• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
3dilim sucuk
Yumurta salatasi
Peynir
2lokmalik balli ekmek
Ogle
1bardak ayran
Aksam
2yk kabak yemegi
1tavuk but birazda parcasi
3catal haslanmis et
4catal ispanak kavurma
1.5bardak ayran

Su 3ltreden fazla
Spor
45 dk yuruyus biraz kostummmm
50twist
100DK
30squat
75'er dumbell
Birde bugunun egzersizinden biraz yaptim

Bulantilarin birsonraki hafta azalmaya baslayacak canim
Nasil oldun
9.haftaya girmissin
8+1 olduk gülüm çok şükür:KK200:bulantı bugün dibine vurdu:KK51:bir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.

bekliyoruz canim:KK68:

haftaya epey cok gider guzelim merak etme:KK68:

tebrikler canim bomba gibi geliyorsun:KK68::KK9:

ahahahh takimimizin akil kupu kuzum benim:KK68:

bende bugun coook mesudummmmm:KK75::KK75:

tartiya sevgilerimi iletiyorum canim tebrikler:KK9::KK71::-)

canim tebrikler, bu hafta oruca ragmen gutmis, supersin:KK71::KK9:

ooooo takimin rekorcusu da gelmisss, tebrikler Edam:-):KK9:
bak dinle beni zor vs deme jilliana basla canim...

hastaligin iyilessin Mervem, sonrada gitsin kilolar:KK71:

canim bizler iyiyiz sen nasilsin, prenses nasil?
ayakkabi alabildin mi kuzuya?
buradaki doktorlar genel olarak cok rahatlar, ama ben seviyorum boyle olmalarini :cool:

ne guzel ailecek gidiyorsunuz gosteriye canim, keyifli gecer insallah:KK68:
anne olmak boyle birsey iste :KK48::KK48:

canim benimde birgun cok oluyor, bir gun olmuyor degisiyor canim, endise etme cok normal...

bencede Ebrum Merveden harika anne olur insallah:KK68:

az kaldi donmene kuzummmm :KK68:

olsun canim dugunde kacamaklarin vardi vs normal, fazla cikmamis bile artilar:)

tebrikler canim:KK9::KK73::KK71:

cok dogru soylemis doktor, evham yapma gulum, her sey yolunda insallah:KK200::nazar:

insallah Allah yardimcin olsun, her sey gonlune gore olsun canim:KK200:

cok sukur Busem , cok cok sevindim, Allah tekrar yasatmasin..
peki o kucuk sicrama icin tekrar mi ameliyat olacak??

tamam canim biz bekliyoruz , ne zaman kendini iyi hissedersen gel :KK68:
insallah kuzun iyilesir, biran evvel...

haftaya gor sen o tartiyi, yuzumuzu guldurecek, hatta kahkaha attiracak bize:)

tuyolara gel, bunlar hep taktik:KK48::KK70:
Yok canim hepsini temizlemisler ankaraya yollanmis parcalar sonuc gelmedi tabi daha.

Canlarim biliyorsunuz oglan 2 hafta once goz-kulak enfeksiyonu olmustu.
10 gun antibiyotik kullandik, simdi 1 saat sonraya doktor randevumuz var, doktor kontrol edecek enfeksiyon gecmis mi, oglan iyilesmis mi diye.
O yuzden biz hazirlanip , doktora gidiyoruz.:KK55:
Eski evimizin orada doktorumuz, 1 saat yol surecek, donuste de Turk marketine ugrayacagiz, demem o ki geldigimizde uyumus olabilirsiniz guzeller.
Bugun hepiniz yuzumu guldurdunuz, hepinizi cok seviyorum ve sizlerle gurur duyuyorum.:KK68::KK200:
Yarisma listelerini bu linkten takip edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1733

ONEMLI DIPNOT: Bugun saat 23te yaptiginiz egzersizleri lutfen @Mavibocuk kaptanimizi etiketleyerek yazin.Sagolsun listeleri bugun o halledecek.
Ozgecim insallah enfeksyon falan kalmamistir. Antibiyotikler bosa gitmemistir

