vsde ağzıma koymuyorum ilk haftalar çikolatada yemiyordum ama artık iradem git gide düşmeye başladı çikolatasız yapamıyorum en azından haftada 1 kere yiyorum. Bide inadına annem gidipi alışverişe en sevdiğim çikolataları almazmı resmen nefsimle savaşa giriyorum ama çok şükür arada bir 1-2 kaşık nutella dışında yemedim hiç o çikolataları. Gerçektrn benim gibi biri için sınırları fazlasıyla zorluyorum ben çikolata konusunda. Dediğim gibi günde 1 paket bazen daha fazla çikolata yerdim heleki böyle regl zamanlarında yemek yemez sadece çikolata yerdim ama irademin son noktasınıda kullanacam bu hafta yememeye çalışcam bakalım ama başaracakmayım bilemem
İnşallah ablacım inşaallah çok az kaldı 9 haftam kaldı ama 4 haftası zaten oruç. Nasıl vercem ben ya yazın düğün var bu tiple nasıl elbise giycemartık kendime inançımda kalmadı başaramam gibime geliyor yani 60ı görmeye bile ümidim kalmadı nerdeyse tam 66 olcam birden 69 oluveriyorum
iyiyim kuzum ailelerle kamerali gorustuk.Bende iyiyim bitanemm:)Neler yapıyosun?
afiyet olsun canim, yuruyuste yapmissinBugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Biber
Sahanda yumurta
Tahinli pekmez 3 çay kaşığı kadar
Şekersiz çay
4 adet zeytin
Ara
1 adet elma
Öğle
Sulu yemek
Salata
1 dilim ekmek
Ara
4 adet çağla
Akşam
Karnabahar yemeği
Yoğurt
Çorba
Ekmek yok
Su 2.5 litre
Adım 10250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?