ohhh ohh süperrInsaallah canim
Maydonozumuda bugun icersem suanda bile guzel bir eksideyimmm
Tamam canimmmm
Cok yoruluyorsun sende uzuluyorum
Su okulum bitsin sana yardim edicem vallaa
Bizler icin ugrasiyorsun
Allah razi olsun
Gunaydin tatlimmn
evet canım kesinliklee öyle oluyor. aslında sağlıklı beslenince daha çok çeşit üretmiş oluyoruz kendi aramızda.Harika burdaki sizin yedikleriniz banada fikir olucak
cansınnn hemde 2 canlıı, ıyk kötü espri tamam sustum.Utanacak bir sey yok deryam, sen keyfe kilo almiyorsun. Elinden geleni yaptigini hepimiz biliyoruz ♥
Allah razi olsun gülüm, o güzel yüreginden öpüyorum bende ♥ iyiki tanimisim sizleri
CanimYawrukush kaptanimiz paylasiyor her gün, gecmise baktim ama bulamadim.
Kizlar bugünün egzersizini bilen bir zahmet yardimci olabilir mi?
papatyammm yarın güzel eksiler gösterirsen hepmiz daha iyi olcazz kocccamancana öperimmNasılsınız canlarım:)
amann canım aman kimseye öyle kafamıza göre antibiyotik başla diyemeyiz. her antibiyotik her enfeksiyona her antibiyotik iyi gelmez. idrar yolu enfeksiyonuna farklı bir grup, kulağa farklı, dişe farklı her antibiyotiğin grubu farklıdır canım. ayrıca dr a başvurmadan ilaç kullanamayız ki her dr da tartışmasız demek değildir. ben antibiyotiğe çok karşıyım vücudun bağışıklığını bozuyor, bağırsak florasını bozuyor ve birrrr sürü zarar.Keske hemen antibiyotik baslasaydin canim doktora birakmasaydin enfeksiyonun atesi cok kotu firladimi allah korusun . yuksek ates e onlem icin menenjit ozel asisini yaptrdinmi ?
kız yürüdükçe karnımdan tıkı gibi ses geliyorr
insallah canım
ben çok şükür iyiyim regl oldum ağrısıyla ugrasıyorum işte.
insallah tatlım beklerim
tatlım bende bundan bahsediyordum ama oda omadı diyorsun 15 dk az olan dosyaları youtube dönüştürücüden de indirebilirisn ama her zaman video olarak inmiyor bak istersen
kızlar tebriklerrrr
elinden geldiğince dikkat edersin tatlım misafir olunca düzen değişiyor malesef
bol bol su iç deryaaa insallah az hasarla atlatırsın
çikolata ve diğer paketli işlenmiş ürünler sana ne kadar zararlıysa kardeşine de o kadar zararlı canım. Çikolata şekerleme vb. yediğimiz de bunları bağırsaklarımız karbondioksite çeviriyor, sonra da mantarlar ve karaciğerimiz etil alkol e dönüştürüyor. çikolata yedikten sonra çocuklar çok mutlu olur çok hareketli olur etkisi bir süre sürer sonra da tekrar canı çeker ve çikolata kriziyle geri dönerler. medical bir sarhoşluk yanii.Kaptanım ben suyu yazmayı hep unutuyorum am günlük 2 litrenin altına inememye çok özen gösteriyorum nutellaya gelince benim 7 yaşında bir kardeşim var annem sırf onun için alıyor evde bir çok çeşit çikolata illaki oluyor onları yememede kararlıyım ama arada bir 1-2 kaşık nutella yiyorum ama dayanamıyorum
Haklısın ama kardeşimde çikolata delisi malesef gerçi bende öyleyim aramızdaki tek fark o kilo almaz ben kilo veremem.ohhh ohh süperr
evet canım kesinliklee öyle oluyor. aslında sağlıklı beslenince daha çok çeşit üretmiş oluyoruz kendi aramızda.
cansınnn hemde 2 canlıı, ıyk kötü espri tamam sustum.
papatyammm yarın güzel eksiler gösterirsen hepmiz daha iyi olcazz kocccamancana öperimm
amann canım aman kimseye öyle kafamıza göre antibiyotik başla diyemeyiz. her antibiyotik her enfeksiyona her antibiyotik iyi gelmez. idrar yolu enfeksiyonuna farklı bir grup, kulağa farklı, dişe farklı her antibiyotiğin grubu farklıdır canım. ayrıca dr a başvurmadan ilaç kullanamayız ki her dr da tartışmasız demek değildir. ben antibiyotiğe çok karşıyım vücudun bağışıklığını bozuyor, bağırsak florasını bozuyor ve birrrr sürü zarar.
