Allah rahmet eylesin... AminKızımm benim beğenen beğenmiş, alan almışşAdam beni zaten Tembelim diye seviyor dahası var mı biliyor hiçbirşey beceremediğimii
Gerçi evi yakmamdan falan korkmuyor değill
1 kere tencere tutacağı yakmışlığım var, yemeği unutmayayım diye A4-e kafam kadar yazı yazıp dolaba asmışlığım varrKendimi gömüyorum şu ann
Fatime anca el el ustunde otursunben evlendigimde hem ogrenciydim, hemde bekarken hic yemek yapmisligim yoktu
Fatime de evlenince ogrenir
Ayyy yapamam valla basın gazi sisirindegisik yapiyormussunuz pilavi, ama burada azerbaycandan arkadaslarim var ah bir guzel yemekler yapiyorlar, masallahiniz var
yapamaz kiedsofi
sen bugun bayagi ac kalmissin canim
ben farkettim ama oglun mu canim, aa profile koyacagini tahmin etmemistim, masallah yakisikliya:)yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
ya ben yazmak istedim unutdum yaziyim dedim dedim bir turlu sira gelmedi MasaAllah Allah nazarlardan korusun...yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
sisme sisme yarin tarti gunuAyyy yapamam valla basın gazi sisirin
ay valla bazen aklımdan geçmiyor değil, gençken yapıp öylece gezmişliğimm var aylarca
gide bilirsem gorusuruz:)))
Buraya geldigimde butun herseyi unutuyorum iyi oluyor sinirliydim sakinlesdim bir rahatladim bu arada gozun aydin telde konusmussunuz ...
yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
Siz yapionuz sisirin benisisme sisme yarin tarti gunu
Siz yapionuz sisirin beninese bende azicik bi eksi var :)
Ben bi ara yemek progmanda izledim azeri pilavini unuttum ama . bide sanirim sizin degisik. İ baharatiniz varmis ondan koyduYok biz bol suda pişiririz pirinci, tam pişmeden süzer demlenmeye koyarız :) işte süzme kısmında biraz karışıklık olduukonuşmaya dalınca pilavı unuttum, bir baktım tenceredeki suyu çekmiş lapa olmuş, artık süzecek suyu da kalmamıştı zavallınınn
Konuş Özgemmm konuşşş, duy sen de Eda hanımm
Hahaha bu yaznını okumadan yazmışım şimdi başlar doğum yaptım diyee
Yap kiz benim yerimede yapHahahha yav ben evde olcam var ya dibine vururdum.
Yap
Yap kiz benim yerimede yap
Allah beeee eksilere doymayayimmSiz yapionuz sisirin beninese bende azicik bi eksi var :)
Ben bi ara yemek progmanda izledim azeri pilavini unuttum ama . bide sanirim sizin degisik. İ baharatiniz varmis ondan koydu
ben farkettim ama oglun mu canim, aa profile koyacagini tahmin etmemistim, masallah yakisikliya:)
reklam cocuklari gib, Allah bagislasin:)
ya ben yazmak istedim unutdum yaziyim dedim dedim bir turlu sira gelmedi MasaAllah Allah nazarlardan korusun...
Asyaca aaa farketmezmiyiz tatlim bakmiorum yakindan nazar deger die maccallahhhh minnaga :)
AaaAAaa nasıl farkettinizz evet canlarım oğlummm... Ayy sağolunn ne gerekk vardııNasıl istiyorumm ben deee ama geç kaldım sanırım, artık nişanlım hayatta izin vermezzz, giderken saçına dokunmaa sakın kesme diye tembih etti, şimdi böyle birşey yapmam ihtihar, cinayet sebebi olurr
Ben de öyleyimmm :) hep kafam dağılır, iyi hissediyorum kendimi burda :))
Ben farkettim de oğlundur kesin dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?