Sagol canim. Defne icin yarin randevu alabilecegiz anca ozge ama cocuk acayip tikali ve haliyle sinirli. Onumuzdeki hafta belli olur heralde canim.canim adasim aklimdaydi, oglan basimda boza pisiriyor sormayi unuttum..
insallah dualarim adasimla, guzel haberlerini bekliyoruz..
defne iyi oldu mu Busem?
Sagol goncam insallahYeşilçay maydanoz suyu form çayı içtim sırayla inşallah iie yarar baya toparladım 66.6 ydım bu sabah
İnşallah sağlığına kavuşur hayırlısıyla canım.
oy yavrum benim kiyamamSagol canim. Defne icin yarin randevu alabilecegiz anca ozge ama cocuk acayip tikali ve haliyle sinirli. Onumuzdeki hafta belli olur heralde canim.
Dun deniz uzun suredir ilk defa cis kaçırdı siz ne yaptiniz alisti mi akin pasa tuvalete.
Aman sus duymasin belki bugun kacirmaz oyuna daliyodur napsin yav kiyamamoy yavrum benim kiyamam
Akin da hergun mutlaka kaciriyor dun 2 kez kacirdi bugun daha siftah yapmadik
bahceye cikariyorum yagmur dinince bahceye ciktik mi unutuyor yapiyor, iceride girmek istemiyor, alem cocuk:))Aman sus duymasin belki bugun kacirmaz oyuna daliyodur napsin yav kiyamam
sagol canim, insallah soyledigin gibidir:)
İnşaallah çok güzel geçer ameliyatı. Allah yardımcınız olsun.Kizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta tereyagli
Peynir
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Aksam
Tavuk
Pancar
Aralarda
1 sade turk kahvesi
1 kova filitre kahve
1 kova yesilcay
1 tane daha icerim
Su 3 lt anca şimdilik
Spor
2 saat yuruyus
30×3 dambilli kol egzersizi
Bisikletteyim su anda da
Kizlar sisligim devam yarina ne olacak ya uf.
Bu arada kizlar yarin sabah ilk ameliyata gelinimiz alinacakmis yarin buyuk gun simdi aricam kendisiyle konusmadim daha annem soyledi. Insallah dualarimiz karsilik bulacak iyi.gececek
Orası öylede kaptanım son 2-3 haftadır her seferinde aalı günü felan -1 kilo veya daha fazla çıkıyorum çarşamba oluyor bir şekilde o -1 kilo +1 e dönüyorgormez miyim canim
hemen vazgecme yahu bir dene Edam
ohh ohhh kendine gelmissindir Busem, seni cok seviyorum ben ya
canim persembeleri dinlenme gunumuz sadece isteyenler yuruyus yapiyor..
kizz bugun dinlenme gunumuz dunde yazmistim
zipladin mi yoksa
harikasin, masallah
olsun guzelim, boyle boyle bir bakacaksin ki yol bitmis, is sahibi olmussun
iyiyiz kuzum cay iciyorum gel buyur
oyy kolay gelsin canim...
amaninn gitmesin internet, sohbetini ozleriz Fatimem
hadi ya 27000 mi nasil unuttum ben bunu, gercekten mi
canim persembeleri dinlenme gunumuz ya hic egzersiz yapmiyoruz, ya da cok hafif yuruyus yapiyoruz.
cuma sabahlari ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse ciplak tartilip oglen en gec 12ye kadar kilomuzu burada paylasiyoruz.
bunun haricinde hergun aksam tum yediklerimizi, ictigimiz su ve bitki caylarini ve yaptigimiz egzersizlerimiz toplu halde yaziyoruz.
ben hergun bu menu ve sporlar icin tablo hazirliyorum, gerekirse ceza yaziyorum
birde persembe haric hergun icin gunluk egzersiz paylasiyorum sabahtan gece23.e kadar herkes yapabilidigi kadar yapip, 23teYawrukush seklinde beni etiketleyerek kac adet yaptigini yaziyor, ilk 3u belirliyoruz :)
gecmedi mi kuzum, insallah biran once gecer agrilarin
canim cok sevindim, antibiyotige gerek kalmamis, insallah atesi de biran evvel duser
bugun ne cok yorulmussun amazonum
ben okurken yoruldum
ne iricesi ayol, zapzayif kaldin, gormesek inanacagiz
ziplama yapma ablam dinlen bugun
Hay Allah ya son dakikada sIkIsmissiniz canim..