kız yürüdükçe karnımdan tıkı gibi ses geliyorr
çikolata ve diğer paketli işlenmiş ürünler sana ne kadar zararlıysa kardeşine de o kadar zararlı canım. Çikolata şekerleme vb. yediğimiz de bunları bağırsaklarımız karbondioksite çeviriyor, sonra da mantarlar ve karaciğerimiz etil alkol e dönüştürüyor. çikolata yedikten sonra çocuklar çok mutlu olur çok hareketli olur etkisi bir süre sürer sonra da tekrar canı çeker ve çikolata kriziyle geri dönerler. medical bir sarhoşluk yanii.
Günaydın kaptanım çok şükür sen? Havalar nasıl düzeldimi birazCanlarim bugun gec kalktim, gece uyuyamadim, sabahta gec uyandim:)
Nasilsiniz guzeller?
Merhaba canim yagmur suan durdu gunes acti :)Günaydın kaptanım çok şükür sen? Havalar nasıl düzeldimi biraz
Bizim kaderimiz diyelim canım hemşirelik nöbetli meslek maalesef sürekli gündüz çalışmak istesem bile en az 3-4 nöbet tutmak zorundayım. Ama şikayetçi değilim iznini kullanıyorum hafta içi 16 - 08 haftasonu 24 st nöbet tutunca 3 gün işe gelmiyorum.Iyi nobetler ablacigim:) Gunduze gecemiyor musun yoksa gece calismak senin tercihin mi ablam?
Kolay gelsin canım yarın yoğun geçecek günün. Benim kızımda 26 mayısta dans gösterisi var şimdiden ayarlıyo benim gitmemi izin ayarlıycam inşallah eşimde gelebilir.Sabahtan beri koşturuyorum bu evin işleri neden bitmez.. çamaşırdı etrafı topla toz al sil süpür...
yarın da oğlumun 23 nisan gösterisi varmış atılan sms i atlamışım. Oğlumda hayatta bişey anlatmaz meğer kaç tane rolü varmış Hocası ile başka bişey konuşmak için aradığımda dedi yarın 2 de geliyorsunuz dimi dedim nereye :)) kadın şok... Eşimi aradım o da öğleden sonra çok önemli işler toplantılar var hayatta ayrılamam yerimden dedi. bir yandan o üzüldü önceden bilseydim ona göre ayarlardım diye. En kötü ben bebeğimi alıp taksiye atlayacağım ve gideceğim..... Neden erkek çocuklar okulda ne olup bittiğini anlatmaz ki... Benimkine yemekte ne çıktı bugün diyorum bilmiyorum diyor o derece.. :)
ablam sokma hashas eve gozunu seveyim:)Akşam yemeğinden sonra çayla küçük bi parça haşhaşlı katmer yedim kaptanım cezamı alayım peşin peşin zıplamalı olursa yaparım hemen. Nolcak benim bu haşhaşlı zaafım bilmem.
Ay evde yapmıyorum illa bi yerde denkgeliyo dolapta çekilmiş haşhaş duruyo ne zamandır yapmadım yemiyim diye ama illaki birileri yapıyoablam sokma hashas eve gozunu seveyim:)
100 DK olsun ablam..
maydanoz suyu, yesil cay ic ablam.Ay evde yapmıyorum illa bi yerde denkgeliyo dolapta çekilmiş haşhaş duruyo ne zamandır yapmadım yemiyim diye ama illaki birileri yapıyobende yiyorum
ekside misin yerim seniInsaallah canim
Maydonozumuda bugun icersem suanda bile guzel bir eksideyimmm
Tamam canimmmm
Cok yoruluyorsun sende uzuluyorum
Su okulum bitsin sana yardim edicem vallaa
Bizler icin ugrasiyorsun
Allah razi olsun
Gunaydin tatlimmn
Hay Allah insallah doktordan guzel haberlerle donersiniz canim, gecmis olsun prenseseGünaydın kızlar.. En azından umarım sizin için aydındır.
Canım fitil verdiğim halde 38 civarıydı bütün gece ve saat 4e kadar 3 dk da bir ağlayarak uyandı sanırım kulağında birşey varfitil bile ağrısını dindirmedi kuzumun.
