Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim adasim aklimdaydi, oglan basimda boza pisiriyor sormayi unuttum..
insallah dualarim adasimla, guzel haberlerini bekliyoruz..
defne iyi oldu mu Busem?
Sagol canim. Defne icin yarin randevu alabilecegiz anca ozge ama cocuk acayip tikali ve haliyle sinirli. Onumuzdeki hafta belli olur heralde canim.
Dun deniz uzun suredir ilk defa cis kaçırdı siz ne yaptiniz alisti mi akin pasa tuvalete.

Sagol canim. Defne icin yarin randevu alabilecegiz anca ozge ama cocuk acayip tikali ve haliyle sinirli. Onumuzdeki hafta belli olur heralde canim.
Dun deniz uzun suredir ilk defa cis kaçırdı siz ne yaptiniz alisti mi akin pasa tuvalete.
oy yavrum benim kiyamam
Akin da hergun mutlaka kaciriyor dun 2 kez kacirdi bugun daha siftah yapmadik

İnşaallah çok güzel geçer ameliyatı. Allah yardımcınız olsun.
Orası öylede kaptanım son 2-3 haftadır her seferinde aalı günü felan -1 kilo veya daha fazla çıkıyorum çarşamba oluyor bir şekilde o -1 kilo +1 e dönüyor
İnşaallah

ayy ben de jilliana siz söledikçe hevesleniyorum
ayy ev işi çok nankörr uff, benim oğlumda hiç birşey anlatmıyorr, sabah 10 da gösterileri benim kuzuların da. Hava soğukk tişörtleri kısa kollu bugün akşama kadar yağmur durmadı. 1 saat oynayıp 1 hafta hasta olurlarsa napcam ben yav
Yanlis hatirlamisim. Rahatsizlandigin icin odemin vardi gecen hafta. Yarin guzel olacak bence de:)
çok sabırsızımmm
Aman leslie yi birak stepleye stepleye kocaman basen yapmis sen jiliye bak fit otesi tas hatun
ayy buse ben de ne zaman leslie bıraktım o zaman kilom durdu, bu hafta yeniden başladım. jillian a da çok hevesleniyorum siz bahsettikce az daha zayıflayayım da
Insallah da benim hic umidim yok reglim dengesiz sislik biraz indiyse belki eksi gorurum insallah
inşallahh canımm
Canlarim bugun gec kalktim, gece uyuyamadim, sabahta gec uyandim:)
Nasilsiniz guzeller?
canımm ben iyiyim sen nasılsın ? neden uyuyamadın gece hayrolsun ?
özge ben çok heyecanlıyımm yaa kalbim kaynıyo midem de kelebekler uçuşuyoo sabah olsunn bir an önce
Haklısın ama kardeşimde çikolata delisi malesef gerçi bende öyleyim aramızdaki tek fark o kilo almaz ben kilo veremem.
şöyle yapalım mı ? sen bir hafta 10 gün şekerleme ve tatlıya dair her ne var ise bunlar için de ayrı bir diyet yapıyor gibi davran. küs onlara =) Bak bir süre sonra göreceksenki hiç canın bile çekmeyecek
Akşam yemeğinden sonra çayla küçük bi parça haşhaşlı katmer yedim kaptanım cezamı alayım peşin peşin zıplamalı olursa yaparım hemen. Nolcak benim bu haşhaşlı zaafım bilmem.
ayy goncamm perşembe perşembee yapmasaydınn

canım çok geçmiş olsunn. inşallah herşey yolunda gider. Dualarım sizinle

Ahhhh pitircigim neler gelmis basina Dahlia_

Gülüyor bir dee düşmüşün halinden düşmüş anlar, sen de internetten dertlisinn

Öyle kaptanımm :) 2 hafta önceydi yalnış hatırlamıyorsammm

Sizden bişey rica etsem.
Bana bu takımı bi özet ederisiniz.
böyle günlerinizle ilgili bilgim şuan oluyorda. buna benzer başka bişiler varsa bileyim
canım hergün takıma girdiğin de geçmişi okuyorsun değil mi ?
çünkü dün baya konuştuk bu konuyu...
hergün menü veriyoruz su ve spor ekleyerek, ayryeten yarışmalarımız oluyor onlara katılmak isteyenler katılıyor, ama eğer yarışmaya girmiyorsak da mutlaka düzenli spor yapıyoruz. Cuma günleri tartı günümüz olduğu için de perşembe günlerini egzersiz ve menü de çok hafif geçiriyoruz eğer hafta içi çok düzenli spor ve sağlıklı beslenme tablosu çıkarabildiysek perşembe spor yapmıyoruz. günlük yeşil çayımızı aksatmıyoruz perşembe günleri de maydanoz suyu tüketmeye imtina ediyoruz çünkü çok güzel ödem attırıyor. Bu ara da takımımız da detox ve şok diyetler yasak sağlıksız olan hiçbir şeyi hayatımıza müdahil etmiyoruz canım. Şimdilik bunlar geldi aklıma, sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım canım

canım nasıl oldun ? ağrın regl den dolayı mı yoksa başka bi sıkıntımı var canım

Sagol canim insallah

kedi0309 canım nasılsın ?
nasıl geçiyor diyetin ilk günleri ?
alışabildin mi bizlere, yavaş yavaş daha iyi tanışacağız..
2. evin olacağızz minik minik bünyene girip alışkanlığın olacağız
ben Derya canum 2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım ...
Daha önce kendimi tanıttımmı sana hatırlayamadım, yazdıysam da olsun kaynaşa kaynaşa gideriz =)

Selam kızlar nassınız?
Ben tatildeyim malum Burda çok fena yiyip içiyolarr dayanabildiğim kadar dayanıyorum #direnmuge modundayım
Dün giremedim yolculuktan dolayı. Bugünki menüm:

Sabah:
5 sigara böreği az yumurta, domates,salatalık, peynir, zeytin

Öğlen:
4 diyet gevrek

Ara:
2 bisküvi, bir gofret

Akşam:
1 kase sebze yemeği , salata

Bol bol yüzdüm, yediklerimi de yakmışımdır inşallah

Sizler nasılsınız? ne var ne yok, ben inşallah kilo almamışımdır yaaa

canim gecen haftalarda fazla spor neden oldu bu haftada regli haftaya gor bak sen:)

canim bende cok heyecanliyim:))

Gülüyor bir dee düşmüşün halinden düşmüş anlar, sen de internetten dertlisinn

Öyle kaptanımm :) 2 hafta önceydi yalnış hatırlamıyorsammm
afedersin bir tanem , unutmusum:)

oy oy oy bu ne menu kuzum :))
allahtan yuzmussun:)

Muge cok cok yuz o sigara borekleri erimez baska turlu:)) nasil direnmekmis buu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…