• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabı :D:D yemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))

Haftada 1 gün ödül günüm var yani haftalık listem 6 günlük 1 gün istediğini ye, kusana kadar ye dedi.. 1 hafta yedim, 2. hafta yedim, 3. haftadan sonra yiyemiyorum midem almıyor, birazcık kaçırayım hemen midem bulanıyor. tatlıya dayanmazdım çayımı bile şekersiz içiyorum artık :) Kıbrıs'ın kahvesi meşhurdur, hergün mutlaka 1 fincan içeriz, bazen tatlı istediğimde fincanımın yanına 2 kare bitter bana 1 hafta yetiyor :) Şimdi en tehlikeli haftadayım regli olmak üzereyim bakalım inşallah tatlı krizsiz kolay atlatırım :54:

beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER :16:

amanıııın cok sert bakmış otur kız oturdugun yerde demedimi :9::9: benimki onuda ekliyo arkasına olmaz katil olur gelirim diyo :32:

siz daha cicim ayındasınız :9: biz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana :27: bakarsa bende o na :41: bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam :52: :52:

beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER :16:

iyi geceler fıstıgım :16: kontrolündesin cigdem

masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar :D
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama:31::31:

ben valla en az 3 litre içiyom halimi hiç düşünme aklına bile getirme yani :9::9:

Back
X