Teşekkür ederim kaptanım ama geçe gerçekten kötü geçtibugün doktora gidelim diyoruz. Normalde ilk Ateş'te doktora gitmek pek tarzım değil ama çok ağrısı oldu gece bi göstermek istiyorum..
canim 1 tabak bulgur ve yarim simit ikiside karbonhidrat biraz fazla olmus gulum:)20/04/2016 Menüm
Sabah
Beyaz peynir kibrit kutusundan biraz büyük
bol yeşillik
1,5 dilim yulaflı ekmek
1kupa form kiraz saplı çay
Ara öğün
4Çubuk kraker(eti form kepekli)
1Kupa form kiraz saplı çay
Öğlen
1tabak azyağlı-aztuzlu şehriyeli bulgur pilavı
Domates,salatalık,Bol yeşillik
Ara öğün
200ml light süt
4tane çubuk kraker(eti form kepekli)
Akşam
yarım simit
1-2 dilim beyaz peynir
maydonoz.dereotu
(canım sıkılmıştıda zor yedim)
Ara öğün
Yarım yeşil elma
Gün içinde 4Lt yakın su içtim
2-3Su bardağı yağ yakıcı cayımdan içtim
Yarım saat koşu bandı tepesinde tempolu yürüyüş
10dkk aerobik
ben Ozge 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, suan 2,ye hamileyimNasılsınız kızlar.
Ay hepinizi bi süre karıştırıcam
ohh keyfin, adimlarin bol olsun Buselerin guzeliGunaydin guzel kadinlar bugun persembe veee benim icin sabah yürüyüşü vaktiiii hava sicacik doguya dogru yuruyecegim icin gunes kremimi surdum hayda breee
Darisi bize insallah gulumGünaydin kizlar ♥
Yagmur berekettir Özgem, yagmur yagarken yapilan dualar kabul olurmus :)
Söyledik gülüm herkes sevindi, insallah saglikla gelir kuzularimiz dünyaya.
Cok sagol sayenizde kurtuldum o meretten, belki bana tepki göstermeseydiniz icmeye kalkisabilirdim ♥
Allah kabul etsin gülüm.
Tavrini cok begeniyorum zeynebim, umutsuzluga kapilmayisini takdir ediyorum ♥ Herseyin Allahtan geldigini ve zamani gelince olacaginin bilincindesin masallah. Allah gönlüne göre versin kuzum.
Allah kabul etsin minik kuzu.
Happy moon cok güzel anlatmis edam, hic korkma bilmeden yapilan bir sey orucunu bozmaz.
Bu resimdeki senmisin gülüm? Arkada ki manzara ne güzel öyle insanin calisasi gelmez :))
Gecmis olsun canim, bugün nasil oldu kizin?insallah biran önce düzelir
Gözün aydin anne baba geliyormus, menü konusunda Allah seni kayinvalidenin leziz yemeklerinden korusun :)))
Sagol canim sen nasilsin? Bir zaman sonra ezberlersin :)
Iyi eglenceler abla :)
hayda bree deyince aklima pehlivan geldi, pehlivanlik bir durumunda yok halbuki :)
canim tekrar hosgeldin:)Yawrukush yas 32 evli 2 cocuk sahibi 66 kilo guncel simdilik hedef 60 asik hedef 50 boy 154cm yasadigim sehir bursa dun abesi istigal ile karsilastim ins.kilo verebilirim grup kurallarini okudum katilim formunu bu sekildemi doldurucam simdiden tesekkurler cuma gunu tartilip net bir kilo bildirimide yapicam
evet canim tartilmayi unutmaezberlerim tabeeeee
yarın tartı günü dimi
canimBende emziriyorum su anda diyetisyen bi diyet vermisti ama hic yapamadim simdi tatli yemwmeye calisicam gunde bir kez sutlu tatli 4 ile 6 arasinda yeme hakkim var benim gibi baska emziren varmi acaba
yarina gelecek guzel bir eksi benceGeçen hafta yağlarım eksilmedi
inşallah gitmiştir bu hafta.
elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil su kaynatıp içiyorum gün içinde 2-3 bardak gibi.