umarim guzel gecer gosteriniz, kolayliklar diliyorum
az yemissin guzelim
iyi yapmissin ablam
afiyet olsun canim
canim guzelim regli artisi bu takma nolur kafana
regli gecsin misliyle gidecek kilolar
ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorumCanlarım geçmiş olsun Dilek'leriniz için teşekkür ediyorum. Doktora geldik Boğaz enfeksiyonu kültür bekliyoruz bakalım. Evde fitil verip çıktım ama hastaneye geldiğimde ateşi 39 olmuş geneoğlumun ateşi de hep böyle inatçı olur
Canım menenjitle ne alakası var bilemiyorum ama menenjitin 1 yaşından sonra tek dozu varmış onu yaptıralım demişti doktorumuz.
Benim kızım çok alerjik bir Bebek 1 kere antibiyotik kullandı ve 1 haftada 500 gr vermiştigerçi aylar oldu belki bu sefer bişey olmaz ama yine de virüs mü bakteri mi bilmeden başlamak istemedim..
Ayyyy aynen ben de öyle çokseviyorum.Oğlumdan sonra kilolarımı onunla vermiştim sporu diyeti bıraktığım Zaman bile kilolar gitmeye devam etmişti ilk hedefim 70leri görüp jilliana başlamak.
Canım dediğim gibi çok alerjik öyle doğal yöntemleri çok sevsem de korkuyorum. Geçen sefer kulak enfeksiyonunda antibiyotik vermek zorunda kaldık.
Aslında ben de 3 gün götürmem doktora ama dün geçe gerçekten çok rahatsızlandı.. Ateşi de bir türlü kontrol altına alamadık. Sonuçlar çıksın bilgilendiririm sizi mutlaka.
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yavSabahtan beri koşturuyorum bu evin işleri neden bitmez.. çamaşırdı etrafı topla toz al sil süpür...
yarın da oğlumun 23 nisan gösterisi varmış atılan sms i atlamışım. Oğlumda hayatta bişey anlatmaz meğer kaç tane rolü varmış Hocası ile başka bişey konuşmak için aradığımda dedi yarın 2 de geliyorsunuz dimi dedim nereye :)) kadın şok... Eşimi aradım o da öğleden sonra çok önemli işler toplantılar var hayatta ayrılamam yerimden dedi. bir yandan o üzüldü önceden bilseydim ona göre ayarlardım diye. En kötü ben bebeğimi alıp taksiye atlayacağım ve gideceğim..... Neden erkek çocuklar okulda ne olup bittiğini anlatmaz ki... Benimkine yemekte ne çıktı bugün diyorum bilmiyorum diyor o derece.. :)
çok sabırsızımmmYanlis hatirlamisim. Rahatsizlandigin icin odemin vardi gecen hafta. Yarin guzel olacak bence de:)
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım daAman leslie yi birak stepleye stepleye kocaman basen yapmis sen jiliye bak fit otesi tas hatun
inşallahh canımmInsallah da benim hic umidim yok reglim dengesiz sislik biraz indiyse belki eksi gorurum insallah
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?Canlarim bugun gec kalktim, gece uyuyamadim, sabahta gec uyandim:)
Nasilsiniz guzeller?
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecekHaklısın ama kardeşimde çikolata delisi malesef gerçi bende öyleyim aramızdaki tek fark o kilo almaz ben kilo veremem.
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınnAkşam yemeğinden sonra çayla küçük bi parça haşhaşlı katmer yedim kaptanım cezamı alayım peşin peşin zıplamalı olursa yaparım hemen. Nolcak benim bu haşhaşlı zaafım bilmem.
canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinleKizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta tereyagli
Peynir
8 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ceviz
Aksam
Tavuk
Pancar
Aralarda
1 sade turk kahvesi
1 kova filitre kahve
1 kova yesilcay
1 tane daha icerim
Su 3 lt anca şimdilik
Spor
2 saat yuruyus
30×3 dambilli kol egzersizi
Bisikletteyim su anda da
Kizlar sisligim devam yarina ne olacak ya uf.
