Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldimmm

Dünki menüm

Sabah bir domates,salatalık,biber,bir dilim kepek ekmeği maydanoz bir tutam
Ara Bir bardak light süt
Öğlen Çorba Salata
Ara Bir Nektari
Akşam Çorba

2,5 litre su

45 dk yürüyüş.

hoşgeldin nilaycımmm opuyorumnanaktan

cumaya atak bekliyorum senden kaydirigubbakcemile2
menü cok güzelll...

harfi harfine uyguluyorum genede başlangıç hedef kilo çıkmıyo arkadaşım. beni bu çizelge sevmiyo ya

Selam millet :Dün yaptığım yemekler boşa çünkü biz evde yem,iyoruz ööle kalacak kalacak sonra köpeklerle kedilere gidecek :)))

Bugün kü mönüm :
sabah : her zaman ki kahvaltıdan - ekmek yerine simit vardı
ara : 1 paket diet bisküvi
öğlen : ton balıklı salata
ikindi : yok
akşam : çorba - salata ya da yoğurt...çorba yoksa yemek 2-3 yk .

ver gazı ver gazııkaydirigubbakcemile2 yapıcam tabi ha haaaythihoyyytalkisalkisalkissengözlerimebaksanab

gaz vermeme gerek yok kek yemediğin sürece verirsin neden vermiyesin... hemde cuma yarısmasındaki bi cok insandan cok verirsin ben senin bireyselde cok fazla derece alacağını düşünüyorum...

Kızlar bu yeme temposuna bu sabah tartıldım 61,200 çıktım valla , artık eminim yeşil çayın mucizesi bu yoksa almam gerekirdi ha birde her yediğim yemeğe kırmızı pul biber döküyorum .
Cemre seni tebrik ederim bende senin ki gibi irade olsaydı şu ana kadar giderdi tüm kilolar .

Selam millet :Dün yaptığım yemekler boşa çünkü biz evde yem,iyoruz ööle kalacak kalacak sonra köpeklerle kedilere gidecek :)))

Bugün kü mönüm :
sabah : her zaman ki kahvaltıdan - ekmek yerine simit vardı
ara : 1 paket diet bisküvi
öğlen : ton balıklı salata
ikindi : yok
akşam : çorba - salata ya da yoğurt...çorba yoksa yemek 2-3 yk .

afiyet olsun canım ...
senin oğlan cabucak büyüsede kendi düzeninize geri dönseniz..

Kızlar bu yeme temposuna bu sabah tartıldım 61,200 çıktım valla , artık eminim yeşil çayın mucizesi bu yoksa almam gerekirdi ha birde her yediğim yemeğe kırmızı pul biber döküyorum .
Cemre seni tebrik ederim bende senin ki gibi irade olsaydı şu ana kadar giderdi tüm kilolar .

cumaya kadar 200 gr daha gider inş kaydirigubbakcemile2

bende malzeme çok o yüzden çabuk gidiyo kilolar. ama 84 83 te bi takılıyorum bakıyorum 1 ay geçmiş tık yok. ben o yüzden ne kadar çok verirsem kar bu aralar.

bugun herkes beni alttan alıyor.eşim özür dilerim sabahları sinirli oluyorum ondan dedi.burdaki kişi de kırdıysam özür dilerim dedi..Allah Allah.halbuki ben pençelerimi yeni çıkartmıstım.daha yırtacaktım ortalığı delikafaduldendelikafadulden
erkeklerrrr :kızgın: alsanaalsanasmile
boşver iş yerini benimde iş yerim çok kötü çekemiyorlar ondan yapıyorlar hep bayanssulusmile

bu ukalanın ukalası.gören küçük tepeleri o yarattı sanaralsanaalsanasmile

şuan 95,6 yım. başlangıç 101,2 hedef 80 kısmetse. boy 1,78. saol tatlım ama her hafta senmi yapıcan? banada öğreeeeeeeeet:utangac:

boyun baya uzunmus.maşallahhh maşallahhh

harfi harfine uyguluyorum genede başlangıç hedef kilo çıkmıyo arkadaşım. beni bu çizelge sevmiyo ya

amannnn benide sevmiyor boşver arkadaşım..

bu arada çaktırmada 3 haftada 5,6 kilo vermişiiim helal banaaaaaaaaaa:teytey:

bencede helal sana..inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefineopuyorumnanaktan

.

ayyy ayyyy burda olsan seve seve alırdım.bugun gidişim 20.00 bulacak ve yemeğim yok akannehir

Son düzenleme:
Malzeme az ya da çok gidiyor canım boşver ha gayret inşallah başaracaksın ...
Peri sen ne alemdesin canım bu hafta bir değişiklik var mı sende ?

zevcan bizim kendi düzenimiz diye bir şey olamayacak bu aşadmadan sonra , ya kreşe başlayınca ya da ben işi bırakınca ancak :((

bence işi bırakma bırakırsan daha çok depresyona girersin..akşama kadar evde yanlız akannehir ne kadar yorulursam yorulayım çalışmayı eve tercih ederim yerimseniben

Bende pazar günleri yemeklerim fazla olursa konu komşuya veriyorum verilemeyecek durumdaysa çöpün oraya plastik tabakla koyuyorum mahallenin kedileri yalayıp yutuyor ...Kocama yaranamadım hiç değilse hayvancıkların duasını alırım demi :)))))

Back
X