iyi yağ yaktırıyo
canim yarin takimimiza geleli tam 14. gunun.aa bunu ben topik olarak açmıştım zamanında :))
hadi inşallah yarın güzel bir eks görürüz , ben bu hafta rahatsızlanınca çok spor yapamadım ama iki gündür azimliyim spora :)) , spor olmadan verilmiyor çünkü
Allah bagislasin canim, kilo verilir kuzularin iyi olsunSaol canim aynen ins citir olucaz biri 5.5 yas diegeri 3 aylik 2.de sezeryan oldumve tam 23 kilo aldim 52 ile hamile kalmistim simdi 66 kiloyum hic dogum yapmamis gibi hic bir koyafetim olmuyor oyleki bazen canim disari bile cikmak istemiyor annemon kiyafetleriyle dolasiyorum kiyafette alirsam bu kiloyu benimserim diye korkuyorum ims.bu takim bana guc verir cok motiveyim su anda
ne yazacaktin kizzzselam güzeller nasılsınız
bişeyler yazacaktım unuttum
Daha iyi mi kuzucuk canim?Tekrar günaydın hanımlarkızımı uyutuyorum öğleden sonra doktora gideceğiz inşallah uyursa evin işlerini bir düzene koymak istiyorum.. İştah da hiç yok acıkmış gibi 2 kaşık yiyip doymuş gibi ağzını kapatıyor inşallah çabuk atlatırız bu sefer..
Durumunda pek bir değişiklik yok hala biraz huysuzluk var Ateş çok yüksek değil ama gece beni korkuttu resmen..
Aynen kayınvalide çok güzel yemekler yapar çoğunlukla da karbonhidrat ağırlıklı olurlar.. 2 günlüğüne gelince esas korktuğum dışarıda yediklerimizçünkü gün boyu dışarda olunca insanın düzeni bozuluyor.. Aralar kayınca da analar şişiyor, bakınız ben
canim persembe haric her gun icin ben paylasiyorum 1 egzersiz.Egzersiz yarışması ne oluyor?
takim ruhu diye buna denir isteben perşembeleri yemeden içmeden kesiliyorum ya nasıl bir iş bu her hafta heyecan sarıyor beni
kizzz yakalamasinlar senine kadar muyhterem bir forumdayız meb in interneti ile girebiliyorum
Allah razi olsun gulum, daha guzelleri sizlerin olsun insallahYawrukush kaptanım mutfağına bayıldım güle güle otur
persembe haric hergun ben paylasiyorum guzelimaaaa ben bilmiyordum.
hangi gün belirleniyor?
iyiyiz kuzum sen nasilsin?Nasılsınız canlarım:)
sagol kuzum daha guzelleri senin olsungünaydın babylerrr
bugun cok yogun bir gün sayfa 8,30 dan beri acık ama bı okumama ızın vermediler nena da nena her dkka cagrılıolar asabım bozuldu nese dunki menümü verim okuabıldklermı cvplım yemege gecıorm geldgmde sonrakı sayflarmı okıcamm babyler
ohh bu mektubu beklıodum valla kaptanım benı bile silkeledn suan kendıme geldm dayak yemıs gbı oldum utandım kendımden cok haklısın ama sevındrm senı bu hafata eksıdeım sonuc yarn sekerım
ay maşallah lutkam benim yerim seni....
bnde iyim valla iş ev bebek koca mutlu mesut yasayıp gdıorz allah saglık versnde nema problema
özgem dikkat et cnm ya cidden kötü görünüo dısarsııı hay allah
akın a bak o suratı operm ben yakısıklı cocuk
mutfakta guzelms filmlerdeki gbi aynı
menü süper sen süper nerelerdsn az goruom senı deryoşum
menü güzel bence afyt olsn canımmmm
kalanı sonra alıntılıcıımmm
eksi mi gordun Allah beeeeAyyyyy size yazmayı unuttum ben - gördüm bu sabah hemde tok karnına..Az bişi ama buna da şükür
Tıkalı değil ama hafif akıntı var öğleden sonra geliyormuş doktor. Ondan bekliyoruz. Kulak değildir inşallahyoksa direk antibiyotik ve o antibiyotik de ishal demek
Gidicem Can'ım haber veririm size dönüşte, teşekkürler ilginiz için..
bugun dinlenme gunumuz canim, cuma tarti oncesi dinleniyoruz.bugünün egzersizini bile bi adım öne cıksın
Çok şükür ç çok sevindim daha fazla hasar vermeden durmuş. Genel olarak günüm güzel geçtide şu tatı sinirimi çok bozuyor 1 günde + 2 kilo çıkartdı sorun tartıdada değil tartı doğru sorun bende nasıl 1 günde +2 kilo çıkmayı beceriyorum bende bilmiyorumMerhaba canim yagmur suan durdu gunes acti :)
kahvaltiya gel buyur:)
nasil gecti gunun?