Bu arada kizlar yarin sabah ilk ameliyata gelinimiz alinacakmis yarin buyuk gun simdi aricam kendisiyle konusmadim daha annem soyledi. Insallah dualarimiz karsilik bulacak iyi.gececek
gormez miyim canim
hemen vazgecme yahu bir dene Edam
ohh ohhh kendine gelmissindir Busem, seni cok seviyorum ben ya
canim persembeleri dinlenme gunumuz sadece isteyenler yuruyus yapiyor..
kizz bugun dinlenme gunumuz dunde yazmistim
zipladin mi yoksa
harikasin, masallah
olsun guzelim, boyle boyle bir bakacaksin ki yol bitmis, is sahibi olmussun
iyiyiz kuzum cay iciyorum gel buyur
oyy kolay gelsin canim...
amaninn gitmesin internet, sohbetini ozleriz Fatimem
hadi ya 27000 mi nasil unuttum ben bunu, gercekten mi
canim persembeleri dinlenme gunumuz ya hic egzersiz yapmiyoruz, ya da cok hafif yuruyus yapiyoruz.
cuma sabahlari ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse ciplak tartilip oglen en gec 12ye kadar kilomuzu burada paylasiyoruz.
bunun haricinde hergun aksam tum yediklerimizi, ictigimiz su ve bitki caylarini ve yaptigimiz egzersizlerimiz toplu halde yaziyoruz.
ben hergun bu menu ve sporlar icin tablo hazirliyorum, gerekirse ceza yaziyorum
birde persembe haric hergun icin gunluk egzersiz paylasiyorum sabahtan gece23.e kadar herkes yapabilidigi kadar yapip, 23teYawrukush seklinde beni etiketleyerek kac adet yaptigini yaziyor, ilk 3u belirliyoruz :)
gecmedi mi kuzum, insallah biran once gecer agrilarin
canim cok sevindim, antibiyotige gerek kalmamis, insallah atesi de biran evvel duser
bugun ne cok yorulmussun amazonum
ben okurken yoruldum
ne iricesi ayol, zapzayif kaldin, gormesek inanacagiz
ziplama yapma ablam dinlen bugun
Hay Allah ya son dakikada sIkIsmissiniz canim..
umarim guzel gecer gosteriniz, kolayliklar diliyorum
az yemissin guzelim
iyi yapmissin ablam
afiyet olsun canim
canim guzelim regli artisi bu takma nolur kafana
regli gecsin misliyle gidecek kilolar
canım hergün takıma girdiğin de geçmişi okuyorsun değil mi ?Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim
canım nasıl oldun ? ağrın regl den dolayı mı yoksa başka bi sıkıntımı var canımSabah çok ağrım vardı kızlar o yüzden işe gelemedeim bi parça ekmeğe (evde ekmekte yoktu ) çikolata sürüp yedim ilaç aldım kendime geldikten sonra işe gelebildim her ay oldugu gibi mide bulantım oluyor öğlen biraz ekmekle peynir yiyebildim. Bol su içmeye calısıyorum bugün regl rağmen eksiyle uyandım insallah yarınada böyle olur yüzüm güler
Sagol canim insallahayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
çok sabırsızımmm
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
inşallahh canımm
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınn
canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinle
canim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)İnşaallah çok güzel geçer ameliyatı. Allah yardımcınız olsun.
Orası öylede kaptanım son 2-3 haftadır her seferinde aalı günü felan -1 kilo veya daha fazla çıkıyorum çarşamba oluyor bir şekilde o -1 kilo +1 e dönüyor
İnşaallah
canim bende cok heyecanliyim:))ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
çok sabırsızımmm
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
inşallahh canımm
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınn
canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinle
afedersin bir tanem , unutmusum:)Gülüyor bir deedüşmüşün halinden düşmüş anlar, sen de internetten dertlisinn
Öyle kaptanımm :) 2 hafta önceydi yalnış hatırlamıyorsammm
oy oy oy bu ne menu kuzum :))Selam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malumBurda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:
Sabah:
5 sigara böreğiaz yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin
Öğlen:
4 diyet gevrek
Ara:
2 bisküvi, bir gofret
Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata
Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah
Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa
Muge cok cok yuz o sigara borekleri erimez baska turlu:)) nasil direnmekmis buu :)Selam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malumBurda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:
Sabah:
5 sigara böreğiaz yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin
Öğlen:
4 diyet gevrek
Ara:
2 bisküvi, bir gofret
Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata
Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah
Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?