• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

en son duydugum haberlere gore mtsuzluk benı secmıs pegasusum bana donecekmıs sen mutlu olcan yanı :))))))) hava degısımı yapıo sımdık mutsuzluk
şaka bı yanada ıns gecer hayata kuskunluk bıkkınlık falan
benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksa:ssz:

kaptan iş yerinde ben giremiyorum bana sıra geldignde ben ne yapcam :44::14:
cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyi:9:
tamam öyle yapayım o zaman, bana müsade, biraz des çalışayım, aksilik oğlumda uyumadı daha ,iyi geceler Hanımlar :)
iyi geceler cnm:16:
bu mutsuzluktan canım ınsan napcanı sasrıo
hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsam:5:
:)

sen gül kaptanımmm
hep beraber gülelim cnm:16:
liste icin ne diyosun pegasusum:17::17::17::17::17::17::17::17::43::43::43::43::43::43::43:
sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyi:16::16:

benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksa:ssz:

cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyi:9:

hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsam:5:

sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyi:16::16:

anlaştık kaptan :34::34:

aa aa hiç senin suşun olurmu kaptan ayıp ediyon :9::9:
anlayisli üyenin hali baska oluyor cnm,gel bir sarilayim sana:29:
çarşamba menüm biraz geç oldu ama :9:
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından Eki Görüntüle 689011 bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum Eki Görüntüle 689013 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:
sen bunlari evdenmi cektin cnm,yoksa calintimi:9:

saoll cnım ya böyle de utanıyorum iki haftadır bişey oluyo :17::17::17:cok tesekkurlerr:16::16:

çarşamba menüm biraz geç oldu ama :9:
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından Eki Görüntüle 689011 bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum Eki Görüntüle 689013 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:

çok geçmiş olsun bebeşimmmmm :( benim kızımda üşütmüş hastaymış pazar günü gel kızım dedim şimdi vizelere giriyor

olsun pegasusum bdahakı hafta daha ıı verırsın hem belkı kılona yansımamıstr hayatım... evet mutsuzluga ceza ver bebegım kötü oo ihhh gtsın gıtsın

Sayin pegasus07 siz bana neler ettiniiiz ben o yemekleri gördüm yaaa ben aciktim birdan acaip canim cekti dolmalar salatalarr :52::52::52::52::52::52:
ben bu mesaji simdi gördüm cnm,kusura bakma
öylemi oldu,kusura bakma cnm:17:
neyse hafta sonu geldi,bir kac dolmadan bisey cikmaz,bak salatayada yag koymazsan diyet icin hem doyurucu,hemde lezzetli olur,afiyet olsun:16:

Back
X