gormez miyim canimGördüm kuzum gormem mi sen benimkini gordun mu:))
hemen vazgecme yahu bir dene EdamYa izlemedim ama kadin yerde aınav cekio sanki gorunce vazgectim canm leslieemmmmm :)
ohh ohhh kendine gelmissindir Busem, seni cok seviyorum ben ya2 saat tempolu yuruyus tamamdir ozgem sen uyurkeeennn:)))
Cezami yaptiiimm
canim persembeleri dinlenme gunumuz sadece isteyenler yuruyus yapiyor..Adim ve ziplama nasil yapicaz ne kadar sure
kizz bugun dinlenme gunumuz dunde yazmistimBu arada ziplama ve yuruyus sayisini yazim kaptanimizYawrukush u bu sekilde etiketliosun o kaydedio . gun icinde boylece kendimizle yaris yapioruz :) ilk ucler belirlenio yani sampiyonlar :)
harikasin, masallahSupersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm
olsun guzelim, boyle boyle bir bakacaksin ki yol bitmis, is sahibi olmussun
iyiyiz kuzum cay iciyorum gel buyurhuhuhuu okudum geldim napıosnzzzz
oyy kolay gelsin canim...arkdslar eğitime gtti onlarn işlerde bana kaldı off şimdiden basım agrıyor yemin ederim...
amaninn gitmesin internet, sohbetini ozleriz FatimemMerhaba :)
İnternet sorunu var, kaç saattir internetsizlikten kafayı yemek üzereydim
Yine her an gidebilir
hadi ya 27000 mi nasil unuttum ben bunu, gercekten miSenin pıtırcığını internetsiz bıraktılarr
Aşk olsun ama kaptanımmm, 27.000 yürüdüm bennnn
canim persembeleri dinlenme gunumuz ya hic egzersiz yapmiyoruz, ya da cok hafif yuruyus yapiyoruz.Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim
gecmedi mi kuzum, insallah biran once gecer agrilarinSabah çok ağrım vardı kızlar o yüzden işe gelemedeim bi parça ekmeğe (evde ekmekte yoktu ) çikolata sürüp yedim ilaç aldım kendime geldikten sonra işe gelebildim her ay oldugu gibi mide bulantım oluyor öğlen biraz ekmekle peynir yiyebildim. Bol su içmeye calısıyorum bugün regl rağmen eksiyle uyandım insallah yarınada böyle olur yüzüm güler
canim cok sevindim, antibiyotige gerek kalmamis, insallah atesi de biran evvel duserCanlarım geçmiş olsun Dilek'leriniz için teşekkür ediyorum. Doktora geldik Boğaz enfeksiyonu kültür bekliyoruz bakalım. Evde fitil verip çıktım ama hastaneye geldiğimde ateşi 39 olmuş geneoğlumun ateşi de hep böyle inatçı olur
Canım menenjitle ne alakası var bilemiyorum ama menenjitin 1 yaşından sonra tek dozu varmış onu yaptıralım demişti doktorumuz.
Benim kızım çok alerjik bir Bebek 1 kere antibiyotik kullandı ve 1 haftada 500 gr vermiştigerçi aylar oldu belki bu sefer bişey olmaz ama yine de virüs mü bakteri mi bilmeden başlamak istemedim..
Ayyyy aynen ben de öyle çokseviyorum.Oğlumdan sonra kilolarımı onunla vermiştim sporu diyeti bıraktığım Zaman bile kilolar gitmeye devam etmişti ilk hedefim 70leri görüp jilliana başlamak.
Canım dediğim gibi çok alerjik öyle doğal yöntemleri çok sevsem de korkuyorum. Geçen sefer kulak enfeksiyonunda antibiyotik vermek zorunda kaldık.
Aslında ben de 3 gün götürmem doktora ama dün geçe gerçekten çok rahatsızlandı.. Ateşi de bir türlü kontrol altına alamadık. Sonuçlar çıksın bilgilendiririm sizi mutlaka.
bugun ne cok yorulmussun amazonumAaay kizlar bugun cok yordum kendimi yuruyus temizlik utu yemek cezami da yaptim uf dindim. Vallahi dindim. Simdi aldim elime gecmisi okuyacagimAsyaca kaptanim koca bi kova yesil cay ictim bu arada senin icin.
ne iricesi ayol, zapzayif kaldin, gormesek inanacagizYok kiz hafif pehlivanimsi bi vucut yapim var :))) etrafimdaki herkesten iriceneyim :))
ziplama yapma ablam dinlen bugunBen nöbete geldim yemeğimide yedim menümü yazayım şimdiden.
