- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
tesekkürler cnmkaptan menün sporun çok güzel bide 59 u gördün darısı benimbaşıma su altılı rakamdan kurtulmak istiyorum senide cok tebrik ediyorum kaptancım![]()
insallah sende görürsün,foto iyi fikir aslinda,bende cekseydim keske
tesekkürlermenü herzamanki gibi güzel.şu bisiklet turlarınıza imreniyorum valla keşke benimkide bana ayak uydursa ne güzel olur.çocuklar da geliyomu sizinle
8-4 ve 1.5 yasinda benim cocuklar
iki büyügü bazen evde birakiyoruz,kücügüe esim arkasina,bisiklet icin olan cocuk koltuguna atiyo(bunlardan tr de varmi bilmiyorum)öyle geziypruz
dün cocuklarda gelmek istedi,beraber gittik ,kücügü biraz yavas gelyior daha,oda alistimi kimse tutamaz bizi
cnm cezayi ben kafama göre vermedim,alinan kilo kadar ceza var(bende 1.5 kg aldigimda 1500 kalori ve 1500 mekik cezasi cekmistimkaptan çok insaflısın cezamı bitirim inşallah bu hafta.
bnc çoklu msajklar 1 sayılmasın.
hatta mesaj hiç sayılmasın. yani 5 e kadar sayılsın bence yeter. fazlasını sayıp bi yarış haline getirmek açıkcası bana biraz zor geliyor. birde çoklu mesajlarıda sayıcaz filan oldukça fazla zaman kaybı.
bak yine unuttun tepeye yazmaya. hep unutuyorum dönüp düzeltiyorum
mesaj saymaya gelince son günlerde takim cok pasiflesti,bu sekilde mesaj sayip ödül ceza sistemi geldiginde dikkat edilip toparlanma umuduyla bu sistemi uyguladim,eger istenirse pbuda oylamaya sunulur,ve kaldirilabilir