- 16 Ocak 2013
- 2.263
- 3
- 106
dinliyorum şuan fıstık![]()
bu şarkıyada halay cekılırmı be kanka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dinliyorum şuan fıstık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
akşam caddeye cıkıcaktım da eşim yan yan bktı
![]()
aynen böyle
e
onun adıyla girip ben konuşsam olur muuuuuuuuuuukendime gözlerim yaşardı napıyorum ben yahu:))) bu ne kadar şefkat
![]()
5 cevap yazıyom bi tuvalete gidiyom bu ne arkadas ya günümün yarısı tuvalette![]()
bıraksın aç braksın nefsımızı terbıye etcez tabıyemek yok bttı öyle bsey bılmıosun ıhtyacından fazlası yok zannedelım kı bı arabasın benzıne ıhtyacın oldgu kadar benzın alıosun falan fıstık o hesap düşün :))))
hımmmmm iimiş bu laf begendım :)) yanı lafı bgendım ama kalbıme dokundugu için saygılarımla![]()
Hoşbuldum hanımlar, isim hafızam pek iyi değildir , eğer bir kusurum olursa şimdiden affolaZaten diyetisyenle devam ediyorum, beni gayet aç bırakıyor
![]()
yanı bencede depo degılız sonuctaİnternetim felç, bir cevap yazacağım 40 saat bekliyorum
Hanımlar fazla su içerseniz su zehirlenmesi yaşayabilirmişsiniz dikkatli olun derim ben![]()
çigdemim benim diyetisyenimde ha bire yedirıyor bana hiç acıktıgımı hissetmiyorum ben
korkmaya başladım kilo veremicem diye :18: :18:
bende seni yerim fıstıgım :)))) burda canciger olduk![]()
amanıııın cok sert bakmış otur kız oturdugun yerde demedimibenimki onuda ekliyo arkasına olmaz katil olur gelirim diyo
![]()
93 leley leley tey tey :) gel gel wuwum halaya
beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim, bana şimdilik müsade yarın sabah diyetisyen kontrolüm var,sonra Lefkoşa'ya gideceğiz, yoğun birgün olacak, inşallah öğünlerimi takip edebilirim.. İYİ GECELEEER![]()
siz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana
bakarsa bende o na
bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam![]()
![]()
Ben az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz![]()
zeynep abla bnım lstemde gunde 6 dlım ekmek var ohoo resmen zyafet vercek bna dyetsyen utanmasa![]()
masallah ben 2.5 içtgımde öluodum 3.5 ıyıymıs ama fazla su ıcmekte zararlı dye bılıorum vcudumuz hepsını dsarı atamıyo cnku yazın en fazla 3 ltre dye bılıorumda kızlar![]()
ama faydalıysada okadar ıcemem smdılık amanın belkı ılerde denıyebılırım ama![]()
Ben az yokum güzellikler , hepiniz öpüldünüz![]()