görücezzzzzzz zevcan ekim sonunda.
kaç kilo verdiğimi. senin kaç kilo verdiğini naniknanik...
benim ekim sonu hedefim 59.8 senin kine bak nerdeyse 5 kilo hedefliyorum :jeyyar: sen yapabilirmisinn lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görücezzzzzzz zevcan ekim sonunda.
kaç kilo verdiğimi. senin kaç kilo verdiğini naniknanik...
benim ekim sonu hedefim 59.8 senin kine bak nerdeyse 5 kilo hedefliyorum :jeyyar: sen yapabilirmisinn lülülülülülü
Benim bu hafta ki kaçamaklarım hep toplum içine çıkmaktan kaynaklı maalesef , cumartesi mangal -pazar günü gezi gözlemeci -pazartesi yok - dün balıkçı ofise gelen safranbolu lokumu - yani sosyalleşmek bana yaramıyor , hani en azını en light olanını yemeye çalışıyorum ama , ana yemek - ara sıcak meze - tatlı derken cozutuyoruz işte neyse kendime çeki düzen verdim , dün çok güzel kıyafetler göçrdüm kararlıyım s bedenlerini giymeye , birde eşimin kafasında dar beyaz gömlek - dar pantolon ve topuklu ayakkabıdan oluşan bir fantezi vardır senelerdir onu gerçekleştiricem ( fantazi deyince yanlış anlamayın ne zaman bir yere gitsek bana öyle giyin der ama mümkün olmadı bugüne kadar )
Ben geldim hanımlar...
Şu iğneler yüzünden doğru düzgün oturamıyorum.
Ve buğün ağrım çok fazla![]()
Geçmiş olsun nekss. daha nekadar iğne olucan?
yaa sorma zevcan ya 69 kiloyum şuanda aslında ramazanda çok iyi gittim ama
bayramda bütün verdiklerimi fazlasıyla aldım
en az 30 yer gittik yeni gelinim ya almayınca bizi beğenmiyon mu diyolar her gittiğimiz yerde bişi yedim puff uçtum gittim
beni aslı ile bir tutma lütfen bu haftalık böyle sonra kaldığım yerden en sıkı sekilde devam motivasyomunda hiç düşme yok tavan yapmıs durumdayım çörek otu form cayı 5i bi yerdelerde yanımda kaydirigubbakcemile2
Selam millet ben geldim bıngıl bıngıl , geçmişi okuyordum ki cezamı gördüm ... Tam ara yapacaktım vazcaydım bu ne ya ühü ühühhhh.... Neyse ben tam gaz geldim bu hafta netice alamasamda haftaya korkun benden :)) Yanlız akşam balıkları götürdüm oh oh sefam olsun ...
Bugünün mönüsünü ne yazık ki yazamıyorum yarın yazarım artık :))çünkü öğlene ne yicem akşama ne yicem belli değil :),
Bu arada Ece Ece sende gir takıma da görelim , öyle oradan şunu yapsınlar bunu yapsınlar yok be güzelim :))
Benim bu hafta ki kaçamaklarım hep toplum içine çıkmaktan kaynaklı maalesef , cumartesi mangal -pazar günü gezi gözlemeci -pazartesi yok - dün balıkçı ofise gelen safranbolu lokumu - yani sosyalleşmek bana yaramıyor , hani en azını en light olanını yemeye çalışıyorum ama , ana yemek - ara sıcak meze - tatlı derken cozutuyoruz işte neyse kendime çeki düzen verdim , dün çok güzel kıyafetler göçrdüm kararlıyım s bedenlerini giymeye , birde eşimin kafasında dar beyaz gömlek - dar pantolon ve topuklu ayakkabıdan oluşan bir fantezi vardır senelerdir onu gerçekleştiricem ( fantazi deyince yanlış anlamayın ne zaman bir yere gitsek bana öyle giyin der ama mümkün olmadı bugüne kadar )
kızlar selam,
o kadar yoğun ki internete girecek vakit hiç bulamıyorum..
ve bu bi süre devam edeceğe benzio..
o yüzden geçici bir süre için takımdan ayrılmak istiyorum..
kilo durumumla ilgili olarak da, içine giremediğim bütün 36 beden pantolonlarımın içine girebiliyorum=)
salmadan devam edicem, burdaymış gibi..
kızlar ben cıkıyorum bu gün artık gelmem die düşünüyorum hoşcakalın ..
nilaycım doktora tekrar git derim bi idrar tahlili yaptırmanda yarar var canım..
günaydın kızlarrr....
hersabah takımı ben acıyordum bu görevi cemre devraldı ... sırnaşık şey
İremle doğum günlerimiz yakınmış =) Bende 10 ekimde doğmuşum =)