Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vuhhhuu menü zalımmm, biz iyiyiz canım haberler sen de ? nasıl geçiyor

Çok sağol canım traş ettirdik, yıkadım şimdi. Umarım yarın keyifli geçer :) Doğum izninde olmam bu sene için avantaj.. yoksa izin konusu problem maalesef. Umarım sende ayarlarsın iznini canım. Zaten çalışıyoruz, bari özel günlerinde bizde diğer veliler gibi yanlarında olalım.

canim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)

canim bende cok heyecanliyim:))

afedersin bir tanem , unutmusum:)

oy oy oy bu ne menu kuzum :))
allahtan yuzmussun:)

Şaka yapıyordum canım ya, o kadar şeyle ilgileniyorsunn bir geçmiş sporumuz eksik kalsınn

Ne güzellll iyi tatiller canım. Ama tatilde dikkat et :) Bol bol yüz valla benim yerimede yüz 3 kulaç 1 nefess :)
Deli kalori yakarsın orda valla...

Yawrukush kaptanim benim karnim sallanio besik gibi yaglar kaldi ben mekik ceksem gunluk toparlanir kas olurmu ? Hergun sitandart kac tane cekmem lazim ? Ole olabilmesi icin ?

Beni dinle senn Edammmm, ilk günn 1500-le başla, her gün 500 artırrr göbek değil kemiğin bile kalmazz

Herkese merhabaa
SABAH
1 Haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 su bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği

ARA
1 sade Türk kahvesi

ÖĞLE
4 yk barbunya yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ARA
Yeşilçay ve süt arttırıcı çay ( humana still tea )

AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ARA
3 hurma yiyeceğim

3 litre su ( yatmadan içmiş olacağım)
siyah çay demledim içiyorum.... ( hiç bir içeceğime şeker kullanmıyorum.)

Bugün spor yapmadım, dinlendiriyorum kendimi. Yarın bakalım tartı ne gösterecek. Bugün aranıza katılışımın 1. haftası... Bir haftadaha denemedeyim. Umarım güzel sonuçlar alırım yarın... )

Ablacım şöyle izah edeyim ben sana ben günlük bir paket çikolata biteren insanım hatta daha fazlasını bile yerim benim için yemek değil çikolata, içeçek di herşey. Zaten 3 aydır nerdeyse içeçeği ağzıma sürmüyorum hiçbir şekilde. Hamur işleri, ekmek, makarna vsde ağzıma koymuyorum ilk haftalar çikolatada yemiyordum ama artık iradem git gide düşmeye başladı çikolatasız yapamıyorum en azından haftada 1 kere yiyorum. Bide inadına annem gidipi alışverişe en sevdiğim çikolataları almazmı resmen nefsimle savaşa giriyorum ama çok şükür arada bir 1-2 kaşık nutella dışında yemedim hiç o çikolataları. Gerçektrn benim gibi biri için sınırları fazlasıyla zorluyorum ben çikolata konusunda. Dediğim gibi günde 1 paket bazen daha fazla çikolata yerdim heleki böyle regl zamanlarında yemek yemez sadece çikolata yerdim ama irademin son noktasınıda kullanacam bu hafta yememeye çalışcam bakalım ama başaracakmayım bilemem
canim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)

canim bende cok heyecanliyim:))

afedersin bir tanem , unutmusum:)

oy oy oy bu ne menu kuzum :))
allahtan yuzmussun:)
İnşallah ablacım inşaallah çok az kaldı 9 haftam kaldı ama 4 haftası zaten oruç. Nasıl vercem ben ya yazın düğün var bu tiple nasıl elbise giycem artık kendime inançımda kalmadı başaramam gibime geliyor yani 60ı görmeye bile ümidim kalmadı nerdeyse tam 66 olcam birden 69 oluveriyorum

Ceza falan diye abarttım ama çok küçük bir parçayďı 2 parmağım kadar diyeyim.

4 bardak maydanoz suyu mu ictin kaptanim, vallahi bravo

45.1 km velespit ekliyorum sporuma Yawrukush um
sporun dibine vurdun canim

insallah yarin cok guzel gecer, simdiden keyifli gosteriler diliyorum
buarada nerede calisiyordun canim?

Yawrukush kaptanim benim karnim sallanio besik gibi yaglar kaldi ben mekik ceksem gunluk toparlanir kas olurmu ? Hergun sitandart kac tane cekmem lazim ? Ole olabilmesi icin ?
canim hergun 10 dakika bu egzersizi yap.
haftada bir degistireyim egzersizini bana hatirlat 1 hafta dolunca olur mu?

Şaka yapıyordum canım ya, o kadar şeyle ilgileniyorsunn bir geçmiş sporumuz eksik kalsınn
benim beyin terk gulum, yarim akilla idare ediyorum

cok guzel olmus canim

Gidim de kaşımı bıyığımı alim, yarın tartı ya faydası olur
hafiflersin kaptanim

canim umitsizlige kapilma
eger ki bu regli bu hafta gelmeseydi sen ekside degil miydin guzelim?
eksideydin!!
her hafta gidiyor mu kilolar, gidiyor..
ustune spor yapiyorsun, ben diyorum hep sana 60 kilo oldugunda, egzersiz yaptigin icin duzenli 55 gibi goruneceksin.
yarin tarti sonrasi kendine odul ver, yeni bir baslangic yap haftaya fistigim

Bende iyiyim bitanemm:)Neler yapıyosun?
iyiyim kuzum ailelerle kamerali gorustuk.
oglanin ara ogununu yedirdim
simdide pingisayarimi aldim size bakiyorum canim
sen neler yapiyorsun, cebir dersini hallettin mi

afiyet olsun canim, yuruyuste yapmissin

Menüm
Sahur
5 kayısı kurusu
2 dilim çavdar ekmeği, peynir
su

İftar
1 kase yoğurt çorbası
azıcık pilav (kendim yaptım diye demiyorum ama berbattı, lapa ötesi lapa olduu yenilecek gibi değildi zaten )
salatalık, turp

Suyu tam hatırlamıyorum, 1 litreyi geçti sanırım, biraz da içmeğe çalışırım
2 fincan çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…