Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben asıl haberi vereyim, akşam tartıldım net 61 geldim , çok sevindim çünkü ondan önce sabah 61.700 düm çok üzülmüştüm , yarın sabah geçen haftaki kilomda çıkabilirim ve artı olmamış olur inşallah ...
Ben yaptığım yemeğin tadına bakmam asla , annem kızar tadını tuzunu bilmeden sofraya koyma diye , ama tadılan her kaşık kalori yahu ..

tebrikler canim,yarin ins gecen haftaki kilondan dahada asagida olursun,bende bakmam pek yemegin tadina tabi sürekli yaptigim bi yemekse :)

ben artık yemek yapmadığım için elimin ayarı bozuldu , eskiden çorbasıyla pilavıyla çalıştığım halde yapardım ama şimd KV de yiyoruz , hafta sonuda oğlandan fırsat kaldıkça yapabiliyorum az bişey .Bir laf vardır kızı gelinken , gelini beşik sallerken görmek lazım diye böyle bişeydi sanırım , ben çocuk olunca pert olanlardan oldum :))

ben artık yemek yapmadığım için elimin ayarı bozuldu , eskiden çorbasıyla pilavıyla çalıştığım halde yapardım ama şimd KV de yiyoruz , hafta sonuda oğlandan fırsat kaldıkça yapabiliyorum az bişey .Bir laf vardır kızı gelinken , gelini beşik sallerken görmek lazım diye böyle bişeydi sanırım , ben çocuk olunca pert olanlardan oldum :))

ben ondan öncede öyleydim :roflol:

**4. TAKIM * *

İrem&Özge ( 69,7 / )
meyvenull ( 63,6 / )
NeKss ( 64,0 / )
Pandomim ( 62,7 ) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
PrensesPeri ( 75,3 / )
kilovermekistiyorum ( 60,8 / )
lethem ( 49,8 / )
cemrehayal ( 95,1 / )
hasretim34 ( 70 ) Mezun olmuştu geri döndü

4.TAKIM TOPLAM KİLO

oh oh iyi düşünmüşsün izin almayı , çok güzel ya 3 yaşına girecek herkes 3 yaş için dönüm noktası diyor :)) Umarım her şey gönlüne göre olur ve güzel geçer partiniz :))

Irem özge selam.

Selam canım benim.

oh oh iyi düşünmüşsün izin almayı , çok güzel ya 3 yaşına girecek herkes 3 yaş için dönüm noktası diyor :)) Umarım her şey gönlüne göre olur ve güzel geçer partiniz :))

3 yaş zor geçiyor aslında cnm. İnat başladı birde mızmızlık durumu. Ama kreşle birlikte başladı bizde. Geçici olduğunu düşünüyorum.

özgecim heraide dopumgünü partiniz var şimdiden nice yıllara diyeyim.

evet canım çok çok saol

Yemeğimi yedim yeşil çayımıda aldım ohh

Afiyet olsun.

selamlar kızlarr
bugünkü menüm:
sabah tost
ara bikaç tane çubuk kraker
öğlen ton balıklı salata
akşam nohut yemeği yapmayı planlıyorumm
acıkırsam arada elma

ÖZGEcim ben sabah tartıldım, 49.8 hala:( 3 gündür akşamları salata yiyorum yaa sinirlerim bozuldu hatta dün midem bulantı salatadan artık.. 4-5 gündür de tuvalete çıkamadım ondan mıdır anlamadım ama neden gitmemiş hiç bu hafta yaa :gitme:

Ben bu aralar akşam yemeklerini sallıyorum , gün içinde yiyorum ama akşam iştahım kalmıyor eve geç gidiyoruz , oğlumda direk bana geliyor yemek yememe fırsat vermiyor o şekilde dengelediğimi düşünüyorum ... Birde bugün 2 kere iksirden içtim bakalım bir etkisi olacak mı ?
Özge çocuğun her yaşı zor sanırım , beni avutmak için demişlerdi zaten ben pek inanmadım , bizim kreşe daha var maalesef 2 sene daha yollarda perişan olucaz :((

slm kızlar ben geldim...
keyifler nasıl ...
yasemin vermiş olmana sevindim...
lethemcim yemek yapıcakmıssın afiyet olsun canım..

kızlar aranızda fazla bulunamayabilirim yarın..gelirim mutlaka ama bu kadar fazla olmaz bi süre..başıma gelmicek olaylar geliyo bulunduğum ilçenin eski kaymakamı burdayken tahlil yaptırmıstı yalan yanlıs hastalık uydurmuslar adam aradı sizmi dediniz die biri benle fena halde uğrasıyo die düşünmeye basladım.kaymakam cumhuriyet bas savcılığına suc duyurusunda bulunucakmıs bu konuyu konusanları anlıcanız ben uçmuş durumdayım kafam yerinde değil.hafta sonu avukatla görüşücem bakalım o ne dicek babam bişi olmaz diyo ama cok korkuyorum.
seviyorum sizi opuyorumnanaktan

Back
X