Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A
Allah rahmet eylesin... Amin

degisik yapiyormussunuz pilavi, ama burada azerbaycandan arkadaslarim var ah bir guzel yemekler yapiyorlar, masallahiniz var

yapamaz ki edsofi

sen bugun bayagi ac kalmissin canim
Ne konusuolarsa artik yencek yemek kalmamis bilemiorum fatimemmmm Dahlia_

ay valla bazen aklımdan geçmiyor değil, gençken yapıp öylece gezmişliğimm var aylarca

Nasıl istiyorumm ben deee ama geç kaldım sanırım, artık nişanlım hayatta izin vermezzz, giderken saçına dokunmaa sakın kesme diye tembih etti, şimdi böyle birşey yapmam ihtihar, cinayet sebebi olurr

gide bilirsem gorusuruz:)))
Buraya geldigimde butun herseyi unutuyorum iyi oluyor sinirliydim sakinlesdim bir rahatladim bu arada gozun aydin telde konusmussunuz ...

Ben de öyleyimmm :) hep kafam dağılır, iyi hissediyorum kendimi burda :))

yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz

Ben farkettim de oğlundur kesin dedimmm

Ben bi ara yemek progmanda izledim azeri pilavini unuttum ama . bide sanirim sizin degisik. İ baharatiniz varmis ondan koydu

ben farkettim ama oglun mu canim, aa profile koyacagini tahmin etmemistim, masallah yakisikliya:)
reklam cocuklari gib, Allah bagislasin:)

ya ben yazmak istedim unutdum yaziyim dedim dedim bir turlu sira gelmedi MasaAllah Allah nazarlardan korusun...

Asyaca aaa farketmezmiyiz tatlim bakmiorum yakindan nazar deger die maccallahhhh minnaga :)

AaaAAaa nasıl farkettinizz evet canlarım oğlummm... Ayy sağolunn ne gerekk vardıı
ahahahah çok çirkefimm zorlaa oğlanı gözünüze soktumm
sağolunn teyzelerii mevlam evlatlarımızı bağışlasınn, bekarlarımıza da hayırla nasip etsin inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…