8+1 olduk gülüm çok şükür:KK200:bulantı bugün dibine vurdu:KK51:bir artıyor bir azalıyor birgün hiç olmuyor sürekli dalgalanma halinde 3 ay bitene kadar sürüyormuş heralde bulantılar canım.
İnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor :(

Canim kahvalti ve tatliyi cok guzel atlatmissin onca guzel yemegin icinde saglikli beslenme dile kolay, helal olsun sana.
Aksam buryandan bol et yersin canim varsa birde salata oh miss.
odul olarak da 1 porsiyon bosnak boregi yiyebilirsin, hem emziriyorsunda.
borek odulun olur canim, aksam doyur guzelce karnini:))

Üstadım çookk teşekkür ediyorum Gerçekten sabah babam saçmalama ye diye resmen bağırdı :KK48: bana bağırma bi zayıflim ben sizle dalga geçicem dedim:KK45: ödülümü yedim izninle :KK200::KK200:

İnşallah 13. haftana girer girmez bulantıların diner gülüm. İnsanı çok zorluyor :KK43:
evet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdü:KK51:ilk 3 ay hiç almamam gerektiğini düşündüm başta ama bulantıdan ya aç kalıcaktım ki açlıktanda istifra ettim,yada tost yada simit ekmek yemeyen ben ekmek yemeye başladım.doğal beslenme şeklime geçmeyi çok istiyorum 13. haftaya da var daha artık en hafif şekilde atlatmaya çalışıcam

Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebeğin mi ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet ebruş bulantı benim kiloyla ilgili bütün planımı suya düşürdü:KK51:ilk 3 ay hiç almamam gerektiğini düşündüm başta ama bulantıdan ya aç kalıcaktım ki açlıktanda istifra ettim,yada tost yada simit ekmek yemeyen ben ekmek yemeye başladım.doğal beslenme şeklime geçmeyi çok istiyorum 13. haftaya da var daha artık en hafif şekilde atlatmaya çalışıcam
Çok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kurulu :( bir daha ki randevumda şeker yüklemesi yapılacak biraz tırsıyorum açıkcası. Artık Allah yardımcımız olsun. Beterin beteri var bunada şükür.

Yawrukush Yawrukush ben sen arıyacan diye uyuyamam bile :D varsa whatsap grubumuz falan bende isterim katılmak =)
Evet kuzumm muhtemelen psikolojik olarak oluyor birde çalıştığım şeyler aklımda kalmıyor tarihe kaç kere çalıştım hala aklımda tutamıyorum : ( ilaçlardanda olabilir..

Çok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kurulu :KK43: bir daha ki randevumda şeker yüklemesi yapılacak biraz tırsıyorum açıkcası. Artık Allah yardımcımız olsun. Beterin beteri var bunada şükür.
öyle gülüm şükürler olsun binlerce kere:KK200:ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ebrum ben zaten şeker hastasıyım ondan dolayı ama dr ille de yapılması lazım derse bakıcam duruma.tuzlu yediğimde bastırıyor yada hamur tarzı alışkanlıklarımın tam tersi yani:KK51:idare edicem artık.ebrum senin açlık tokluk şekerin kaç bakıyorsun değil mi

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 parça domates salatalık bol maydonoz
4 çatal közlenmiş kırmızı biber
1 çay kaşığı pekmez

Ara yok

Öğlen
1 yeşil elmanın 4 de 3 ü.
4 de 1 ini kaynım aldı yedi. Laf olsun diye yermisin dedim bir parça aldı :KK48: adam nerden bilecek ben sıkı diyetteyim falan:KK16::KK16:

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam:cry:
3 yk pilav
Biraz yanına et
1 kase yoğurt
Salata
1 dilim börek
Az çorba

Ara
Misafirlikte oturuyorum şuanda ne gelirse yemicem sade kahve veya çay falan içerim

Hepinizi seviyore öpüyore yarın spor yapacağım bol bol
Bideeee misafirliklerde çok su içemedim 1 litre üstü ama kesin.

Back
X