Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum :27:

Sabah:

1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz

Ara:

Yağsız süt ve çilek (4-5)

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Ara:

1 portakal
Yağsız süt

Akşam:

1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata

Ara:

3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve

3 litre su

Spor ; yan gel osman 4 dönüm bostan :52:

ay sporun çok güzelmiş canım ya tam benlik :9::9:

kızlar menümü yazayım toplantım var mesaj saymıyorum bi ara hepsini toplu sayıcam

sabah
yarım kase nesfit+süt

ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
5 leblebi+5 badem

öğlen
simit
kaşar
çay

ara
1 kuru kayısı
3 badem biraz b. leblebi

akşam
bir tabağa az pilav az bezelye
yoğurt

su 2 lt
spor yok maalesef

güzel canım menün spor eksik sadece :ssz:

günaydın herkese;

dünkü menüm

sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay

ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş

öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)

ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker :(

akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt

su:2 litre
spor yok :(

:20::20::20: cıks cıks cıks çok kalorili bir menü olmuş canım bian önce geçsin bu dönem ceza gelir yoksam sankim:30:

kızlar kac gundur sancılıyım canım felaket acıyo ugrayamadım dıyet dıyeceksınız ben duzenlı yıyemedım k.bkmayın ögun yapamadım 5 ögun falan bde kanım 9 dusmus uykudan dramıorum uyandıgım zaman gec oluo genelde gunduz uyuorum napcamı blemıorum cok uzgunum :((((:43::43::43:

kızlar kac gundur sancılıyım canım felaket acıyo ugrayamadım dıyet dıyeceksınız ben duzenlı yıyemedım k.bkmayın ögun yapamadım 5 ögun falan bde kanım 9 dusmus uykudan dramıorum uyandıgım zaman gec oluo genelde gunduz uyuorum napcamı blemıorum cok uzgunum :((((:43::43::43:

hoş geldin fıstıgım çokkkk geçmiş olsun daha geçmedimi su adet yaaaa:14:

bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum :14:

calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim :53: 66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa:14::14::14: eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı :31:
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmem :14: insan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya :36::14:
onunkı yanlıstır okadr da fark olmaz canım

bıde gecmısı okuyamadım ya off offff :(
üşenıorum hepten brı gelmıs elımı kolumu kestı sankı

bugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm

iyileşde bi düzene girer hepsi fıstıgım sıkma sen canını bugün benimde moralim bozuk kendimi spora kaptırdım biraz mola verim bi buraya bakim dedim seni gördüm :54: hasta olunca insan öle olur zaten canım benim ya moralinin bozma sen :16:

iyileşde bi düzene girer hepsi fıstıgım sıkma sen canını bugün benimde moralim bozuk kendimi spora kaptırdım biraz mola verim bi buraya bakim dedim seni gördüm :54: hasta olunca insan öle olur zaten canım benim ya moralinin bozma sen :16:
duzensız menusu olan atılcak ama bu ara kolumu kaldramıorum kanımda ıyıce dusmus offf offf :(

Oryantal Aerobik Part 3 (Oriental Aerobic)
hani sana dedigim yarım mekik hareketleri felan vardı ya ben genelde hep bu hareketlerden yapıyorum:8:

Son düzenleme:
Sen arada kaçamak yapınca , şok diyet niyetine direk yatıya çağır kayınvalideyi , ohhh missss. :52:

15 günde çekilmez be zeynep :ssz:

yokmuş gbi davranıyorum hayatım :1: :1:

günaydin arkadaslar:16:
dün yediklerim
sabah
1 dl tam bugday,1 dl kasar,1 bardak süt
ara
3 kasik yogurda dogranmis 1 dl ananas(Ausun tarifi,tavsiye ederim,hem saglikli,hem lezzetli)
ögle
1 tabak taze fasulye,2 kasil pilav,salata
ara
5 findik,1 c.b.süt
aksam
1 adet firinda cipura,salata,1 dl ekmek
su
2,2 lt
spor
30 dk yürüyüs,1 saatten fazla bisiklet turu
mesaj,yine saymadim,ilk firsatta toplu sayicam hepsini
saydim 70 mis,artik bende her mesaji basliga yazicam:51:

kahvalti yapip gelirim yine:34:
kaptanım harikasın gene :42:

Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum :27:

Sabah:

1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz

Ara:

Yağsız süt ve çilek (4-5)

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Ara:

1 portakal
Yağsız süt

Akşam:

1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata

Ara:

3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve

3 litre su

Spor ; yan gel osman 4 dönüm bostan :52:

ballı kaymagım süper menün de yan gel yat osmanı kov biran önce evden :10:

günaydın herkese;

dünkü menüm

sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay

ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş

öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)

ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker :(

akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt

su:2 litre
spor yok :(

günaydın kzlarr birazdan menümü yazcam... PEGASUS LİSTEYİ KAYBETTİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BENİM SIRAM BU HAFTAYDU DEMİ YANİ YARIN.... BAŞKA BİRİYLE DEĞİŞME İMKANI VAR MI YARIN EWDE MEVLÜT VAR DA O YÜZDEN....

kimsecikler yok, pegasusda geçmişe dalmış fakat bu yazıya çok güldüm sizde bakın:)))

Eki Görüntüle 682578
hergün biraz daha oturuyor canım menün güzel ama spor mutlaka yapalım vücüt sıkılaşşın

büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,:33:
kızlar mesaj nasıl sayılıyor ?

68)

Kaptaaaan hoşgeldin. KEndi kendime konuşmak serbest mi?:52:

heee konuş bebegim bende yaparım bazen o işi hatta bazen kendimi öyle kaptırıyorum ki bir bakıyorum otobüste bile konusuyorum kendimle :52: :52:

bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum :14:

calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim :53: 66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa:14::14::14: eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı :31:
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmem :14: insan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya :36::14:

teşekkürler canım benim spor baya iyiydi dün ya :))
yemege gelince bulguru yoguruyorsun içine bişeyler felan katıyorlar küçük top top yapıyorsun tavuklu yada etli yapıyorsun önceden haslıyorsun tavugu ben tavuklu seviyorum tavuk bulgur nohutlu çorba canım benim tavuk corbasının bulgurlusunu düşün canımEki Görüntüle 683325 Eki Görüntüle 683324

canım onun tartısı yanlıstır bende de oluyordu 3 degişik tartıda tartıldım düzenüm bozuldu en iyisi diyetisyenimin tartısı dedim evdede tartılmıyorum artık

bugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm
bebegim geçmiş olsun hoş geldim canısı

yok kızlar ben bu işi beceremiyorum :50: :50: alıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım :33: :33:

yokmuş gbi davranıyorum hayatım :1: :1:

kaptanım harikasın gene :42:

ballı kaymagım süper menün de yan gel yat osmanı kov biran önce evden :10:

hergün biraz daha oturuyor canım menün güzel ama spor mutlaka yapalım vücüt sıkılaşşın

kızlar mesaj nasıl sayılıyor ?

heee konuş bebegim bende yaparım bazen o işi hatta bazen kendimi öyle kaptırıyorum ki bir bakıyorum otobüste bile konusuyorum kendimle :52: :52:

canım onun tartısı yanlıstır bende de oluyordu 3 degişik tartıda tartıldım düzenüm bozuldu en iyisi diyetisyenimin tartısı dedim evdede tartılmıyorum artık

bebegim geçmiş olsun hoş geldim canısı

hoşbulduk zeynep ablacım .....

sizi gidi çenesi düşük kadınlar sizi :36: :36:
geçmise bir daldım bir de baktımki yıl 2013 olmuş :52: :52:

al herüfde çay istiyor:47: :47: neyse ben cikiyim biraz sonra gelicem cıkmadan menümüde yazıyımda

Back
X