Sabah 11 de yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin lor salatası 10 lu çay
Ara 1 avuç kabak çekirdeği yeşilçay
Akşam 1 kepçe çorba yarım hasanpaşa köfte 4 kaşık fırında kabak 2 kaşık köz patlıcan biber salatası
Form çayı içiyorum yeşilçay tekrar içtim
Su 3 lt ye tamamlıycam
Spor 3000 adım olmuş akşam zıplama yaparım birazda.
Hay Allah ya son dakikada sIkIsmissiniz canim..Sabahtan beri koşturuyorum bu evin işleri neden bitmez.. çamaşırdı etrafı topla toz al sil süpür...
yarın da oğlumun 23 nisan gösterisi varmış atılan sms i atlamışım. Oğlumda hayatta bişey anlatmaz meğer kaç tane rolü varmış Hocası ile başka bişey konuşmak için aradığımda dedi yarın 2 de geliyorsunuz dimi dedim nereye :)) kadın şok... Eşimi aradım o da öğleden sonra çok önemli işler toplantılar var hayatta ayrılamam yerimden dedi. bir yandan o üzüldü önceden bilseydim ona göre ayarlardım diye. En kötü ben bebeğimi alıp taksiye atlayacağım ve gideceğim..... Neden erkek çocuklar okulda ne olup bittiğini anlatmaz ki... Benimkine yemekte ne çıktı bugün diyorum bilmiyorum diyor o derece.. :)
az yemissin guzelimBugün ki menüm
Sabah: küçük muz
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: döner, salata ve ayran
Akşam: küçük bir muz
Spor: sadec 30-40 dakika yürüyüş 6000 adım
iyi yapmissin ablamHazır ayağa kalmışken 100 zıplama 50 dk çekerek koşma yaptım
afiyet olsun canimBugunku menum
Kahvalti yarim domates salata 1dilim ekmek peynir 1dilim salam
Ara.yesil elma 2 kuru kayisi
Oglen.1kase nesfit
Ara.1 muz 1kahve
Aksam 3 kofte salata ayran 4 tanede badem sekeri
canim guzelim regli artisi bu takma nolur kafanaÇok şükür ç çok sevindim daha fazla hasar vermeden durmuş. Genel olarak günüm güzel geçtide şu tatı sinirimi çok bozuyor 1 günde + 2 kilo çıkartdı sorun tartıdada değil tartı doğru sorun bende nasıl 1 günde +2 kilo çıkmayı beceriyorum bende bilmiyorum
canim adasim aklimdaydi, oglan basimda boza pisiriyor sormayi unuttum..Kizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta tereyagli
Peynir
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Aksam
Tavuk
Pancar
Aralarda
1 sade turk kahvesi
1 kova filitre kahve
1 kova yesilcay
1 tane daha icerim
Su 3 lt anca şimdilik
Spor
2 saat yuruyus
30×3 dambilli kol egzersizi
Bisikletteyim su anda da
Kizlar sisligim devam yarina ne olacak ya uf.
Bu arada kizlar yarin sabah ilk ameliyata gelinimiz alinacakmis yarin buyuk gun simdi aricam kendisiyle konusmadim daha annem soyledi. Insallah dualarimiz karsilik bulacak iyi.gececek
Yeşilçay maydanoz suyu form çayı içtim sırayla inşallah iie yarar baya toparladım 66.6 ydım bu sabahmaydanoz suyu, yesil cay ic ablam.
varsa kayisi ye, bagirsaklar calissin :)
İnşallah sağlığına kavuşur hayırlısıyla canım.Kizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta tereyagli
Peynir
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Aksam
Tavuk
Pancar
Aralarda
1 sade turk kahvesi
1 kova filitre kahve
1 kova yesilcay
1 tane daha icerim
Su 3 lt anca şimdilik
Spor
2 saat yuruyus
30×3 dambilli kol egzersizi
Bisikletteyim su anda da
Kizlar sisligim devam yarina ne olacak ya uf.
Bu arada kizlar yarin sabah ilk ameliyata gelinimiz alinacakmis yarin buyuk gun simdi aricam kendisiyle konusmadim daha annem soyledi. Insallah dualarimiz karsilik bulacak iyi.gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?