• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bende ilkokuldan beri 50 ile başlayan kilo görmedim :52:

Aus ben 34 yaşındayım , 8 yıllık evli 3,5 yaşında bir oğlu olan , şuan 2. üniversitesini okuyan ama hiiiiiiiiiiç ders çalışmayan , gayet kendi halinde , sessiz sedasız bir kadınım :37:

68,8 ile takıma başladım bugün itibarıyla 63 kg :21:

Hedefim 56 :31:

Ha bir de fanatik FENERBAHÇE liyim
:34:
:16: :16: :16: :54: :54: :54: :54: :54: akşam caddeye cıkıcaktım da eşim yan yan bktı :27: :27: aynen böyle
e

Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affola :54: Zaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor :42:

Hoşgeldin :16:

Zeynep kadar tatlı dilliysen hele , şahsım ve takım adına başımız üzerinde yerin var :34:

Hay sen çok yaşa emi yaa , :60::60::60:

Biz 4,5 kilo veremiyoruz yaa hemen millete çamur atıyoruz :52:
:9::9:
kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....:52: hadi uzat eli tokalaşalım:)))
tamam cnm,anlastik :9:asagisi kurtarmaz ama:9:

tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh :21:
insallah cnm,memnun oldum,kurallari yarin yazarim:34:
Kendin için değil tabii , abla yüreği işte hep eftelyayı düşünüyorsun :34:
eftelya onu da yapmazsa artik,toprakscigim ne care düsünecek acaba:44:
spor yaptıgım yerde bir alet var vücüttaki yagları parcalıyormus bana asvaltı delen alet olsa fayda etmez yaglar vicik vicık :52: :52:
Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum. :34:
beraber görcez cnm:16:
pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu :9:
aynen öyle bendede:51:
sabaha kadar wc nöbeti bendedir:9:

pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu :9:

masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar :D
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama:31::31:

tamam cnm,anlastik :9:asagisi kurtarmaz ama:9:

insallah cnm,memnun oldum,kurallari yarin yazarim:34:

eftelya onu da yapmazsa artik,toprakscigim ne care düsünecek acaba:44:

beraber görcez cnm:16:

aynen öyle bendede:51:
sabaha kadar wc nöbeti bendedir:9:

onun adıyla girip ben konuşsam olur muuuuuuuuuuu:52: kendime gözlerim yaşardı napıyorum ben yahu:))) bu ne kadar şefkat:52:

Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum. :34:

canım zaten bizimki az oldugu için vermesi zulüm yaa :14::14:

Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affola :54: Zaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor :42:
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabı :D:D yemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))

masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar :D
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama:31::31:

İnternetim felç, bir cevap yazacağım 40 saat bekliyorum :(

Hanımlar fazla su içerseniz su zehirlenmesi yaşayabilirmişsiniz dikkatli olun derim ben :34:

çigdemim benim diyetisyenimde ha bire yedirıyor bana hiç acıktıgımı hissetmiyorum ben
korkmaya başladım kilo veremicem diye :18: :18:

Back
X