bende bahceme bir seyler ekip bicmek istiyorumda cok bilgisizim bu konuda, senden tuyolar alirim belki demistim:)
Ah kuzum hastayım yaa canım çok istemiyor bu aralar:)az yemissin aksam guzelim, ac kalma...
Canim sen ocak annelerindendin dimi
Dusurmek, indirmek :))eline saglik kuzum da damping nedir?
Oydu sanirim sekerimDeğişik dediğin safran mıı ? :) genelde safran kullanırızzz :))
yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
canim yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul,limon kolayca buyuyor cok ugrastirmiyor dedi arkadaslar.İstediğin birşey olursa sorarım, öğrenirimm hiiçç sorun değil canımmm :))
git bakalim kuzum doktora, iyilessin benim mavisim:)Kızlar anca gelebildim maşallah 400küsür mesaj olmuş:))yarın doktora gideceğim kontrole hemde hastayım ya bi görüneyim :) düne göre bugün daha iyim ama sesim hale felaket inşallah yarına daha iyi olurum:))
Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
İkindin
Mercimek Çorbası
3 küçük köfte
Soğan salatası
Ara
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
3ceviz
Ara
Mistik çay
15 kadar fındık
3 litre su
10000 adım:)
Ah kuzum hastayım yaa canım çok istemiyor bu aralar:)
Belim cekiliyor sanki ya 7sinde olmam gerekiyir mayis.Senin adette yeni bitti sanırım, hadi yine ben erken başlar diye suçu adete attım
2 gün belim, sırtım çok kötüydü, sana ne oldu kii ??Edanın beğenmedi sporlardan zorla mı yaptınn yoksaaa
Canim sen daha iyi bilirsin ama bence sadece yuruyus yap bisiklet zorlar bi de allah korusun.Allah razi olsun canim, daha guzelleri senin olsun insallah.
Akin kahvalti bekliyordu o sirada ipadi elinde kurcaliyordu pasam:)
bugun yoktu canim, ama birazdan yarinin egzersizini paylasicam:)
Busem dun piskilet cevirdim accik, korkuyorum ilk aylar diye ama basladim yine sporuma
anladim kuzum uzak kalmisim bu muhabbetlere :))Dusurmek, indirmek :))
Burda bi yerde kampanya filan olunca patron cildirdi fiyatlarda damping yazar genel de pankartlar da.
kolay gelsin canim benim, bende nerede kaldin diyordum:)kızlar ödev hazırlıyorum saatlerdir
6 saat ugrastım okula gittim geldim geri gömüldüm
yarılayamadım bile:)
menü
sabah yumurta peynir zeytin
1 dilim tbe ballı ekmek
15.00
3tane kıyması bol az pirinçli biber dolması
2 kaşık yogurt
18.00
bir bardak ayran
şuandada biberli limonlu yogurt
açlıktan bayılcam ama yemiyorum
maydanoz suyu içemedim inşaallah artı çıkmam
su 2 lt olmamıştır
spor:bugun dinlendim
sabah güzel haberler vermek için yanımda yenilen yemekleri kızartmaları kumruları görmemezlikten gelerek usluca ayran içtim:)
Kiz pilavi lapa yapmis bide ekip bicecekmisamin canim
canim yuzdugun icin acikirsin, karbonhidrattan uzak durmaya calis
nasil oldu tansiyonun guzelim?
Fatime sizin bahceli mi eviniz, bahceniz mi var?
ekip bicme islerinden anlar misin kuzum?
Busem benim doktorum bir rahat ki kos, yuz, bisiklet sur, egzersizden bir sey olmaz diyor:)Canim sen daha iyi bilirsin ama bence sadece yuruyus yap bisiklet zorlar bi de allah korusun.
Kızlar anca gelebildim maşallah 400küsür mesaj olmuş:))yarın doktora gideceğim kontrole hemde hastayım ya bi görüneyim :) düne göre bugün daha iyim ama sesim hale felaket inşallah yarına daha iyi olurum:))
Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
İkindin
Mercimek Çorbası
3 küçük köfte
Soğan salatası
Ara
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
3ceviz
Ara
Mistik çay
15 kadar fındık
3 litre su
10000 adım:)
Ah kuzum hastayım yaa canım çok istemiyor bu aralar:)
Belim cekiliyor sanki ya 7sinde olmam gerekiyir mayis.
kizcagiz bahcede cok calistim yaziyor ara sira anliyor demek ki kuzum:)Kiz pilavi lapa yapmis bide ekip bicecekmis
Yapalim kiz hem depresif havamizi atariz oh gitsin saclar gelsin eksiler:))öbür hafta da saçları kestirelim busecan
Ahhh seraci pitircigim zaten azeriler marifetli olur :) benim bildigimkizcagiz bahcede cok calistim yaziyor ara sira anliyor demek ki kuzum:)
Ahh inşallah özgemm :))canim yesil sogan, maydanoz, tere, roka, marul,limon kolayca buyuyor cok ugrastirmiyor dedi arkadaslar.
bu sebzeleri ekmek istiyorum ama bunlarin haricinde bakimi kolay (hem oglan surekli bahcede, hemde hayvanlar zarar verebilir) sebze, meyve onerir mi annen acaba?
git bakalim kuzum doktora, iyilessin benim mavisim:)
Sağol kuzum:)Çok geçmiş olsun canımm..
Kiz oglun mu yoksa ne bilim genelde kk da profile reel resim koyan olmuyir pek. Masallah pasaya:) operim o sempatik yanaklarindan onu ben uyyy:))yahu siz benim profil resmimde ki yakışıklı adamı nasıl farketmezsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?